aynen şeker, ayakta azcık durdummu başlıyor bel ağrısı. oturunca geçiyor. kalcamın sol tarafına da bıçak gibi saplanıyor bazen arada. öf ya çok kötü bişey yürüyemicezmi hiç böyle.
aynen bende de var arkadaşlar ki daha yolun başında sayılırız...
bi yemek yapayım dedim ayaklarım uyuştu belim koptu sormayın gitsin :sm_confused:
yaa sorma calismiyorsun sanirim ordan sansin var senin..benim bugun iste yuruyusum degisti belimin agrisindan millette hamilelikten sanicak nazlaniyor diycek:1no2:
ben butun gun iste ayaktaydim zaten mahvoldum iyice kudurdu resmen agrilar siddetlendi guya evi temizleyecektim gelince eve kendimi zor attim((
canım ben 1 yıl öncesine kadar çalışıyordum ama inanki evde olmak daha yorucu
geçmiş olsun sana da canım oturduğun sandalyeye bi yastık koy hiç yoktan iyidir...
çok ayakta kalınca yorulunca benimde belim ağrıyo arkadaşlar aslında belden bu kalçamın hemen üstü o kemik çok ağrıyo hatta bazen gece sağdan sola dönemiyorum
çok ayakta kalınca yorulunca benimde belim ağrıyo arkadaşlar aslında belden bu kalçamın hemen üstü o kemik çok ağrıyo hatta bazen gece sağdan sola dönemiyorum
evet haklisin:çok üzgünüm:sakın sakın bi de temizlik yapayım deme, bak benim başıma geldi geçen hafta, yormuşum bebişi, biçimsiz duruyodu rahimde, 3 gündür yatıyom mecburen düzelsin diye. fırsat buldukça dinlenicez, yoruluyo bebişler sonra.
ihi kızlar haminni mi olduk ne sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ihi kızlar haminni mi olduk ne sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
haminni deyince aklıma geldi. nisan annelerine bakmıştım da geçen gün, önümüzde koca bir basketbol topu biyere çıkamıyoruz falan diyolardı. hay allam düşününce hem komik, hem ızdıraplı hakketten.15 dk iş yapıp 15 dk dinleniyolarmış kızlar. valla halimiz zor o sıcaklarda napçaz bilmiyorum artık.
yaşı çok olmayıpta yaşlı teyze gibi davrananlar....
hani hep bi yerimiz ağrıyo ya kaydirigubbakcemile3
hissettim ya ben bugün haberiniz yok mu :) ama tekme değil kuş yuttum sandım :roflol: aynen karnında kuş çırpınıyo gibi oluyo evde kuşum var önce ona benzettim önce saçmalıyorum dedim sonra 15 dk falan geçmeyince anladım deneyimlilere de sordum bebekmiş :) aynen kanat çırpıyomuş gibiydi karnımda dünden beride ne tarafa kaydığını anlıyorum
hissettim ya ben bugün haberiniz yok mu :) ama tekme değil kuş yuttum sandım :roflol: aynen karnında kuş çırpınıyo gibi oluyo evde kuşum var önce ona benzettim önce saçmalıyorum dedim sonra 15 dk falan geçmeyince anladım deneyimlilere de sordum bebekmiş :) aynen kanat çırpıyomuş gibiydi karnımda dünden beride ne tarafa kaydığını anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?