2009 Ekim Anneleri

kuşum yarım saat max. 1 saat yürü bacakların açılsın, sonra otur balkonunda temiz hava al, farkında olmassın ama bebeişin yorulabilir...
inş. eşinin saatleri rayına otururda sende rahatlarsınyerimseniben

yaa deme ela kıslar bişi sorcam biz ilişki sırasında korunmuyoruz doktorum öle bişe sölemedi korunun demedi bende sormayı unutuıom hep siz nası yapıonuz yaaaa

bizim böle bi sorunumuz yok:roflol:

fatoş birinciliği kimseye kaptırmamakta ısrarlı:roflol::roflol::roflol:

elalida olmasi imknasiz desenize muahahahahaha

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bide iyi yönden bakmaya çalışsak:dilcikar:

merhaba canim hosgeldin tatlim , kasiklardaki agri bende de vardi gecen hafta hatta doktora gittim bana dedigi normal bu donemlerde kasik agrisi olabilir , alttanda bakti usttende bakti doktor acaba yumurtaliklarda birsey varmi diye ,, ama iyi dedi rah,min gelismeside etken oluyormus boyle agriya cok agri devam ederse sende git canim ne olur ne olmaz belki enfeksiyon falan vardir devam ederse git derim

ay ben lavoboya kosim genee yoksa altima edecem ahahahahahahahahah alemsiniz haa ahahahahhahaha kiz elaaa ahahahahhahahaahha mucuxx yafriii

ksılar bende platese başlıcam mayıs ayında bizim burda bi okulda hamilelere plates deri varmış aylık 50 tl yasılcam cumartesi günleri 1 saat iyi olur sanırım:))

ben de 26 yasındayım canım cin takviminde kız mı gosteriyorr

canım ben mayıs ta dolduruyorum 26yı..hani ocakta hamişş kaldık ya 25,5..25 olarak bakmıştım yanılmıyosam..

elalim bize söylerken seni biraz dertli gördüm şakkıdı

hem de nasıı..efkarlıyıımm başıımm dumann tadındaa kaydirigubbakcemile3

fatoş birinciliği kimseye kaptırmamakta ısrarlı:roflol::roflol::roflol:

yok anam zaten onu geçmeye çalışmak haddimiz diilll:roflol: :roflol:

korunmuorus cici..doktora sormadım ama anneme sordum..annem bilir,yıllardır doktor koynunda yatmaktan fahri doktorumus bizimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delüü karıı:roflol:

elalim bize söylerken seni biraz dertli gördüm şakkıdı

yok kızım ne derdiisositososito

ay ben lavoboya kosim genee yoksa altima edecem ahahahahahahahahah alemsiniz haa ahahahahhahaha kiz elaaa ahahahahhahahaahha mucuxx yafriii

ahanda çatlayacak gene gacı, koş koş kirletme ortalığııdelikafadulden

hosbulduk canım. normalde olmuodu ozellikle bugun var. gecmezse gidicem mecburen. daha doktorumla randevuma 2 hafta var fisfisfis
ama ctesi de ayrıntılu ultrasona girmistim.bi sıkıntı olsaydı soylerdi herhalde dimi:uhm:

ksılar bende platese başlıcam mayıs ayında bizim burda bi okulda hamilelere plates deri varmış aylık 50 tl yasılcam cumartesi günleri 1 saat iyi olur sanırım:))

süper olur ya..ben de bi araştırıcam aslında warmı yakınlarda uygun biyerler..nazz we ankdaki diğer hatunlar..warmı bisde hamile egzersizleri eğitimi filan olan biyerler..

hosbulduk canım. normalde olmuodu ozellikle bugun var. gecmezse gidicem mecburen. daha doktorumla randevuma 2 hafta var fisfisfis
ama ctesi de ayrıntılu ultrasona girmistim.bi sıkıntı olsaydı soylerdi herhalde dimi:uhm:

bencede soylerdi gittiginde , sanirim sendkei rahim genislemesinden kaynaklaniyor , belkide bebegin ayaklari ara denk geliyordur kasiklarina agri veriyordur annesi :))

vardır mutlaka zuzucum ben saglık oacagındaki kadınlara sordum onlar sölediler araştırdım biraz sende bi sor onlar biliolar inş vardır çok ii olacak bizim için

kuşlarrrr ben yemeğe gidiyomm, görüşürüz 1 saat sonra, öpüldünüsss

vardır mutlaka zuzucum ben saglık oacagındaki kadınlara sordum onlar sölediler araştırdım biraz sende bi sor onlar biliolar inş vardır çok ii olacak bizim için

ay ewet şekerimm ii olur walla..sewindim senin adına:CüvCüv:

:roflol:
aaaaaaa kimm bizzmiii aşkolsunnn nidemekkk:roflol::roflol::roflol:

dusundugum gibi degilmiiiiiiiii zaten elaaaaaaaa sen sapiksin canim hehehe:sm_cool: ah senin yasak bir gecsede kurtulsak :roflol: fatosun bu durum cok hosuna gidiyor kadin yiyor yiyor doymuyor ve hala konu gecince kendinden geciyor :)))))))))))))))))))))))))))) :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…