gözün aydın canımsırnaşık şey ben de seni merak ediyodum..bugün de benim randevum var 3 te..sabırsızlanıyorum gitmek için..izin aldım evde oturuyorum..kocimi bekliyom o da 1 de gelcek:çok üzgünüm: izmire gitcez dahs..ahh ahhh..Rabbim korktuğumuz şeyleri başımıza vermesin güzel Allahım..inşallah ben de senin gibi iyi haberlerle dönerim:Saruboceq::Saruboceq:
gözün aydın canımsırnaşık şey ben de seni merak ediyodum..bugün de benim randevum var 3 te..sabırsızlanıyorum gitmek için..izin aldım evde oturuyorum..kocimi bekliyom o da 1 de gelcek:çok üzgünüm: izmire gitcez dahs..ahh ahhh..Rabbim korktuğumuz şeyleri başımıza vermesin güzel Allahım..inşallah ben de senin gibi iyi haberlerle dönerim:Saruboceq::Saruboceq:
zuzuuuuuuuum sen nasilsin dadluuummm
sen de güsel haberlerle gel cicim..manisa merkezde diilmisin nie izmire gidiosunus doktora..ay git gel git gel zor olmuomu
nihayet beni gördün hıh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: iim cicim şükürr..
seren serengilin tansiyonu çok yükselmiş ve beyin kanaması riski olduğu için doğuma almışlar..24 11 olmuş tansiyonu bebeğin bulunduğu sıvıda tamamen bitmiş....bebeği hemen doğurtmuşlar...bebeği kaybetmiş....kızlar tansiyona dikkattttttttttttttttttttttttttt....
sağol canım benim..ailem izmir de..alışkınız 2 haftada bir gitmeye..bi de ilk bebeğimi burda doğurdum 6 gün sonra vefat etti..burda hiçbir doktora gitmek istemiyorum artık..boğulacaksak büyük denizde boğulalım dedik..Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..
nann benim soru gümbürtüyee gitti :)))
bebeklerimiz karnımıza ne zaman çıkmaya başlıyo? bu konuda kimse bişey bilmiyomu?????
seren serengilin tansiyonu çok yükselmiş ve beyin kanaması riski olduğu için doğuma almışlar..24 11 olmuş tansiyonu bebeğin bulunduğu sıvıda tamamen bitmiş....bebeği hemen doğurtmuşlar...bebeği kaybetmiş....kızlar tansiyona dikkattttttttttttttttttttttttttt....
selam kızlar bu bebişler bir an önce büyüsede tekme atmaya başlasalar bizde rahat etsek herkes önde gidiyor biz daha 10. haftaların sonundayız daha çok var büyümesine acaba doktorların kullandığı siteteskop varya onunla duyulmazmı kalp atışları acaba bilgisi olan varmı
selam kızlar. hepimizin gözü aydın. bende dün gittim doktora bebişimi gördüm kıpır kıpırdı teyzeleri.ama doktor bana ikili test filan yapmadı 5 hafta sonra gel üçlü test yaparız dedi.cinsiyetide bacaklarını açarsa eğer belli olur dedi.Kan hapı vitaminde vermedi değerlerin çok iyi dedi hiç bir ilaç kullanmana gerek yokk dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?