2009 Ekim Anneleri

dün başagrım geçmedi bi türlü gece yatana kadar devame etti eşim masajlar yaptı başıma buz torbası koyduk anca rahatladım biraz bide seren serengili duyunca iice korktum bi geçseydi bu agrılar ya

kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...

vardır mutlaka zuzucum ben saglık oacagındaki kadınlara sordum onlar sölediler araştırdım biraz sende bi sor onlar biliolar inş vardır çok ii olacak bizim için

handan güzel bi şey aslında. faydası vardır dimi doğuma falanda. sen nerdesin nerde bu kurs canım. fiyatı da çok uygun. başka egzersiz programına gidecek arkadaş var mı. benim doktorum sabah akşam yarım saat yürüyüş dedi. eğer yüzebiliyosan da hafta da 2 gün yüz demişti.

:1shok: :1shok: :1shok: lafa bak nann:1shok:

geçmiş olsun zeynepcim ya inş önemli bişe yoktur bencede diger doktoa tekrar bi görün canım ya neden oluo bu kasılmalar anlaamdım ki sorsaydı bi keşke ??

geçer tatlım sakın stres yapma

canım benim sıkma canını lütfen..dinlen yorma kendini..

dün başagrım geçmedi bi türlü gece yatana kadar devame etti eşim masajlar yaptı başıma buz torbası koyduk anca rahatladım biraz bide seren serengili duyunca iice korktum bi geçseydi bu agrılar ya

günde 3 taneye kadar minoset içebiliyosun. doktor verdi bana ağrılarım oluyo diye. geçen hafta sadece 1 tane içtim 1 saat içinde kesti. bi sor istersen sende. ağrı ve soğuk algınlığı için en rahat kullandığımız ilaç demişti bana...

bebişi nası yaptıınısı hatırlamıyosun demek kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun zeynepcim ya inş önemli bişe yoktur bencede diger doktoa tekrar bi görün canım ya neden oluo bu kasılmalar anlaamdım ki sorsaydı bi keşke ??

geçer tatlım sakın stres yapma

bilmiyorum handancım ilerde sıklaşırsa erken doğuma sebep olur dedi çok üzüldüm hiç beklemiyordum böyle bişey offfff senağlamasenağlama

geçmiş olsun zeynepcim progestanı kullanmadan bi zarar olmaz bende kullanmıştım ilk başta ama bence yinede kendi doktoruna git aslında tek doktorla başlayıp onunla devam edin arkadaşlar cinsiyet için bile olsa kendi doktorundan başkasına gitmeyin bence doktor doktoru tutmuyor

öle düşünme erken dogum die die erken dogurruz allah korusun düşünmememz lazım zeynepcim bak benimde yüksek tansiyon problemim var kafayı takmamaya çalışıyorum düşünce düşünceyi çekio çünkü allahın izniyle bi sorun olmuyacak canım

çok haklısın canım kendi druma çok güveniyordum kafamı karıştırmamam lazımdı ne bileyim böyle bişeyle karşılaşacağımı....

bugüne kadar aklıma bile öyle bişey gelmedi handancım ...ama saolsun dr önemli deil gibisinden rahat davransada ama yinede aklımı karman çorman etti...

dr da kendini yorma dedi zuzucum ...bugüne kadar hiç dikkat etmedim buna ama artık çok dikkat edicem....inanki elimde deil sıkılmamak günüm zehir oldu....

haklısın hayatım tabiki canın sıkılmıştır..accık kafanı dağıtmak lazım ama..üzülüp yawruşuu da etkileme dimi annesi..sen neşeli ol ki kafanı bedenini güselce dinlendir ki bebişin de rahat rahat büyüsün ewinde..

evet zuzuya katılıyorum bebeklerimiz bizim bütün duygularımızı hissediolar biz üzülünce onalrda üzülüo biz korkunda onlarda korkuo o yüzden biz olumlu düşünmeliyizki onlarda rahat rahat büyüsünler bide artık bizi duyabiliolarmış 15.haftadayım ben öle yasıo ayırtedemezmiş ama duyarmış bende hep herşey çok güsel olacak herşey yolunda die konuşuom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…