2009 Ekim Anneleri

tabiiiki arkadaşlar yaşıda epeyce ileri seren serengilin rahat 40 var.....

allah korusun kizlar nolur kendimizi yipratmayalim aklimiza getirmiyelim hersey allahtan.
zezecimmm rabbim bebegini sana bagislasin canimmm rabbim tekrar göstermesin :Saruboceq:

off çok üzüldüm ya..6 aya kadar herşey normal.sonra birden erken doğum..naapcaz tansiyonumus yükselmesin die kızlar yaa..bu 3. bebekleriymiş kaybettikleri..ilki 9 aylıkken kordon dolanmasındanmış..yazık ya
canım benim..aminn kimseye yaşatmasın...
sen görülmiyecek hatunmusun :jeyyar::jeyyar:

çatlakk :icecream::icecream::icecream:

zuzucum, fatoşcum ve tüm arkadaşların kuzularını Rabbim sağsalim kazasız belasız kucaklarına versin..acılarını göstermesin..sabah sabah moralim bozuldu..ben çıkayım...hepinizi öpüyorum..kendinize çook iyi bakın..

bebişimizin haftası aynı canım senle benimde goguslerim şişmedi aynı sekilde dolgun gibiler

melekcim gözün aydınhihoyyyt
çok sevindimdelikafadulden

deme yaa ne üzücü bi durum Allah düşmanıma bile yaşatmasın, yaşayan bilir, Allah sabır versin:Saruboceq:

zezecim inşallah bu sefer bebeğine sağsalim kavuşursun...
Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

valla doktor karnimin biraz altindan bakiyor. benim bebek yine yer degistirmis. gecen hafta basi sag taraftaydi simdi soldaa

demekki senin bebede henüz rahimde, büyüdükçe bebekler karna çıkarlarmışta bende acaba bu süreç ne zaman diye merak ediyorum:uhm:

zuzucum, fatoşcum ve tüm arkadaşların kuzularını Rabbim sağsalim kazasız belasız kucaklarına versin..acılarını göstermesin..sabah sabah moralim bozuldu..bugün doktora sorayım şu tansiyonu..

canıımm amiinnn inşallahh..moralin bozulduğu için çıkıyosan kaçma gel burayaaa..:jeyyar:bis seni neşelendiririss..amam yok eğer doktora gitcem die hazırlanman gerekiosa gidebilirsin:)))

ya kızlar 4 ay önce dolgu yaptırmıştım az önce dolgunun yarısı düştü napcam ben yeniden yaptırsam bebeğe zararlı olurmu oooff birde benim doktor yine büyüttü haftayı 15 haftasına giren bi tek ben mi varım :uhm:

Günaydinnnnnnnnn arkadaslar nasilsiniz ooooooo yine cok cok yazmissiniz bakamiyorum bile :)))))))))))))

fatos randevun nasil gecti , bebegin nasilmis canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…