canım ben mayıs ta dolduruyorum 26yı..hani ocakta hamişş kaldık ya 25,5..25 olarak bakmıştım yanılmıyosam..
canım bende 6 subat dogumluyum benim hamiş kaldıgım zaman subat :))) yani tam ovalasyonum 6 subatta baslımış.. 26 yasını tam doldurmus oluyorum ilk 5 ay erkek :))) gosteriyor bende. bende sevinmiştim kız mı gosteriyor yanlısmı gordum diee heheh
yani tam doğumgününde şeyettin..kaydirigubbakcemile3yani tutturdun bebişi..kaydirigubbakcemile3
vardır mutlaka zuzucum ben saglık oacagındaki kadınlara sordum onlar sölediler araştırdım biraz sende bi sor onlar biliolar inş vardır çok ii olacak bizim için
:roflol:
dusundugum gibi degilmiiiiiiiii zaten elaaaaaaaa sen sapiksin canim hehehe:sm_cool: ah senin yasak bir gecsede kurtulsak :roflol: fatosun bu durum cok hosuna gidiyor kadin yiyor yiyor doymuyor ve hala konu gecince kendinden geciyor :)))))))))))))))))))))))))))):sm_cool:
yani tam doğumgününde şeyettin..kaydirigubbakcemile3yani tutturdun bebişi..kaydirigubbakcemile3
valla biz ay hiç beklemiyorduk :))) ben o seyeettigimiz gunleri bile yazıyordum yok altına yastık koy yok kalkma yok kasılma :))) o ay vazgecmiştim artık beklemekten kac aydır bekle beklee gelmez dogum gunum cok guzel gecmişti acaba o gun mu oldu :))))) bilmiiom kiitakmadım da hiç o ay bebişi naptıgımızda hatırlamıyorum :))))
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
dün başagrım geçmedi bi türlü gece yatana kadar devame etti eşim masajlar yaptı başıma buz torbası koyduk anca rahatladım biraz bide seren serengili duyunca iice korktum bi geçseydi bu agrılar ya
valla biz ay hiç beklemiyorduk :))) ben o seyeettigimiz gunleri bile yazıyordum yok altına yastık koy yok kalkma yok kasılma :))) o ay vazgecmiştim artık beklemekten kac aydır bekle beklee gelmez dogum gunum cok guzel gecmişti acaba o gun mu oldu :))))) bilmiiom kiitakmadım da hiç o ay bebişi naptıgımızda hatırlamıyorum :))))
geçmiş olsun zeynepcim ya inş önemli bişe yoktur bencede diger doktoa tekrar bi görün canım ya neden oluo bu kasılmalar anlaamdım ki sorsaydı bi keşke ??
geçer tatlım sakın stres yapma
canım benim sıkma canını lütfen..dinlen yorma kendini..
geçmiş olsun zeynepcim progestanı kullanmadan bi zarar olmaz bende kullanmıştım ilk başta ama bence yinede kendi doktoruna git aslında tek doktorla başlayıp onunla devam edin arkadaşlar cinsiyet için bile olsa kendi doktorundan başkasına gitmeyin bence doktor doktoru tutmuyor
öle düşünme erken dogum die die erken dogurruz allah korusun düşünmememz lazım zeynepcim bak benimde yüksek tansiyon problemim var kafayı takmamaya çalışıyorum düşünce düşünceyi çekio çünkü allahın izniyle bi sorun olmuyacak canım
dr da kendini yorma dedi zuzucum ...bugüne kadar hiç dikkat etmedim buna ama artık çok dikkat edicem....inanki elimde deil sıkılmamak günüm zehir oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?