2009 Ekim Anneleri

oyy oyy masallahh topikin ilk hareketi hissedilen prensesine masallahh darısı bize nerdeyse 1 ay var yaa bana delikafadulden

mehaycım canım benim sabret kesin cinsiyetini soylerler artık sana kendinide yorma fazlaa

ayy süper ya, bi de 15. haftada rahim dışardan elle hissediliyomuş, top gibi yumuşak bi doku geliyomuş ele, kağan kocatepede okumuştum. hissediyomusun böyle bişey.?

yok onu bilmiyomda bebeğpin kaydığını nasıl anlıyorum biliyomusunuz mesela birden soluma ağrı giriyo anlık bişi 1-2 bıçak gibi saplanıyo sanra karnıma bi bakıyorum solum şişmiş tümsek gibi olmuş sağda bişi yok bir kaç saat sonra sağımda oluyo aynı şey bi bakıyom bu defa sağ şişmiş solda bişi yok kaydığınıda öyle hissediyom kayarken acı veriyo sonra karnım yamuluyo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy oyy masallahh topikin ilk hareketi hissedilen prensesine masallahh darısı bize nerdeyse 1 ay var yaa bana delikafadulden

mehaycım canım benim sabret kesin cinsiyetini soylerler artık sana kendinide yorma fazlaa

ehhh artik soylesinler ama 19. haftada degilmi yoksa bu gidisle dogumda ogrenirim ben :roflol: topikte en son ben ogrenicem anlasilan:çok üzgünüm:

çok çok güzel bi duygu darıs başınıza inşallah hemde bugün onu hissettiğimde işim başımdan aşkındı çalışıyodum bi oturuyodum bi kalkıyordum yani ben iyice kanatlanınca anladım :) önceside olabilir öyle evde yatıp sırt üstü yattığımda değil yani bundan sonra sık sıkhissederim inşallah

:1shok: aboooo simdiden karnini yamultmaya basladiysa son aylarda ne eder tahmin bile edemiyorum dun banada oldu o bicak saplanmasi gibi sey....dogum sancisi gibi felaket agrim oldu bir an ani biseydi hareket edincemi oluyor acaba???

bugün bi arkadaşımla konuştum..8 aylık hamişş...bi buzdolabı temizliyim dedim bütün gün sürdü diyo..arrtık hiç eğilemiyomuş yere..naapces kız hakkatennn..olsun o da zewkli olur..en azından komik oluruzz:)))

ehhh artik soylesinler ama 19. haftada degilmi yoksa bu gidisle dogumda ogrenirim ben :roflol: topikte en son ben ogrenicem anlasilan:çok üzgünüm:

hiççç belli olmaz canım cinsiyetini saklayanlarda oluyormuss yaa :))) hastanede kadının biri bana bebeginin cinsiyetini 8. ayında ogrendini soledi

:1shok: aboooo simdiden karnini yamultmaya basladiysa son aylarda ne eder tahmin bile edemiyorum dun banada oldu o bicak saplanmasi gibi sey....dogum sancisi gibi felaket agrim oldu bir an ani biseydi hareket edincemi oluyor acaba???

karnına bak öyle olunca ne tarafına girerse orda şişlik oluyo yani bende öyle hatta eşim ben yatıyodum karnıma bakıyo bak şurda diyo :) biz dün akşamdan beri öyle takip ediyoruz yerini :roflol: :roflol:

hehehhehee hay allam yaa komik valla.düşünemiyom kendimi öle debelenirken.bizim de komşu var artık doğurdu doğurcak.dün bana geldi. popom ağrıyo 2 gündür diyo ay bi güldüm. eşine söylemiş popom ağrıyo diye, eşi de demiş başka ağrıcak bi yerin kalmadı ondan ağrıyodur demiş.hehehhe hay allam yaa..:))

hiççç belli olmaz canım cinsiyetini saklayanlarda oluyormuss yaa :))) hastanede kadının biri bana bebeginin cinsiyetini 8. ayında ogrendini soledi

anaaam çatlarım ben kısss meraktan :)))
soruyom zaten bak annecim bana söyle bari kızmısın erkek mi ben annenim diyom tık yok :))))):roflol:

yuhh artik yaa:1shok:
karnına bak öyle olunca ne tarafına girerse orda şişlik oluyo yani bende öyle hatta eşim ben yatıyodum karnıma bakıyo bak şurda diyo :) biz dün akşamdan beri öyle takip ediyoruz yerini :roflol: :roflol:

ne guzelll

hehehe kıslar gülüyoz şimdi ama eminim 3-4 ay sonra bu topicte aynılarını biz yazcaz sırnaşık şey

hehehe kıslar gülüyoz şimdi ama eminim 3-4 ay sonra bu topicte aynılarını biz yazcaz sırnaşık şey

biz simdiden basladik hatta daha beterlerini yazicaz bence..kimse kimseyi dinlemiycek dert anlatmaktan...herkes derdini anlaticak.....hehehehehe kimse kimseye teselli bile veremiycek:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

duygusala bağlamayalım da o kötü. zır zır herşeye de ağlıyo hamişler çünkülüm. geçen gün ben doğum hikayeleri okuya okuya ağladım kendi kendime((emir_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…