evet zuzuya katılıyorum bebeklerimiz bizim bütün duygularımızı hissediolar biz üzülünce onalrda üzülüo biz korkunda onlarda korkuo o yüzden biz olumlu düşünmeliyizki onlarda rahat rahat büyüsünler bide artık bizi duyabiliolarmış 15.haftadayım ben öle yasıo ayırtedemezmiş ama duyarmış bende hep herşey çok güsel olacak herşey yolunda die konuşuom:))
bebişi nası yaptıınısı hatırlamıyosun demek kaydirigubbakcemile3
anammm hic takip edemiyorum zirt pirtt birileri geliyor(. sinir oluyom.. acliktan geberecem migdem kazniyor daha 20 dagga var.. ..
öglenden sonra laboruatara gideceem su kanda cikan beta hcg ye bakmaya. kizlar kan neden aliyorlardi ne gözüküyor orda
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
slm kızlar bende dun doktora gıttım bebişim iyiymiş
perşembe dr calıştıgı hastaneye gidecem test falan yapılacak
cinsiyetınıde duymamış ol ama erk benziyor şimdilik dedi
kan testinde risk değerlerine bakılıyo fatoscum ama beta değeri bende tutmadı onuda söylim :)
nan fatooşş yeter mi bukadar cwp:)))
mercüüü hayatummm :jeyyar:yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?