2009 Ekim Anneleri

Evet benim de doktorda 13-8 çıkıyor! Evde düşük 9-6 falan ama acayip korkuyorum!

şimdi öğrendim tv den..gözyaşlarımı tutamıyorum..senağlama:senağlama

tabiiiki arkadaşlar yaşıda epeyce ileri seren serengilin rahat 40 var.....

Seren serengil 39 yaşında doorusun.

peki yaş kaç ve ne çıktı yani çin takvimine göre tuttumu

kıs çin takwimi hikaye:)) tuttu ama zaten %50 şansı wardı:)) kız diyodu takwim de dr de kıza benziyo dedi..senin haftan ileri..ben 13de öğrendim 1 hafta 1 haftadır:)) öğrenirsin kanımca:) 26 yaşımm

Günaydinnnnnnnnn arkadaslar nasilsiniz ooooooo yine cok cok yazmissiniz bakamiyorum bile :)))))))))))))

fatos randevun nasil gecti , bebegin nasilmis canim ?

ilkayummmmmmmmmmmmm canimmm cok sükürrr bebisiminm keyfiii baya yerindeydii :)) parmaklarina kadar sayabildik ensesi herseyi cok güzelmisss cok sükoürr rabbimee

cok sevindim fatoscum sükürler olsun , gözün aydin olsun canim el ve kollarini gordunmu nasilda kipir kipir :)))))))))) annesi , peki ya merakini giderebildinmi cinsiyetini sorabildinmi :)))))))))))))))))))))))

benimde çin takvimi yorumcu kız çıkmıştı doktor da kıza benziyo kız gibi dedi 14+4 dü öğrendiğimde gerçi bana göre 13+4 dü ama öyle değilmiş :)

cok sevindim fatoscum sükürler olsun , gözün aydin olsun canim el ve kollarini gordunmu nasilda kipir kipir :)))))))))) annesi , peki ya merakini giderebildinmi cinsiyetini sorabildinmi :)))))))))))))))))))))))

valla hic kipir kipir degidi ( uyuyordu tembelim sanirim. korktum kimildamayinca kalbi pir pir atiyordu ama :). cok sükür. yok adama demedigim kalmadi ama yok demedi hayin. teeeeeeeeeeee mayisin 4 üneee verdii randevüyüü

hahahahahah :))) cok sevincliyim ve dün gittim üc tulum aldim hehe dayanamadim :)). bebisimin kalbi piir piir atiyordu teyzeleri. ensesi cok iyi kac oldugunu demedi bu doktor sadece kendi iyice bakiyor iyi yada iyi degil diyor saglkilki bebegin dedi kan aldilar iste. ensesi cok güzell. ellerini gördüm parmaklarini gördüm. ayaklarini atmis biyere ohhh keyfi yerinde vallaaa basinada yastik gibi biyer olmus ahahahah koymus oraya basiniii. cok tatliydi cok duygulandim hehehehe.baktim herseyi güzel didimkii heheheh

doktorrr beyyy doktor beyyy acep sey bellimi yok dedi bu haftalar cok kritik dedi erkek ve kizda hemen hemen ayni gözüküyor dedi o yüzden söylemiyoruz bu haftalarda dedi. bidahaki gelisinde derim dedi. bende dedimki siz kemiginden bile anliyorsunuzdur :)))))))) yok gercekten dedi. diyemem dedi simdilik. didimki bari 2 hafta sonraya verin randevüyü, olmaz dedi 4 hafta dedi mayisin 4 ünde dedi. dedim yapmayin doktor bey nasil dayanacam ben dedim. adamin kahkasi disari duyulmustur. cok sabirsizsin ama dedi. sizde ona göre randevümü verin dedim. olmaz dedi 16. haftada gelmen lazim dedi. tamam dedim sinirli bi sekilde :)))))))))) oda dediki eger 2 hafta sonra bisey olursa gelme hissi hissedersen gel dedi :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) temem aldim mesaji didiim ehehehehhehe. söylemedi uyuz adam. bende her haftra fenalasmazsam ne olim cok mutluyum kizlar darisi herkesin basina cok ama cok tatliydi bebisim. ama hic kimildamadi her defasinda fazla haraket etmiyor benimki. kipir kipir bi kere görmüstüm ama oda fazla degil. cok tembel. anca uyuyor :))

aha böyle oldu ilkayim:))

benim ilk bebişte 8 aylıkken kasılmalar başlamıştı...geceleri oluyodu genelde..dikkat edin sizde çocugu öldürebilir..doktorum ilaç vrdi kasılmalar geçti.. 9 aya kadar hap kullandım.. tecrübemi paylaşmak istedim

cnm benşm bebişte her gittiğimde önde oluyo, kalp atışlarına göre 14+1 im bugün son gittiklerime göre 15+1 nerdeyse düşün yani...

Günaydinnnnnnnnn arkadaslar nasilsiniz ooooooo yine cok cok yazmissiniz bakamiyorum bile :)))))))))))))

fatos randevun nasil gecti , bebegin nasilmis canim ?

elaaaaaaaam nasilsin canimmmm sesin neden cikmiyor ?

tünaydın ilkayumm iyiyimm, sen nasılsın cnmdelikafadulden

kizlar beni kalkinca bir sicak basiyor tansiyonum dusuyor gerci genelde dusuk tansiyonum var benim , ogle sonlari surekli disardayim 1 haftadir surekli geziyorum ayagim agriyincaya kadar eve geliyorum gozum gene disarda oluyor hava cok guzel :))) ama vucut sanirim hazir degil bu kadar cok gezmeye yoruluyorum ,

üşengeçç karu copy paste yapmış:mymeka:

günaydın kıslarr sabah acil işim vardı giremedim

kıs ilkay ne uyuması çalışıom benkafamçokkarıştı

fatoşummm gözünaydın canım çok sevindimmm sabah beri aklımdasın giremdim bi türlü demek ögrenemedin hee ahahah olsun saglık olsun bebişin iiyiymiş ya gerisi hikaye kuşummm

Ben anlayamadım tam olarak kasılmalar için mi ilaç verdi? Çocuk ölebilir derken?

:))))))))))))))))))))))))) doktora baya israr etmissin belli ama burdaki doktorlar bu konuda temkinli yaklasiyor genelde 4 de ogrenirsin sen biraz daha sabirsizlan :)))))))))))))) ben senden once ogrenecegim sanirimhihoyyyt

ayy nası kasılmalar onlarr..annat accık şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…