2009 Ekim Anneleri

devir degistikce kadinlar hassaslasiyor annelerimiz anneanllerimiz boylemiydi...benim anneannem sirtimda yuk tasirdim 6-7 aylik hamileyken diyor biz oram agriyor buram agriyor diyoruz...bence ilerki yuzyillarda kadinlar dogum falanda yapmaz :)))))

ay benim kardeşimde 9. ayında göstermişti elini koyuyodu herşeyini beşiği battaneyesi kıyafetleri hep yeşil beyaz sarıydı :) sonunda kızçe çıktı

devir degistikce kadinlar hassaslasiyor annelerimiz anneanllerimiz boylemiydi...benim anneannem sirtimda yuk tasirdim 6-7 aylik hamileyken diyor biz oram agriyor buram agriyor diyoruz...bence ilerki yuzyillarda kadinlar dogum falanda yapmaz :)))))

hehe oyuncak robot bebek yaparız :roflol:
şaka bi yana her nesil daha kötüye gidiyo...

Kıslarrr öncelikle handanı mrak ediyorum hbr olan var mı?

Dr.bebişin kız olma ihitmalinin yüksek olduğunu söyledi. Ayyy teyzeleri bir görseydiniz elini ağzına götürüyor. Hop hop hopluyordu kuzucum. Böööle bir geriliyor görseniz sıkıştım çıkarın gibi yapıyor öldüm yaaa sonunda döndü poposunu alın şimdi popoma bakın dedi :)) Gayet sağlıklı dedi bebiş için:)))

Kalemiti emin olammaşıtır o yüzden söylememiştir. Buyük ihtimalle kızdır çünkü kızlar için tereddüt ediliyormuş..:)))

duygusala bağlamayalım da o kötü. zır zır herşeye de ağlıyo hamişler çünkülüm. geçen gün ben doğum hikayeleri okuya okuya ağladım kendi kendime((emir_bebek:

ay ben hamişşlikten önce de okuyup zırlardım..şükür nasip oldu..inşallah kendi hikayelerimizi yazmak da nasip olur..bakk okuyasım geldi du bitane buluym da okuyumm
kaydirigubbakcemile3

handandan ses yok canımm..ben de merak ediyorum...gösün aydın cicim..kalemitii senin de gösün aydın bebişin iimiş..bi kızımız daha mı oluo şekerim şimcik..hadi hayırlısı bakalım:))

gozun aydin canim.....

Allah'ım sizler anlattıkça önümüzdeki hafta gelmek bilmiyor... canım çekti kuzumu görmeyikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de kaçıyorum kuzularr..iii akşamlar hepinise..

pançiii anlatıp durma yarın da ay şööle hissettim bööle hissetttim die kudurtma benikaydirigubbakcemile :CüvCüv: banne ben de hissetjem bu akşam banne bannekaydirigubbakcemile2hihoyyyt öpücükk hepinise

görüşürüz zuzucum...

masallahh masallahh canım ne gusell bizimkisi kıpırdamıyordu uyuyormuydu acaba daha kucuk diyemi acaba :çok üzgünüm: ısırırım ben onun poposunu yaa Şeniz

handandan ses yok canımm..ben de merak ediyorum...gösün aydın cicim..kalemitii senin de gösün aydın bebişin iimiş..bi kızımız daha mı oluo şekerim şimcik..hadi hayırlısı bakalım:))

gozun aydin canim.....

masallahh masallahh canım ne gusell bizimkisi kıpırdamıyordu uyuyormuydu acaba daha kucuk diyemi acaba :çok üzgünüm: ısırırım ben onun poposunu yaa Şeniz

Kısslar çok teşekkür ederim hepinize süper bişeymiş yahu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…