şimdiden başladılar Fatoş sen kimseyi bekleme. Bu senin kaderin. kaçamayacaksın. Bunu unutmayacak Ekim anneleriyandi esin desene adamin maasi pamperslere gidicek eee evde iki pampers kullanan olunca zor yetisir adam....delikafadulden
insalllahhh yarin hava güzel olurda piknige giderizzz cok istiyorum kac gündürr
bari erinsede gecmisi okumasa
evet kendi kasinmis dimi:1rolleyes:
bakıyorum Zuzuum inşallah yakalanmam patronlara :Saruboceq:
onlara da üye olayım da onlar da gelsin adresime.
Bu arada ben Etlik Zübeyde Hanıma gidiyorum çok da memnunum kızlar başka oraya giden var mı aranızsa Angaralılar?
ay ewet ben de pikniğegitmek istiyoruumm..geçen hafta gittik ne güseldi öslemişimmminsalllahhh yarin hava güzel olurda piknige giderizzz cok istiyorum kac gündürr
lahanaamm hoşgeldin şekerimmmgüzel hafta sonları ekim anneleri:ecrin_bebek:
saol bitanem iyidir heralde annesine zorluk çıkarmıyo hiç buarahosgeldin canim iyiler senin minik nasil???a.s.
şimdiden başladılar Fatoş sen kimseyi bekleme. Bu senin kaderin. kaçamayacaksın. Bunu unutmayacak Ekim anneleri
muhahahaaaa
şimdiden başladılar Fatoş sen kimseyi bekleme. Bu senin kaderin. kaçamayacaksın. Bunu unutmayacak Ekim anneleri
muhahahaaaa
ben ona copy paste yaparun tadlum sen kendini yormaakaydirigubbakcemile3
yapmasan sasardim zaten hiiiiiiiih
efet cicimmmmkaydirigubbakcemile3
ben 29 mayısa gidiyorum cnm
ay ewet ben de pikniğegitmek istiyoruumm..geçen hafta gittik ne güseldi öslemişimmm
lahanaamm hoşgeldin şekerimmm
demek yarin bebisi piknige goturuceksin eee neler yapicaksin bakem??
saol bitanem iyidir heralde annesine zorluk çıkarmıyo hiç buara
yaa bu cok sey oldu yaa türk filimlerindeki kötü adamlar gibi oldu beee
benim herif de benlen dalga geçiyo. hava yastığı gibi oldu öndekiler benim üzerinize afiyet.
adam diyo ki bununla bebek doyuracağına emin misin. bi buzağı doyar bunlarla diyo
benneyaptımki
İnek de oldum yani anliycağınız...
ayy iviitt insallah tabii hava güzel olurda söylee bi mangal yaparukk. yakan top oynariz dermisim ehehehe.. temiz hava ohhh bol bol oksijen cok istiyorum.. mangal salata icecekler ay bayilrim piknik yapmaya
erol taş gibikaydirigubbakcemile3
benim herif de benlen dalga geçiyo. hava yastığı gibi oldu öndekiler benim üzerinize afiyet.
adam diyo ki bununla bebek doyuracağına emin misin. bi buzağı doyar bunlarla diyo
benneyaptımki
İnek de oldum yani anliycağınız...
sorma bacım ben de hoplayıp zıplamak istiyorum hatta bazen unutup merdivenleri üçer beşer inmeye başlıyorum sonra bir ani frenle stopluyorum.:1shok:ayy iviitt insallah tabii hava güzel olurda söylee bi mangal yaparukk. yakan top oynariz dermisim ehehehe.. temiz hava ohhh bol bol oksijen cok istiyorum.. mangal salata icecekler ay bayilrim piknik yapmaya
sorma bacım ben de hoplayıp zıplamak istiyorum hatta bazen unutup merdivenleri üçer beşer inmeye başlıyorum sonra bir ani frenle stopluyorum.:1shok:
ama bi doğursaydık hayırlısıyla.. kocamla güreşecem, bisiklete binecem, takla bile aşacam inşallah
benim gögüsler halen aciyorlar valla en cokta kenarlari ve uclari :S
13. haftama giriyorum kizlarrr cok güzellll 1-2 hafta sonra cinsiyeti ögrenirim demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?