Ben anlayamadım tam olarak kasılmalar için mi ilaç verdi? Çocuk ölebilir derken?
benim ilk bebişte 8 aylıkken kasılmalar başlamıştı...geceleri oluyodu genelde..dikkat edin sizde çocugu öldürebilir..doktorum ilaç vrdi kasılmalar geçti.. 9 aya kadar hap kullandım.. tecrübemi paylaşmak istedim
kizlar beni kalkinca bir sicak basiyor tansiyonum dusuyor gerci genelde dusuk tansiyonum var benim , ogle sonlari surekli disardayim 1 haftadir surekli geziyorum ayagim agriyincaya kadar eve geliyorum gozum gene disarda oluyor hava cok guzel :))) ama vucut sanirim hazir degil bu kadar cok gezmeye yoruluyorum ,
üşengeçç karu copy paste yapmış:mymeka:
günaydın kıslarr sabah acil işim vardı giremedim
kıs ilkay ne uyuması çalışıom benkafamçokkarıştı
fatoşummm gözünaydın canım çok sevindimmm sabah beri aklımdasın giremdim bi türlü demek ögrenemedin hee ahahah olsun saglık olsun bebişin iiyiymiş ya gerisi hikaye kuşummm
benim ilk bebişte 8 aylıkken kasılmalar başlamıştı...geceleri oluyodu genelde..dikkat edin sizde çocugu öldürebilir..doktorum ilaç vrdi kasılmalar geçti.. 9 aya kadar hap kullandım.. tecrübemi paylaşmak istedim
evet canım kasılmalar bebek için çok tehlikeli genelde son aylarda oluyo..tabi daha size çook var..yani kasılmayı ayırt edin..karnınız taş gibi oluyo nefes alamıyosun..ben galiba doguracam demiştim ama kasılmaymışş..4 saate bi hap alarak 9 aya kadar geldim
böyle ölümden falan bahsetmesek...içim kararıyor...
kizlar beni kalkinca bir sicak basiyor tansiyonum dusuyor gerci genelde dusuk tansiyonum var benim , ogle sonlari surekli disardayim 1 haftadir surekli geziyorum ayagim agriyincaya kadar eve geliyorum gozum gene disarda oluyor hava cok guzel :))) ama vucut sanirim hazir degil bu kadar cok gezmeye yoruluyorum ,
:))))))))))))))))))))))))) doktora baya israr etmissin belli ama burdaki doktorlar bu konuda temkinli yaklasiyor genelde 4 de ogrenirsin sen biraz daha sabirsizlan :)))))))))))))) ben senden once ogrenecegim sanirimhihoyyyt
ilkaycım sen riskisin zaten neden o kadar yürüosun kendini yoruosun evinde otursana ya 1 saat yürü tamam canım bence kendini riske atıosunklava:
böyle ölümden falan bahsetmesek...içim kararıyor...
kasılmaların sebebi henüz belli değil..fazla alınan çay kahve, erkeğin menisindeki bi hormonal madde, stres, fazladan alınan kilolar muhtemel sebepler
bilgi için sağol tatlımkaydirigubbakcemile5
yaa biliyomusun ilkay bu dediklerin bana haftasonu evde kaldığımda oluyo, bence seninkide çok uyumaktan kaynaklanıyo
çok gezipte çocuu yormaklava tur bi yerde temiz hava al yeter:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?