2009 Ekim Anneleri

aynen şeker, ayakta azcık durdummu başlıyor bel ağrısı. oturunca geçiyor. kalcamın sol tarafına da bıçak gibi saplanıyor bazen arada. öf ya çok kötü bişey yürüyemicezmi hiç böyle.

ben butun gun iste ayaktaydim zaten mahvoldum iyice kudurdu resmen agrilar siddetlendi guya evi temizleyecektim gelince eve kendimi zor attim ((

aynen bende de var arkadaşlar ki daha yolun başında sayılırız...
bi yemek yapayım dedim ayaklarım uyuştu belim koptu sormayın gitsin :sm_confused:

yaa sorma calismiyorsun sanirim ordan sansin var senin..benim bugun iste yuruyusum degisti belimin agrisindan millette hamilelikten sanicak nazlaniyor diycek:1no2:

yaa sorma calismiyorsun sanirim ordan sansin var senin..benim bugun iste yuruyusum degisti belimin agrisindan millette hamilelikten sanicak nazlaniyor diycek:1no2:

canım ben 1 yıl öncesine kadar çalışıyordum ama inanki evde olmak daha yorucu
geçmiş olsun sana da canım oturduğun sandalyeye bi yastık koy hiç yoktan iyidir...

ben butun gun iste ayaktaydim zaten mahvoldum iyice kudurdu resmen agrilar siddetlendi guya evi temizleyecektim gelince eve kendimi zor attim ((

sakın sakın bi de temizlik yapayım deme, bak benim başıma geldi geçen hafta, yormuşum bebişi, biçimsiz duruyodu rahimde, 3 gündür yatıyom mecburen düzelsin diye. fırsat buldukça dinlenicez, yoruluyo bebişler sonra.

çok ayakta kalınca yorulunca benimde belim ağrıyo arkadaşlar aslında belden bu kalçamın hemen üstü o kemik çok ağrıyo hatta bazen gece sağdan sola dönemiyorum

canım ben 1 yıl öncesine kadar çalışıyordum ama inanki evde olmak daha yorucu
geçmiş olsun sana da canım oturduğun sandalyeye bi yastık koy hiç yoktan iyidir...

evet rahat edecegim pozisyonlarda oturuyorum zaten uzanayim dedim ama uzaninca daha beter agridi bosluk var sanki belimde...insallah gecer simdiden boyleysek son aa ayaga kalkamayiz Allah korusun..

çok ayakta kalınca yorulunca benimde belim ağrıyo arkadaşlar aslında belden bu kalçamın hemen üstü o kemik çok ağrıyo hatta bazen gece sağdan sola dönemiyorum

ihi kızlar haminni mi olduk ne sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet pançii aynen, 5 dk markete gittim geldim koptu belim resmen işte.oturunca iyi, ayaklandımmı ağrı hemen başlıyo. gece de dönerken rahatsız ediyo dediğin gibi.

evet haklisin:çok üzgünüm:

aynen canim yaa kalcamin ustune dogru bir agri var sanki oraya bisey batiyor sag tarafa ozellikle....senağlamasenağlama

haminni deyince aklıma geldi. nisan annelerine bakmıştım da geçen gün, önümüzde koca bir basketbol topu biyere çıkamıyoruz falan diyolardı. hay allam düşününce hem komik, hem ızdıraplı hakketten.15 dk iş yapıp 15 dk dinleniyolarmış kızlar. valla halimiz zor o sıcaklarda napçaz bilmiyorum artık.

yaşı çok olmayıpta yaşlı teyze gibi davrananlar....
hani hep bi yerimiz ağrıyo ya kaydirigubbakcemile3

Allah yardımcımız olsun ama bu kadar sıkıntıya kesinlikle değecek....

hissettim ya ben bugün haberiniz yok mu :) ama tekme değil kuş yuttum sandım :roflol: aynen karnında kuş çırpınıyo gibi oluyo evde kuşum var önce ona benzettim önce saçmalıyorum dedim sonra 15 dk falan geçmeyince anladım deneyimlilere de sordum bebekmiş :) aynen kanat çırpıyomuş gibiydi karnımda dünden beride ne tarafa kaydığını anlıyorum

süper ya Allah'ım bir an önce hissedebilmek istiyorum küçük aşşşşkımı :teytey:

:roflol::roflol: kustur kuusss

ayy süper ya, bi de 15. haftada rahim dışardan elle hissediliyomuş, top gibi yumuşak bi doku geliyomuş ele, kağan kocatepede okumuştum. hissediyomusun böyle bişey.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…