insallah canim ama senin randevun 6 mayista degilmiydi???
yok ajkum 4 mayisda.. ama sen bi baksana benim gözlerime :jeyyar:
yani daha oncemi gidiceksin turkiyedeki doktorlar ne iyi hemen aliyor burdakiler hayatta almaz randevundan once gitsen..
fatos sen tup bebeklemi hamile kalmistin normal yollami??
güresecenmii ahahahahahahha niye kiz yasakmi var heee :jeyyar::jeyyar::jeyyar: sende eladanmisin ahahahhahaha
yok öyle değil benim dediğim harbi güreş. gerçek yani yağlı güreşin yağsız versiyonu.
çok utandım.kaydirigubbakcemile3
yasak yok. mazallah olsa da işlemez bize:sm_cool:
evet valla türkiyede olmak lazim. ve ayriyetten cd olaylari renkli 4D felan varmis. ablam anlatiyoda oda hamile benden 2 ay önce. ama burda hic öyle bisey yok :S:S:S cok sinir oluyorum cok isterdim bebüsümün cdsi olsun ilerde kendisini karnimda görsün diye..
dadlum iyi degilimdiyince gel diyorlar hemen :jeyyar: sen niye bekliyonki? ne yani iyi degilim deseler olmaz randevüya daha var iyi ol sonra fenalasmi diyecekler eheheeheh
ben de bazen yatıyorum çok tehlikeli midir acaba mehay?Kizlar hic yanlislikla yatarken yuzustu yattiginiz oluyormu???
Dun tv karsisinda uyuyakalmisim bir uyandim elim karnimda yuzustu donmus yatiyorum.....
normal yolla dadlum ya sen?
ben de bazen yatıyorum çok tehlikeli midir acaba mehay?
her türlü yatıyorum inş bişi olmaz.
sıkıntılı olsa canımız yanardı heralde.. savunma mekanizması hani..
Rabbim üzüntüsünü göstermesin tatlım. Mürüvetini de göresin inşallah.tup bebek fatoscum cok bekledim bu bebegi ahh ahh ne uzuntuler yasadim:çok üzgünüm: cok sukur rabbime:Saruboceq:
Rabbim üzüntüsünü göstermesin tatlım. Mürüvetini de göresin inşallah.
yok gülüm önümüzdeki hafta gel dedi doktor. İyice belli olsun diye.zeynocan senin bebisin cinsiyeti belli oldumu??
yok gülüm önümüzdeki hafta gel dedi doktor. İyice belli olsun diye.
tup bebek fatoscum cok bekledim bu bebegi ahh ahh ne uzuntuler yasadim:çok üzgünüm: cok sukur rabbime:Saruboceq:
Kizlar hic yanlislikla yatarken yuzustu yattiginiz oluyormu???
Dun tv karsisinda uyuyakalmisim bir uyandim elim karnimda yuzustu donmus yatiyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?