hani çiğ tüketmemek gerekio ya ii pişmiş işteekaydirigubbakcemile3
zuzuuum elam geliyormuydu c.tesileri?
günaydın güzeller nasılsınız minikler nasıllar
geliodu tadlum yannış hatırlamıosammm gözüm yollarda kaldı gelsede görse seni dieekaydirigubbakcemile3
ay en cok esim dalga gecti zaten. uyuz herif nolcak. rezil oldum ona. ilk basta demek istemedim ama adam meraktan korkudan cok kötü oldu. niye su geldi bundan diye. cikinca ee doktor ne dedi dedi. dedim ay yokmus bisey. fatooooooooooos? dedi bende eheheheh seyyy sidik olabilirmis dedi didim. hamilelerde normalmis farketmeden sey edebiliyorlarmis? ney altlarinami dedi? dedim öyle acik demene gerek yoktu :dilcikar:.. dediki.. istersen bebek pamperslerini simdiden alalimcok komik didim :dilcikar:
geliodu tadlum yannış hatırlamıosammm gözüm yollarda kaldı gelsede görse seni dieekaydirigubbakcemile3
vay hayin karu :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ay en cok esim dalga gecti zaten. uyuz herif nolcak. rezil oldum ona. ilk basta demek istemedim ama adam meraktan korkudan cok kötü oldu. niye su geldi bundan diye. cikinca ee doktor ne dedi dedi. dedim ay yokmus bisey. fatooooooooooos? dedi bende eheheheh seyyy sidik olabilirmis dedi didim. hamilelerde normalmis farketmeden sey edebiliyorlarmis? ney altlarinami dedi? dedim öyle acik demene gerek yoktu :dilcikar:.. dediki.. istersen bebek pamperslerini simdiden alalimcok komik didim :dilcikar:
kızıımm kocaya söylencek şey mi bu geçer dalgasını tabe
yandi esin desene adamin maasi pamperslere gidicek eee evde iki pampers kullanan olunca zor yetisir adam....delikafadulden
bakıyorum Zuzuum inşallah yakalanmam patronlara :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zeynocum hoşgeldin..maşallah yawruşuna da sana..Allah gönlünüze göre wersin..yeni topiclerimizi gördünmü:))
nennn tüüüüü :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
güzel hafta sonları ekim anneleri:ecrin_bebek:
güzel hafta sonları ekim anneleri:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?