Ama kızlarrr normalde bu haftalarda bulantıların yavaş yavaş bitmesi lazımm ama benim şidetlendison 3 gündür hiçbirşey yiyemiyorum yediğimide çıkarıyorummm inşallah öle bişey olmazda hastaneye yatıp serum felan yemem mide bulantısı için hapda verdi onu içt,im daha iyiyim zatennn...
mehayım günaydıınn..geçcek canım askaldı..accık daha sabırrr
sabretmeye calisiyorum bitanem baska caremde yok zaten ama inan biktim artik olup olmadik yerde kusasim geliyor yolda sokaklarda isyerinde makina basinda...offff cok zor cokkk...dun sabah cok kotuydu midem yine ise giderken Allahima yalvardim ne olur yollarda kusmayayim diye...tramwayda hepten siddetlendi dedim kesin rezil olucam herkesin onunde kusucam kendimi zorda olsa tuttum isyerine bir girdim kosa kosa tuvalete.....senağlamasenağlama
günaydinnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a.s.a.s.a.s. anca okudum kiz napim ahahaha ayy canlarim beniiiim merak etmisler beniii.. giremedim kizlarevdeydim iki gündür.. paso yattim. yine aynisi oldu gecenki gibi fazla sivi geldi benden.. doktorum aldi bisiler yapti isvicrede biyere gödnerecekmis.. bebegin suyundan gelmiyor dedi kesinlikle. ama ne oldugunu ögrenmemiz lazim iste. adam diyoki hamileler anlamadan altlarina edebiliyorlar (doktor böyle demedi tabi) bende dedimki e ben onu hissederdim hem kokusuz :S.. yok dedi hissedemezsin. normal bi durum dedi. ben yinede icimiz rahatlasin diye gönderiyorum laboratuara didi. iyiyim cok s ükü. hic bir agrim sancim yoktu. halende yok.
oyy merakta ederlermisss sapiklariniiii :asigim:
kızıım delii geçmişi okuycana bi iki kelime yassana çatlıyorum sabahtan beri..geçmiş olsun kuzucumm..yawrum altını mı ıslatmışsın seenn..kaydirigubbakcemile2ela olsa görürdün ya da ilkay..ben terbiyemi bozmuyorum naniknanik merak ettik nan..bidaa girmiycein zaman bugün yokum de bi hbr et delü...
ahahahah yok bee doktor anlamiyor ne altina kacirmasihissederdim dimiii eheheheh. ay kiz silelimmi bunlarin diline düsersem fena olur haaa
walla elaynan az uğraşmadın..eline ööle bi fırsat weriosun ki şuan onuunn:jeyyar: :jeyyar:
nennn yapmaa ahahahahah ay olsun benim elimde halen 21 ekime kadar koz var muahahah. yaw o sidik degil ya baska biseydi. bakalim haftaya belli olacak. bebegim ilk defa kimildadi ne zamandir :))))))))))))) kolu felan cok tatliydi. belki sonuc gelince beni cagirir adam giderim bakar o zaman belki bebegimede, belki cinsiyetinide ögrenirim ehehe. amma cok belki didiiim ha
ne var ne yok sen nasilsin? bebis nasil? valla ben bebegimi hissediyorum bacum kim ne derse desin. doktoruma sordum bebegimi hissediyorum olabilirmi diye? oda evet dedi ama tabii cok feci hissedemzsin ama ara ara böyle kayma gibi yada ne bilim böyle karnin altinda bi kelebek cirpmasi gibi bisey hissedebilirsin dedi. ara ara hissediyorum yani cok güzel oluyor konusurken hemen ssuyom :)))
21 ekim degil anladin sen dimi nisan :))))))))))))))))))
ben hemencük geliyorum hayatummmmm malum zamaninda gitmek lazim seye
Fatos bencede sil sidikli fatos derler sonra :))))))))))
kaydirigubbakcemile3
Alemsiniz.
Fatoş dalga geçen beter oluyo tecrübeyle sabit bırak kardeş alay eden etsin
Bu arada yeni listeyi mailden göremedim, bi bakayım neymiş nasılmış...
Ben hergün yazdıklarınızı mail hesabıma gelen geçmişten tek tek okuyorum kızlar. Ama foruma girip iştirak edemiyorum. İşyerinde girdiğimiz sayfalar server üzerinden görünürse diye korkuyorum. Düşünsenize bi, zaten şurda 5-6 ay sonra şutlayacaklar, bu kız şimdiden işe yaramıyo KK kurdu olmuş çıkmış deyip, hadi sana güle güleee derlerse die korkuyorum napim... :enbuyukkk:
Ama didiğim gibi, hepinizin sohbetini ve sağlık haberlerinizi takip ediyorum tatlişler...
Ben de iyiyim hamdolsun. Bugün 14 olduk. Cinsiyeti falan belli değil henüz. Ama ne hissettiğimi soracak olursanız, eşim mavi açmamı umut ediyoşakkıdı
Çoğunluğumuz da mavi açacak gibi görünüyo sanki di mi kızlar?
Fatos bencede sil sidikli fatos derler sonra :))))))))))
ayyy kizlar yumurta koymustum ocaga haslansin diye deminden beri mutfaktan misir patliyor gibi sesler geliyor yumurtalar hayava ucacakmis nerdeyse burda konusmaya dalip unuttum yanmislar patlamis iclerindekiler disariya savruluyordu patladikca:roflol:
ahanda bundan tirsiyordum isteela gelmez bugün ins. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?