merhaba kızlar.umarım hersey yolundadır. yaa kasıkları agrıyan varmı? benim ozellikle sag kasıgıma sanki bıcak saplıolar gibi oluo ara ara :bbo:
birde gecen gun goguslerimden cok az sıvı gelmis ve kurumus.daha sonra hic gelmedi.neden oldu ki?
merhaba kızlar.umarım hersey yolundadır. yaa kasıkları agrıyan varmı? benim ozellikle sag kasıgıma sanki bıcak saplıolar gibi oluo ara ara :bbo:
birde gecen gun goguslerimden cok az sıvı gelmis ve kurumus.daha sonra hic gelmedi.neden oldu ki?
fatoş, zuzu, handan, pançita duyun gacılar duyun
yaa deme ela kıslar bişi sorcam biz ilişki sırasında korunmuyoruz doktorum öle bişe sölemedi korunun demedi bende sormayı unutuıom hep siz nası yapıonuz yaaaa
ilkay cadısı ne dye anlatıyon öyle nispet yapar gibi :mymeka: gezebilen var gezemeyen var dimi naniknanik şaka bi yana iyi yapıyosun canım ya keşke benimde imkanım olsada gezsem hergün hele böyle havalarda gerçi dün soğuktu ama yinede çıkılabilirdi
:roflol: :roflol: :roflol: fatoş birinci sırada ipi göğüslüyo..hemen arkasında ikinciliği zuzuu kapıyoo we üçüncülük handanan gidiyooo..pançi de doktoruna sormayı unuttuğu için ilk 3e bile giremiyooo:roflol::roflol::roflol:
buketcim bu haftalarda kasık agrısı ve gögüsten sıvı gelemesi normalmiş süte hazırlanıomuş memişler süt öncesi akıntıymış o hatta ben her sabah bakıom gelmişmi die merak ediom:)
:)))))))))) kiz isten sonra dolas sende veya hafta sonu seni tutan mi var tatlim :)))))))))) hem yurumek iyi oluyor her ne kadar ben fazla gezssemde birazcik dolasin kan dolasimi ve bebegin oksijen lamasi hem kendiniz icin cok iyi olur simdi artik havalar guzellesiyor
yaa deme ela kıslar bişi sorcam biz ilişki sırasında korunmuyoruz doktorum öle bişe sölemedi korunun demedi bende sormayı unutuıom hep siz nası yapıonuz yaaaa
böyle ölümden falan bahsetmesek...içim kararıyor...
stawbery canım sen okuma böle şeleri panik yapacaksın şimdi allahın izniyle sagsalim doguracagız
ne hapi kullandin canim hapin ismi ne ? ben bu kasilmalardan cok korkuyorum( Allah korusun erken dogumada sebep bu kasilmalar
bizde korunmuyoruz...bizim doktorda bişey demedi....(
korunmuorus cici..doktora sormadım ama anneme sordum..annem bilir,yıllardır doktor koynunda yatmaktan fahri doktorumus bizimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet mutlaka yürüyün yürümek doğumuda kolaylaştırıyormuşşşş
kıs çin takwimi hikaye:)) tuttu ama zaten %50 şansı wardı:)) kız diyodu takwim de dr de kıza benziyo dedi..senin haftan ileri..ben 13de öğrendim 1 hafta 1 haftadır:)) öğrenirsin kanımca:) 26 yaşımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?