elam ben yerinde pek duran biri degilim :)) illa kipirdayacagim cok guzel bir balkonum var teras guibi yaptim guzellestirdim ciceklerle oturayim diye ustelik kaldigim yer sakin balkondan heryeri gorebilirim temiz havasi var ama ben yinede gezecem :)) var bende birsey sanki ilerki aylarda gezememe korkusu var bende :) doktor belki yasaklayacak of.
uyku konusuna gelince gece gec yatiyorum 12 gibi bazen 1 de sabah 6 da bir uyaniyorum esim oglum okul ise yolluyorum hop geri yatiyorum buraya gelene kadar uykuyu tam almazssam sersem oluyorum tavuk gibi kaydirigubbakcemile3 ama belki gelecek haftadan itibaren esimin is saatleri degisecek aksam uzeri gidecek gece yarisi gelecek belki sabaha karsi o zaman duzenimde bozulacak
yaa deme ela kıslar bişi sorcam biz ilişki sırasında korunmuyoruz doktorum öle bişe sölemedi korunun demedi bende sormayı unutuıom hep siz nası yapıonuz yaaaa
:roflol: :roflol: :roflol: fatoş birinci sırada ipi göğüslüyo..hemen arkasında ikinciliği zuzuu kapıyoo we üçüncülük handanan gidiyooo..pançi de doktoruna sormayı unuttuğu için ilk 3e bile giremiyooo:roflol::roflol::roflol:
elalida olmasi imknasiz desenize muahahahahaha
merhaba kızlar.umarım hersey yolundadır. yaa kasıkları agrıyan varmı? benim ozellikle sag kasıgıma sanki bıcak saplıolar gibi oluo ara ara :bbo:
birde gecen gun goguslerimden cok az sıvı gelmis ve kurumus.daha sonra hic gelmedi.neden oldu ki?
ben de 26 yasındayım canım cin takviminde kız mı gosteriyorr
elalim bize söylerken seni biraz dertli gördüm şakkıdı
fatoş birinciliği kimseye kaptırmamakta ısrarlı:roflol::roflol::roflol:
korunmuorus cici..doktora sormadım ama anneme sordum..annem bilir,yıllardır doktor koynunda yatmaktan fahri doktorumus bizimm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
elalim bize söylerken seni biraz dertli gördüm şakkıdı
ay ben lavoboya kosim genee yoksa altima edecem ahahahahahahahahah alemsiniz haa ahahahahhahaha kiz elaaa ahahahahhahahaahha mucuxx yafriii
merhaba canim hosgeldin tatlim , kasiklardaki agri bende de vardi gecen hafta hatta doktora gittim bana dedigi normal bu donemlerde kasik agrisi olabilir , alttanda bakti usttende bakti doktor acaba yumurtaliklarda birsey varmi diye ,, ama iyi dedi rah,min gelismeside etken oluyormus boyle agriya cok agri devam ederse sende git canim ne olur ne olmaz belki enfeksiyon falan vardir devam ederse git derim
ne oldu kiz yine bu fatos yine kaciracak ne dediniz ki ben okuyamadim :))) yinemi sapikca sey soylediniz
ksılar bende platese başlıcam mayıs ayında bizim burda bi okulda hamilelere plates deri varmış aylık 50 tl yasılcam cumartesi günleri 1 saat iyi olur sanırım:))
hosbulduk canım. normalde olmuodu ozellikle bugun var. gecmezse gidicem mecburen. daha doktorumla randevuma 2 hafta var fisfisfis
ama ctesi de ayrıntılu ultrasona girmistim.bi sıkıntı olsaydı soylerdi herhalde dimi:uhm:
süper olur ya..ben de bi araştırıcam aslında warmı yakınlarda uygun biyerler..nazz we ankdaki diğer hatunlar..warmı bisde hamile egzersizleri eğitimi filan olan biyerler..
vardır mutlaka zuzucum ben saglık oacagındaki kadınlara sordum onlar sölediler araştırdım biraz sende bi sor onlar biliolar inş vardır çok ii olacak bizim için
canım ben mayıs ta dolduruyorum 26yı..hani ocakta hamişş kaldık ya 25,5..25 olarak bakmıştım yanılmıyosam..
canım bende 6 subat dogumluyum benim hamiş kaldıgım zaman subat :))) yani tam ovalasyonum 6 subatta baslımış.. 26 yasını tam doldurmus oluyorum ilk 5 ay erkek :))) gosteriyor bende. bende sevinmiştim kız mı gosteriyor yanlısmı gordum diee heheh
bencede soylerdi gittiginde , sanirim sendkei rahim genislemesinden kaynaklaniyor , belkide bebegin ayaklari ara denk geliyordur kasiklarina agri veriyordur annesi :))
aaaaaaa kimm bizzmiii aşkolsunnn nidemekkk:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?