2009 Ekim Anneleri

yandi esin desene adamin maasi pamperslere gidicek eee evde iki pampers kullanan olunca zor yetisir adam....delikafadulden
şimdiden başladılar Fatoş sen kimseyi bekleme. Bu senin kaderin. kaçamayacaksın. Bunu unutmayacak Ekim anneleri

muhahahaaaa

bari erinsede gecmisi okumasa

ben ona copy paste yaparun tadlum sen kendini yormaakaydirigubbakcemile3

evet kendi kasinmis dimi:1rolleyes:

efet cicimmmmkaydirigubbakcemile3

ben 29 mayısa gidiyorum cnm

insalllahhh yarin hava güzel olurda piknige giderizzz cok istiyorum kac gündürr
ay ewet ben de pikniğegitmek istiyoruumm..geçen hafta gittik ne güseldi öslemişimmm

güzel hafta sonları ekim anneleri :ecrin_bebek:
lahanaamm hoşgeldin şekerimmm

şimdiden başladılar Fatoş sen kimseyi bekleme. Bu senin kaderin. kaçamayacaksın. Bunu unutmayacak Ekim anneleri

muhahahaaaa

yaa bu cok sey oldu yaa türk filimlerindeki kötü adamlar gibi oldu beee

benim herif de benlen dalga geçiyo. hava yastığı gibi oldu öndekiler benim üzerinize afiyet.
adam diyo ki bununla bebek doyuracağına emin misin. bi buzağı doyar bunlarla diyo
benneyaptımki
ınek de oldum yani anliycağınız...

iyi iste ne guzel bebisim ac kalmayacak hic de sende....
belkide bebisi simdiden kiskaniyordur he ne dersin:jeyyar:

ayy iviitt insallah tabii hava güzel olurda söylee bi mangal yaparukk. yakan top oynariz dermisim ehehehe.. temiz hava ohhh bol bol oksijen cok istiyorum.. mangal salata icecekler ay bayilrim piknik yapmaya
sorma bacım ben de hoplayıp zıplamak istiyorum hatta bazen unutup merdivenleri üçer beşer inmeye başlıyorum sonra bir ani frenle stopluyorum.:1shok:

ama bi doğursaydık hayırlısıyla.. kocamla güreşecem, bisiklete binecem, takla bile aşacam inşallah

güresecenmii ahahahahahahha niye kiz yasakmi var heee :jeyyar::jeyyar::jeyyar: sende eladanmisin ahahahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…