haberlerde izlemediniz mi kızlar bi kadın tedavi görüyomuş sonra maddi yetersizlikten dolayı bırakmışlar tedaviyi. o kadar uğraşmışlar. emek zahmet.. hem maddi hem manevi...kac sene bekledin canim? Veren allah veriyor benim esimin halasinin 12 sene sonra oldu ama normal yolla. o zamana kadar hic olmadi :S.
kac sene bekledin canim? Veren allah veriyor benim esimin halasinin 12 sene sonra oldu ama normal yolla. o zamana kadar hic olmadi :S.
canim 2003 te evlendim ilk 6 ay istemedik sonra istedik 4 sene olmadi 3 kere asilama yapildi 3. de oldu ama 2. ayda dustu cok agladim psikolojim alt ust olmustu bide gurbette yalnizim arkadas olucakti bana sonra 3 asilama daha yapildi ve bir tup bebek yine olmadi boylece 6 asilama 1 tup bebek yaptirmistik ama yinede bebegimiz yoktu...ve sonunda tek bir dondurulmus embryo transferinde 2. tup bebekte hamile kaldim cok sukur...6 sene bekledim yani....
canim neden sadece sola diye sormadinmi sagada donebilirsin bence....ben sirt ustude yatamiyorum karnim geliliyor gibi oluyor aciyor saga yada sola donuyorum hemen....Mehaycımm sorma aynı dert bendede var normalde sola yatarım ama doktor artık sadece sola dönüp yatacaksın dediğinden beri gece bir kalkıyorum yüzüstü yatmışım,sağa dönmüşüm sırt üstü yatmışım ne bileyimm doktorlarda biraz fazlamı abartıyor ne...
CADIARZU
haberlerde izlemediniz mi kızlar bi kadın tedavi görüyomuş sonra maddi yetersizlikten dolayı bırakmışlar tedaviyi. o kadar uğraşmışlar. emek zahmet.. hem maddi hem manevi...
sonra aradan zaman geçmiş, aylar olmuş..
kadın gaz sıkıntım var karnım ağrıyo diye doktora gitmiş ki bir de ne görsün, hamile. üstelik yolu bile yarılamış.. doğuacak neredeyse....
o kadar zahmetten sonra rabbim kadına hissettirmemiş bile nimetini. bizim o ilk aylarda çektiğimiz eziyetlerin hiçbirini yaşamadan bebeğin kavuşmuş. doğal yolla...
:a015:
canim benim allah bagislasin. hamile kalinca o kadar bekledikten sonra ne kadar mutlu olmussunuzdur.. :CüvCüv:
sevindik ama inan cok mutlu olamadik bile bebegin kalp atislarini gorene kadar ve saglikli oldugunu ogrenene kadar cunku ilkinde cok sevinmistik ama hastaneye gittigimde bebegin öldügunu ve dusuk yapmam gerektigini soyleyip hap verdiginde dumyam basima yikilmisti aglaya aglaya cikmistim hastaneden ve doktorun verdigi ilacla dusuk yaptim...bu seferde korkuyla gitmistik o yuzden((
kizlar midem cok fena yine deminden beri gidip gelip istifar ediyorum karnim aciyor( belimde cok fena agriyor kalcamin ustune dogru ....bicak saplaniyor sanki....
heheheheh kizarr elalim gelmedi dahada gelmez bence muahahahhahahahahaha hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2delikafadulden:lepi:sırnaşık şey:içelim:
bugün kurtuldumm p.teside izinliyim is yok hahahahah saliya kadarda unutu verir artikin bi zahmet
heheheheh kizarr elalim gelmedi dahada gelmez bence muahahahhahahahahaha hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2delikafadulden:lepi:sırnaşık şey:içelim:
bugün kurtuldumm p.teside izinliyim is yok hahahahah saliya kadarda unutu verir artikin bi zahmet
haturlaturuuunnnn:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
haturlaturuuunnnn:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
fatooşşş yawrukuşumm küstün de mi kaçtıınn..gel yafrım gell sölemijem elayaaa:CüvCüv:
slm arkadaslar saat 02 0cak dogum tarihi 13 ekim yasım 28 cinsiyeti erkek kilom 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?