2009 Ekim Anneleri

Kizlar hic yanlislikla yatarken yuzustu yattiginiz oluyormu???
Dun tv karsisinda uyuyakalmisim bir uyandim elim karnimda yuzustu donmus yatiyorum.....

yani daha oncemi gidiceksin turkiyedeki doktorlar ne iyi hemen aliyor burdakiler hayatta almaz randevundan once gitsen..

evet valla türkiyede olmak lazim. ve ayriyetten cd olaylari renkli 4D felan varmis. ablam anlatiyoda oda hamile benden 2 ay önce. ama burda hic öyle bisey yok :S:S:S cok sinir oluyorum cok isterdim bebüsümün cdsi olsun ilerde kendisini karnimda görsün diye..

dadlum iyi degilimdiyince gel diyorlar hemen :jeyyar: sen niye bekliyonki? ne yani iyi degilim deseler olmaz randevüya daha var iyi ol sonra fenalasmi diyecekler eheheeheh

güresecenmii ahahahahahahha niye kiz yasakmi var heee :jeyyar::jeyyar::jeyyar: sende eladanmisin ahahahhahaha

yok öyle değil benim dediğim harbi güreş. gerçek yani yağlı güreşin yağsız versiyonu.

çok utandım.kaydirigubbakcemile3

yasak yok. mazallah olsa da işlemez bize:sm_cool:

ya daha 2 hafta once acile gittim gecen haftada doktorda randevum vardi bu hafta yine gidelim desem esim beni hastaneye goturup orda birakicak orda kal diye valla...zirt pirt gittim onceleri simdi beklemem lazim biraz...numara yaptigimi anliyacaklar:1rolleyes: bu arada burdada var o 3d 4d li ultrasonlar ama ozel radyoloji merkezlerinde isvicredede vardir ama cd yi bilmiyorum...

Dun tv karsisinda uyuyakalmisim bir uyandim elim karnimda yuzustu donmus yatiyorum.....
ben de bazen yatıyorum çok tehlikeli midir acaba mehay?
her türlü yatıyorum inş bişi olmaz.
sıkıntılı olsa canımız yanardı heralde.. savunma mekanizması hani..

ben de bazen yatıyorum çok tehlikeli midir acaba mehay?
her türlü yatıyorum inş bişi olmaz.
sıkıntılı olsa canımız yanardı heralde.. savunma mekanizması hani..

iyi degil diyorlar canim bizim canimiz yanmiyor ama icerdeki bebisler rahatlarmi bilemeyizki...

Mehaycımm sorma aynı dert bendede var normalde sola yatarım ama doktor artık sadece sola dönüp yatacaksın dediğinden beri gece bir kalkıyorum yüzüstü yatmışım,sağa dönmüşüm sırt üstü yatmışım ne bileyimm doktorlarda biraz fazlamı abartıyor ne...
CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…