2009 Ekim Anneleri

benimde kasığıma ağrı saplanıyor bazen.....herhalde normal?

o toktor daha fatosu tanimiyor :jeyyar:
ben yemem. haftaya 4 hafta ne beklicem. ama sanirim o 3 lü testide ypamak icin 16. haftamda cagirdi.

yaa deme ela kıslar bişi sorcam biz ilişki sırasında korunmuyoruz doktorum öle bişe sölemedi korunun demedi bende sormayı unutuıom hep siz nası yapıonuz yaaaa

buketcim ara ara kasılmalar hafif hafif bende de oluyo normal onlar...
ama bıçak batar gibi, dayanılmayacak boyutta bişeyse ve sürekli oluyosa doktora gitmelisin bence
göğsünden gelen sıvı hakkında bi bilgim yok cnm:bbo:

fatoş, zuzu, handan, pançita duyun gacılar duyun

:roflol: :roflol: :roflol: fatoş birinci sırada ipi göğüslüyo..hemen arkasında ikinciliği zuzuu kapıyoo we üçüncülük handanan gidiyooo..pançi de doktoruna sormayı unuttuğu için ilk 3e bile giremiyooo:roflol::roflol::roflol:

ilişkide bulunmayın anlamına gelmiyor bu ha yanlış anlamayın..sadece muhtemel sebep belli değil yani ayrıca prezervatif kullanarak bu riski giderebilirsiniz tabi son aylar için geçerli bi durum

:)))))))))) kiz isten sonra dolas sende veya hafta sonu seni tutan mi var tatlim :)))))))))) hem yurumek iyi oluyor her ne kadar ben fazla gezssemde birazcik dolasin kan dolasimi ve bebegin oksijen lamasi hem kendiniz icin cok iyi olur simdi artik havalar guzellesiyor

ayyyy catladim ahahahahahahahahahhahahahahah

evet mutlaka yürüyün yürümek doğumuda kolaylaştırıyormuşşşş

yaa deme ela kıslar bişi sorcam biz ilişki sırasında korunmuyoruz doktorum öle bişe sölemedi korunun demedi bende sormayı unutuıom hep siz nası yapıonuz yaaaa

korunmuorus cici..doktora sormadım ama anneme sordum..annem bilir,yıllardır doktor koynunda yatmaktan fahri doktorumus bizimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

böyle ölümden falan bahsetmesek...içim kararıyor...

Öyle ama canım bunları da yaşayabiliriz. Herşeye hazırlıklı olmamız lazım hayat bu...

stawbery canım sen okuma böle şeleri panik yapacaksın şimdi allahın izniyle sagsalim doguracagız

Amin Canım benim doorucaz inşallah Allahımın izniyle çatır çatır kaydirigubbakcemile5

ne hapi kullandin canim hapin ismi ne ? ben bu kasilmalardan cok korkuyorum ( Allah korusun erken dogumada sebep bu kasilmalar

Bir panik daha aynı benim gibi heheheeee kaydirigubbakcemile5

kıs çin takwimi hikaye:)) tuttu ama zaten %50 şansı wardı:)) kız diyodu takwim de dr de kıza benziyo dedi..senin haftan ileri..ben 13de öğrendim 1 hafta 1 haftadır:)) öğrenirsin kanımca:) 26 yaşımm

ben de 26 yasındayım canım cin takviminde kız mı gosteriyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…