sözmü :jeyyar:
ama bu haksızlık yaa bööle bişei eladan nassıııı saklayabilürüünnn...kaydirigubbakcemile2 e sös baari..nası olsa geçmişi okursa öğrenjekk:icecream:
iyiyiss kalemitiimm naaperrrselamm kıslar nasılsınızz bebişler nasıll
dimiii böyle biseyi nasil saklarrsin demiii nasil gülünmez demiii nannn ela ne bicim dalga geceer
selam kızlar benide aranıza alırmısınız..?? bende hamileyim 12+ 5 günlük son adet tarihim 13 ocak muhtemel doğum tarihi de 20 ekim
hosgeldin canimm seninle hemen hemen ayniyiz benimde 21 ekim dogum rabbim nasip ederse SAT 14 ocak. hayirlisi olsun canim. cinsiyeti bellimi acep?
iyiyim zuzum bulasıklarımı yıkadım geldimm etrafı supergeyle alcam da alsammı amazonun anlattıkları beni korkuttu dogru durust işte yapamıyorm bahar temizligini yapmadan nasıl duracamm pekkii
selam kızlar benide aranıza alırmısınız..?? bende hamileyim 12+ 5 günlük son adet tarihim 13 ocak muhtemel doğum tarihi de 20 ekim
süpürme cicimmm...yrn pazar..eşin ewde diilmi rica et süpürsün..süpürge ağrıtıyo canım..bikez yapıym dedim karnım ogün hep ağrıdı..sonra pişman olursun..bahar temizliği yok bu sene malesef..nası içim gidiyo anlatamam..her tarafı döksem silsem..hele camlarım..bi iki hafta bekliyip bi seferlik ewe kadın alıcam,sonra yine kociynen dewam..
daha belli değil 20 nisanda gidicem doktora ama çok merak ediyorum senin bebişin cinsiyeti belli mi..???
canım bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri elimi hiç birşeye sürmüyorum çünkü kurban bayramında bayram temizliği yapayım dedim meleğimden oldum ş,mdi hiç iş yapmıyorum 12 haftalık hamileyim 2 haftada bir eve yardımcı çağırıyorum tam gün geliyo yapılacak işlerimi yapıyor tam gün çalışmasınada 50 tl veriyorum sonuçta nerelere verilmiyor ki o para meleğimden kıymetli mi..?
süpürme cicimmm...yrn pazar..eşin ewde diilmi rica et süpürsün..süpürge ağrıtıyo canım..bikez yapıym dedim karnım ogün hep ağrıdı..sonra pişman olursun..bahar temizliği yok bu sene malesef..nası içim gidiyo anlatamam..her tarafı döksem silsem..hele camlarım..bi iki hafta bekliyip bi seferlik ewe kadın alıcam,sonra yine kociynen dewam..
ayyy benimde kocacım çok yardımcı oluyor bana (( her eve lazım walla benim kocacım gibi bir eş.))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
ayyy benimde kocacım çok yardımcı oluyor bana (( her eve lazım walla benim kocacım gibi bir eş.))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
delii olcamm evet onun supermesine kaldık napalım yarın mac var bugun sabahtan beri izin istiyor nolurr nolurr ..bir iyi iş yaptırıp sonra benim gezmeye cıkartırıp bırakırım o zaman :)))) ama bahar temizligiii yaa yavas yavas yapsam camları kapıları silsemm kadında istemyrm evde pff bakıcaz artık
maşallah dee:)))) ne guzell bazıları odun oluyor benimkide cok iyidir ama bazen tutar ormantiligi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?