seren serengilin tansiyonu çok yükselmiş ve beyin kanaması riski olduğu için doğuma almışlar..24 11 olmuş tansiyonu bebeğin bulunduğu sıvıda tamamen bitmiş....bebeği hemen doğurtmuşlar...bebeği kaybetmiş....kızlar tansiyona dikkattttttttttttttttttttttttttt....
canım benim..aminn kimseye yaşatmasın...sağol canım benim..ailem izmir de..alışkınız 2 haftada bir gitmeye..bi de ilk bebeğimi burda doğurdum 6 gün sonra vefat etti..burda hiçbir doktora gitmek istemiyorum artık..boğulacaksak büyük denizde boğulalım dedik..Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..
sen görülmiyecek hatunmusun :jeyyar::jeyyar:
canım allah birdaha yaşatmasın böyle bir acı ne sana ne de bizlere..
bebişimizin haftası aynı canım senle benimde goguslerim şişmedi aynı sekilde dolgun gibilerselam kızlar bu bebişler bir an önce büyüsede tekme atmaya başlasalar bizde rahat etsek herkes önde gidiyor biz daha 10. haftaların sonundayız daha çok var büyümesine acaba doktorların kullandığı siteteskop varya onunla duyulmazmı kalp atışları acaba bilgisi olan varmı
birde kızlar benim göğüslerim daha şişmedi sadece dolgun gibiler sizde ne gibi değişiklikler var
selam kızlar. hepimizin gözü aydın. bende dün gittim doktora bebişimi gördüm kıpır kıpırdı teyzeleri.ama doktor bana ikili test filan yapmadı 5 hafta sonra gel üçlü test yaparız dedi.cinsiyetide bacaklarını açarsa eğer belli olur dedi.Kan hapı vitaminde vermedi değerlerin çok iyi dedi hiç bir ilaç kullanmana gerek yokk dedi..
seren serengilin tansiyonu çok yükselmiş ve beyin kanaması riski olduğu için doğuma almışlar..24 11 olmuş tansiyonu bebeğin bulunduğu sıvıda tamamen bitmiş....bebeği hemen doğurtmuşlar...bebeği kaybetmiş....kızlar tansiyona dikkattttttttttttttttttttttttttt....
sağol canım benim..ailem izmir de..alışkınız 2 haftada bir gitmeye..bi de ilk bebeğimi burda doğurdum 6 gün sonra vefat etti..burda hiçbir doktora gitmek istemiyorum artık..boğulacaksak büyük denizde boğulalım dedik..Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..
valla doktor karnimin biraz altindan bakiyor. benim bebek yine yer degistirmis. gecen hafta basi sag taraftaydi simdi soldaa
Canım çok sevindim 3. testte cinsiyetini öğreneceksin desene hadi bakalım hayırlısı inş. açar bacaklarını yaramaz
zuzucum, fatoşcum ve tüm arkadaşların kuzularını Rabbim sağsalim kazasız belasız kucaklarına versin..acılarını göstermesin..sabah sabah moralim bozuldu..ben çıkayım...hepinizi öpüyorum..kendinize çook iyi bakın..
İnş canm.ikili test yapmadı bana formdaki herkeze yapılmış ama benim doktorum üçlü test dedi 5 hafta sonra.
arkadaşla selam.. ben 14 haftalıgım..2 bebişim.. benim haftamda cinsiyeti belli olan varmı acaba.
peki yaş kaç ve ne çıktı yani çin takvimine göre tuttumuselam şekerimm..13+5im kesin olmamakla beraber öğrendim..war bikaç arkadaşımız daha öğrenen
arkadaşla selam.. ben 14 haftalıgım..2 bebişim.. benim haftamda cinsiyeti belli olan varmı acaba.
ki^zzz kos koss doktoraa tabiiki belli olur 14-16 haftalarda belli oluyorr hayirli olsun tatlim ilk bebegin ney?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?