2009 Ekim Anneleri

Selammm kimsecikler yokkk bu saatlerde heraldee herkess çekilmişşş kızlarr ikili taramanın sonuçları çıktı hepsi çok güzell çıkmışş.Ama bir problemim var feci bulantılar yaşamaya başladım kiloda vermişimm eğer hafta sonuda kilo verirsemm pazartesi hastaneye yatıracak doktorummm ooff off inşallah kusmam daaa:Saruboceq:

ah kıyamam sana zeytinim inş. hayırlısı ile bişi olmaz neden hamile kalalı kaç kilo verdin ki

ay canım yaa geçmiş olsun, inşallah gerek kalmaz da toparlarsın, hastanede de serum takıyolarmış çabucak toparlarsın onu da kafaya takıp stres yapma tatlım neyse hayırlısı o olsun.

iyi geceler kızlar bende 4 kılo verdım..

ben ilk haftalarda çok kilo verdim, 55 tim 52 ye kadar düştüm 2 hafta içinde. sonra tekrar normal kiloma döndüm. ilk haftalarda kilo vermek normalmiş zaten. vücut gebeliğe hazırlandığı için fazlasıyla efor sarfediyo ondandır muhtemelen.

Ama kızlarrr normalde bu haftalarda bulantıların yavaş yavaş bitmesi lazımm ama benim şidetlendison 3 gündür hiçbirşey yiyemiyorum yediğimide çıkarıyorummm inşallah öle bişey olmazda hastaneye yatıp serum felan yemem mide bulantısı için hapda verdi onu içt,im daha iyiyim zatennn...

zeytincim geçmiş olsun.....bulantılar 14 bitince azalıyo canım benimde 12. haftalarda yeterince vardı sanki yavaş yavaş azalmaya başladı..çekicez biraz başka çaremiz yok malesef....

kimse yokkk merhaba topik cok sessizsin bu gece zaten dun azcik girdim bugun hic giremedim misafirlerim vardi :)))) kizlarin hepsi uykuda ne guzel minikleriyle :)) birazdan bende yatacagim :)))))) umarim bebegislerinizin yuzunu gorursunuz ruyanizda ...

al benden de okadar bana 2 kere serum verildi..
gçmiş olsun arkadaşım ..
ben pazartesi tekrar gidicm dr.bakalım bu kez gerekli görecek
mi

günaydınnnlarrr herkese nasılsınız? melekler naasıl benim midem gün geçtikçe daha iyi oluyor en azından yediğim herşeyi çıkarmıyorum bulantı azda olsa devam ediyor budünlere şükür sizlerde durumlar nasıl

günaydın mawişim...geçcek iişallah askaldı bulantılar keyfini çıkarmaya başlıycas artıkın...

aynen canim benimde bulantilar 5. haftada bir basladi halen aynen devam yemesem bulaniyor yesem bulaniyor dun aksam istemeye istemeyede olsa biraz makarna yedim daha tabak bitmeden lavoboya zor yetistim....cok fenayim bendesenağlama gecmek bilmedi bulanti ve kusmalarim:çok üzgünüm:

mehayım günaydıınn..geçcek canım askaldı..accık daha sabırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…