süper ya Allah'ım bir an önce hissedebilmek istiyorum küçük aşşşşkımı :teytey:
hissettim ya ben bugün haberiniz yok mu :) ama tekme değil kuş yuttum sandım :roflol: aynen karnında kuş çırpınıyo gibi oluyo evde kuşum var önce ona benzettim önce saçmalıyorum dedim sonra 15 dk falan geçmeyince anladım deneyimlilere de sordum bebekmiş :) aynen kanat çırpıyomuş gibiydi karnımda dünden beride ne tarafa kaydığını anlıyorum
ayy süper ya, bi de 15. haftada rahim dışardan elle hissediliyomuş, top gibi yumuşak bi doku geliyomuş ele, kağan kocatepede okumuştum. hissediyomusun böyle bişey.?
oyy oyy masallahh topikin ilk hareketi hissedilen prensesine masallahh darısı bize nerdeyse 1 ay var yaa bana delikafadulden
mehaycım canım benim sabret kesin cinsiyetini soylerler artık sana kendinide yorma fazlaa
yok onu bilmiyomda bebeğpin kaydığını nasıl anlıyorum biliyomusunuz mesela birden soluma ağrı giriyo anlık bişi 1-2 bıçak gibi saplanıyo sanra karnıma bi bakıyorum solum şişmiş tümsek gibi olmuş sağda bişi yok bir kaç saat sonra sağımda oluyo aynı şey bi bakıyom bu defa sağ şişmiş solda bişi yok kaydığınıda öyle hissediyom kayarken acı veriyo sonra karnım yamuluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haminni deyince aklıma geldi. nisan annelerine bakmıştım da geçen gün, önümüzde koca bir basketbol topu biyere çıkamıyoruz falan diyolardı. hay allam düşününce hem komik, hem ızdıraplı hakketten.15 dk iş yapıp 15 dk dinleniyolarmış kızlar. valla halimiz zor o sıcaklarda napçaz bilmiyorum artık.
ehhh artik soylesinler ama 19. haftada degilmi yoksa bu gidisle dogumda ogrenirim ben :roflol: topikte en son ben ogrenicem anlasilan:çok üzgünüm:
:1shok: aboooo simdiden karnini yamultmaya basladiysa son aylarda ne eder tahmin bile edemiyorum dun banada oldu o bicak saplanmasi gibi sey....dogum sancisi gibi felaket agrim oldu bir an ani biseydi hareket edincemi oluyor acaba???
bugün bi arkadaşımla konuştum..8 aylık hamişş...bi buzdolabı temizliyim dedim bütün gün sürdü diyo..arrtık hiç eğilemiyomuş yere..naapces kız hakkatennn..olsun o da zewkli olur..en azından komik oluruzz:)))
hiççç belli olmaz canım cinsiyetini saklayanlarda oluyormuss yaa :))) hastanede kadının biri bana bebeginin cinsiyetini 8. ayında ogrendini soledi
yuhh artik yaa:1shok:hiççç belli olmaz canım cinsiyetini saklayanlarda oluyormuss yaa :))) hastanede kadının biri bana bebeginin cinsiyetini 8. ayında ogrendini soledi
karnına bak öyle olunca ne tarafına girerse orda şişlik oluyo yani bende öyle hatta eşim ben yatıyodum karnıma bakıyo bak şurda diyo :) biz dün akşamdan beri öyle takip ediyoruz yerini :roflol: :roflol:
hehehhehee hay allam yaa komik valla.düşünemiyom kendimi öle debelenirken.bizim de komşu var artık doğurdu doğurcak.dün bana geldi. popom ağrıyo 2 gündür diyo ay bi güldüm. eşine söylemiş popom ağrıyo diye, eşi de demiş başka ağrıcak bi yerin kalmadı ondan ağrıyodur demiş.hehehhe hay allam yaa..:))
hehehe kıslar gülüyoz şimdi ama eminim 3-4 ay sonra bu topicte aynılarını biz yazcaz sırnaşık şey
hehehhehee hay allam yaa komik valla.düşünemiyom kendimi öle debelenirken.bizim de komşu var artık doğurdu doğurcak.dün bana geldi. popom ağrıyo 2 gündür diyo ay bi güldüm. eşine söylemiş popom ağrıyo diye, eşi de demiş başka ağrıcak bi yerin kalmadı ondan ağrıyodur demiş.hehehhe hay allam yaa..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?