2009 Ekim Anneleri

Mehaycımm sadece sola yat dedi hem bebeğe maksimum kan akışı sağlanıyor hemde bizim böbrek fonksiyonlarımızın çalışmasını artırıyor böylece vücudumuzun su tutulması azalıyor ....

selam kızlar benide aranıza alırmısınız..?? bende hamileyim 12+ 5 günlük son adet tarihim 13 ocak muhtemel doğum tarihi de 20 ekim

iyiyim zuzum bulasıklarımı yıkadım geldimm etrafı supergeyle alcam da alsammı amazonun anlattıkları beni korkuttu dogru durust işte yapamıyorm bahar temizligini yapmadan nasıl duracamm pekkii

iyiyim zuzum bulasıklarımı yıkadım geldimm etrafı supergeyle alcam da alsammı amazonun anlattıkları beni korkuttu dogru durust işte yapamıyorm bahar temizligini yapmadan nasıl duracamm pekkii

süpürme cicimmm...yrn pazar..eşin ewde diilmi rica et süpürsün..süpürge ağrıtıyo canım..bikez yapıym dedim karnım ogün hep ağrıdı..sonra pişman olursun..bahar temizliği yok bu sene malesef..nası içim gidiyo anlatamam..her tarafı döksem silsem..hele camlarım..bi iki hafta bekliyip bi seferlik ewe kadın alıcam,sonra yine kociynen dewam..

selam kızlar benide aranıza alırmısınız..?? bende hamileyim 12+ 5 günlük son adet tarihim 13 ocak muhtemel doğum tarihi de 20 ekim

hoşgeldin canımm..alırıs tabi almazmıyıs,aramısdasın bilem:)) bilgilerini ekim cinsiyet topicine de yaz,topic sahibesi online oluncak listeye koyar cnm seni de..

canım bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri elimi hiç birşeye sürmüyorum çünkü kurban bayramında bayram temizliği yapayım dedim meleğimden oldum ş,mdi hiç iş yapmıyorum 12 haftalık hamileyim 2 haftada bir eve yardımcı çağırıyorum tam gün geliyo yapılacak işlerimi yapıyor tam gün çalışmasınada 50 tl veriyorum sonuçta nerelere verilmiyor ki o para meleğimden kıymetli mi..?

kesinlikle haklısın hayatım..gerekirse başka lüxlerden kısılmalı ama sağlıktan bebeğimizden önemli diil..ben de arada yapıyodum ama geçen burda bi arkadaşın doktoru kızdı biraz..rahim kasları hareketli kasılmalar wwar yat dinlen mutlaka diyince ben de dedim zuzuu deli olma..her an başımıza gelebilir herşey dikkat etmessek..ewi elle silme filan hayal zaten artık da wiledayla dolanıweriyorum kocim süpürdükten sonra..

ayyy benimde kocacım çok yardımcı oluyor bana (( her eve lazım walla benim kocacım gibi bir eş.))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

delii olcamm evet onun supermesine kaldık napalım yarın mac var bugun sabahtan beri izin istiyor nolurr nolurr ..bir iyi iş yaptırıp sonra benim gezmeye cıkartırıp bırakırım o zaman :)))) ama bahar temizligiii yaa yavas yavas yapsam camları kapıları silsemm kadında istemyrm evde pff bakıcaz artık

ayyy benimde kocacım çok yardımcı oluyor bana (( her eve lazım walla benim kocacım gibi bir eş.))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

nazar değdircen git bitarafını kaşııkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kız hala bahar temizliği diyookaydirigubbakcemile

valla ben durmadan temizlik yapiyorum. hamile kaldigimdan beri daha bi titiz oldum. yapmadan duramiyorum :S. ama ne agrim oluyor ne sizim. bide hamile kaldigimdan beri daha bi enerjikim, kapilari felan siliyorum bide söyle ses cikariyorum ooooh resmen sanki cok sicak da hava ben soguk suya girmis gibi rahatliyorumsanki ahahahahhaah benimkisi hastalik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…