2009 Ekim Anneleri

sagol canim benimmm insallah hayirli haberlerle dönersinn tatlimm hepimiz icimizi ferah tutalim kötü düsünmiyelim aklimiza bile gelmesin. hamileligimizin tadini cikaralarim

kızlar ben bişi olmazsa haziranda 3lü teste gircem ama bana hiç cd falan vermedi doktor yokmuş onların hastanede bebegimin cdsini hangi hastanede yaptırsam alırım 3lü testi bende kuşumu izlemek isterim bolbol görüntülerini

sen de güsel haberlerle gel cicim..manisa merkezde diilmisin nie izmire gidiosunus doktora..ay git gel git gel zor olmuomu

nann benim soru gümbürtüyee gitti :)))
bebeklerimiz karnımıza ne zaman çıkmaya başlıyo? bu konuda kimse bişey bilmiyomu?????

selam kızlar bu bebişler bir an önce büyüsede tekme atmaya başlasalar bizde rahat etsek herkes önde gidiyor biz daha 10. haftaların sonundayız daha çok var büyümesine acaba doktorların kullandığı siteteskop varya onunla duyulmazmı kalp atışları acaba bilgisi olan varmı

selam kızlar. hepimizin gözü aydın. bende dün gittim doktora bebişimi gördüm kıpır kıpırdı teyzeleri.ama doktor bana ikili test filan yapmadı 5 hafta sonra gel üçlü test yaparız dedi.cinsiyetide bacaklarını açarsa eğer belli olur dedi.Kan hapı vitaminde vermedi değerlerin çok iyi dedi hiç bir ilaç kullanmana gerek yokk dedi..

seren serengilin tansiyonu çok yükselmiş ve beyin kanaması riski olduğu için doğuma almışlar..24 11 olmuş tansiyonu bebeğin bulunduğu sıvıda tamamen bitmiş....bebeği hemen doğurtmuşlar...bebeği kaybetmiş....kızlar tansiyona dikkattttttttttttttttttttttttttt....

sen de güsel haberlerle gel cicim..manisa merkezde diilmisin nie izmire gidiosunus doktora..ay git gel git gel zor olmuomu

sağol canım benim..ailem izmir de..alışkınız 2 haftada bir gitmeye..bi de ilk bebeğimi burda doğurdum 6 gün sonra vefat etti..burda hiçbir doktora gitmek istemiyorum artık..boğulacaksak büyük denizde boğulalım dedik..Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..

şimdi öğrendim tv den..gözyaşlarımı tutamıyorum..senağlama:senağlama

canım allah birdaha yaşatmasın böyle bir acı ne sana ne de bizlere..

:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: cok zor bir durum yaa evet ((((( Allah yardımcısı olsun kimseye yasatmasın Allahım (( tansiyona dikkat etmek gerek offf

selam kızlar bu bebişler bir an önce büyüsede tekme atmaya başlasalar bizde rahat etsek herkes önde gidiyor biz daha 10. haftaların sonundayız daha çok var büyümesine acaba doktorların kullandığı siteteskop varya onunla duyulmazmı kalp atışları acaba bilgisi olan varmı
birde kızlar benim göğüslerim daha şişmedi sadece dolgun gibiler sizde ne gibi değişiklikler var

slm cnm...
bende senin gibi düşünüyodum bi an önce hareketlensede rahat etsem diye...
geçen bi arkadaşla konuşurken (kendisi 2 çocuk annesi) hareketlenince aslında daha zor olduğunu, hergün hareketlerini takip etmeye başladığını, ama bebek 1 gün hareket etmese insanın hemen paniğe kapılabildiğini söledi ve banada mantıklı geldi...
bebemiz 1 gün tembellik yapsa hemen endişe etcez bu seferde, niye hareket etmiyo diye:uhm:
sanırım bu endişelerimiz hiç bitmeyecek 9 ay boyuncayerimseniben
handan steteskopla dinliyomuş bebesini arada ama ben bu konu ne kadar doğru emin değilim:uhm:

Canım çok sevindim 3. testte cinsiyetini öğreneceksin desene hadi bakalım hayırlısı inş. açar bacaklarını yaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…