Selammm kimsecikler yokkk bu saatlerde heraldee herkess çekilmişşş kızlarr ikili taramanın sonuçları çıktı hepsi çok güzell çıkmışş.Ama bir problemim var feci bulantılar yaşamaya başladım kiloda vermişimm eğer hafta sonuda kilo verirsemm pazartesi hastaneye yatıracak doktorummm ooff off inşallah kusmam daaa:Saruboceq:
iyi geceler kızlar bende 4 kılo verdım..
Ama kızlarrr normalde bu haftalarda bulantıların yavaş yavaş bitmesi lazımm ama benim şidetlendison 3 gündür hiçbirşey yiyemiyorum yediğimide çıkarıyorummm inşallah öle bişey olmazda hastaneye yatıp serum felan yemem mide bulantısı için hapda verdi onu içt,im daha iyiyim zatennn...
günaydınnnlarrr herkese nasılsınız? melekler naasıl benim midem gün geçtikçe daha iyi oluyor en azından yediğim herşeyi çıkarmıyorum bulantı azda olsa devam ediyor budünlere şükür sizlerde durumlar nasıl
Selammm kimsecikler yokkk bu saatlerde heraldee herkess çekilmişşş kızlarr ikili taramanın sonuçları çıktı hepsi çok güzell çıkmışş.Ama bir problemim var feci bulantılar yaşamaya başladım kiloda vermişimm eğer hafta sonuda kilo verirsemm pazartesi hastaneye yatıracak doktorummm ooff off inşallah kusmam daaa:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?