hadi gözün aydın canım
evet panci buda önemli kacinci haftandaydin?
pançi hangi haftada yaptırdınki sen testi
kiz di dimi seninki? peki kac cikmisti?
tam 12. haftamda yaptırdım şekerler zaten testtede öyle yazıyo gebelik haftası 12+0 yapılan test sonuçları falan
evet canım kızdı 21,70 değerim
:roflol:
dusundugum gibi degilmiiiiiiiii zaten elaaaaaaaa sen sapiksin canim hehehe:sm_cool: ah senin yasak bir gecsede kurtulsak :roflol: fatosun bu durum cok hosuna gidiyor kadin yiyor yiyor doymuyor ve hala konu gecince kendinden geciyor :)))))))))))))))))))))))))))):sm_cool:
kızlar ben geldim bugün başka bir dr a gittim hem midemdeki rahatsızlık için hemde cinsiyeti merak ettiğim için...ama fazla merak insanın başına iş açar derler doğruymuş...rahimde kasılmalar var dedi...gerçektende bazen oturup kalkarken karnımın alt kısmına sancılar giriyo...progestan verdi midem içinde bir sürü ilaç yazdı...ama kendi dr um 2 hafta öncesine kadar hiç bir sıkıntı görmemişti...kesinlikle düşük riskin yok demişti...canım çok sıkıldı ...progestanı kullanmadan önce tekrar kendi druma gitmeyi düşünüyorum...ayrıca bu dr cinsiyetini erkeğe benzetti...ama inanın şu anda kız erkek umrumda deil...yeterki bebeğim iyi olsun...
:1shok: :1shok: :1shok: lafa bak nann:1shok:
slm kızlar bende dun doktora gıttım bebişim iyiymiş
perşembe dr calıştıgı hastaneye gidecem test falan yapılacak
cinsiyetınıde duymamış ol ama erk benziyor şimdilik dedi
yok banane 11+6 da yaptırsaydın tutardı kaçırmışsın bi günle..kaydirigubbakcemile3 ya ben bu testin tuttuğuna nerdeyse emindim..senin doktorun gözü bozuk yada bit kadar pipiyi göremedikaydirigubbakcemile3
yok banane 11+6 da yaptırsaydın tutardı kaçırmışsın bi günle..kaydirigubbakcemile3 ya ben bu testin tuttuğuna nerdeyse emindim..senin doktorun gözü bozuk yada bit kadar pipiyi göremedikaydirigubbakcemile3
ela yawrum o ilkay da ne cewherler war da bastırıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3bize sarıyo ki ne mal olduu anlaşılmasın deyuulaelaelaelaelae:roflol:
doğru diyon gülom, yere bakan yürek yakan misali ilkayya.snaniknanik
ööle hakkat..göbek şow dedik aa şaşırdınız galiba dedi soora bi koydu cıbıldak..bis sennen uğraşıyos diye bize sapık dedi deminki ettiği lafa bakkkaydirigubbakcemile3 daha neler görces bu delü ilkaydan aceppkaydirigubbakcemile3
sence ilkay listeye 5. sıradanmı girer, yoksa senin koltuğu sallarda handanınkinemi yerleşir:roflol:
ilkayın dilinde kızımm..benim koltuğu biraz zor sallar oo..naniknanikbiz lafla diil icraatle geldik o mewkileree:roflol: :roflol:
nann sen kızın odasındaki icraatları ne biliyon:roflol::roflol::roflol:
uyhhhhhhhhh çatlıcam lafa bak lafaaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...en-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html
kesinlikle okuyun kizlar coook faydali bilgiler var sagolsunlar anneler tavsiyelerde bulunuyorlar benim gibi ilk bebegini bekleyenler icin bilgilendirici ....
taam nan yeter çatlakkkaydirigubbakcemile3 başına wurdu demi yine..kaydirigubbakcemile3sabret tam 2 haftan kaldı..gel teskere geell...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?