2009 Ekim Anneleri

fatoş bacııı ewlere temizliğe gelseneee..kapı pencere duwar ne ararsan silincek bol bol rahatlatırım ben senii:roflol: :roflol: :roflol:

o hastalık bendede vardaaa :)))) amazonun soyledikleri gozumu korkuttuuu oda kendini iyi hissediyormuş ama doktor 10 gun dinleneceksin demiş

slm kızlarrrr
temizlik muhabbeti he bende azıcık süpürdüm sildim süt molası verdim kendime :))))
ohh fatoşşş ne güsel ya enerjik olmak ben yine tam tersi oldum mayış mayış sümsük gibiyim
sinir oluyorum bu halimee

o hastalık bendede vardaaa :)))) amazonun soyledikleri gozumu korkuttuuu oda kendini iyi hissediyormuş ama doktor 10 gun dinleneceksin demiş

kız ne diyorum ben de resmen içim gidiyo deterjanları görünce..şööle owa owa bi silsem miss gibi koksa ew..temizliğe aşerdim iyi minaniknanik kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

asıl sana maşallah maşşallah
ama yine fazla zorlama kendini yaa..

fatoş bacııı ewlere temizliğe gelseneee..kapı pencere duwar ne ararsan silincek bol bol rahatlatırım ben senii:roflol: :roflol: :roflol:

he vlal kız fatoş camlarla bakışıp duruyoz gelde bi el at huzura kavuşş :roflol::roflol:

benim bi günüm bi günümü tutmuo cicim ya..aşırı enerjik olup suyunu çıkarıyorum soora 2 gün yatıyorum..bu gece de çok uyandım uykumu alamadım..uyuşuğum bugün...bi de sabah çok az yemiştim üstüne de yürüdüm halsis kaldım kanımca..

ben bekliyorum temmuz gibi badana boya olcak ev bebişe hazırlık kısmet olursa
o zamana kadar saldım kendimi hep üstünden yapıyorumm

eve gidip temizlik yapasım geldi sizin yüzünüzden :)
mutfak halımı silerek başlayacam işe inş. bi akşam olsa...

evet bende öyle ya yatasım var ya gezesim ortasını bulamadım bi türlü
kociş maçda gelince dişçiye gitcez ordanda bi turlarız artık

süt molası süt molası şu sütü benimde içmem lazım ama hiç aklıma gelmiyo ne olcak böyle bilmiyorum

eve gidip temizlik yapasım geldi sizin yüzünüzden :)
mutfak halımı silerek başlayacam işe inş. bi akşam olsa...

kız halımı malı silme öyle üstünden temizlik yap
eğil kalk eğil kalk belin ağrır çok yaz temizliği yapılıyo nede olsa

evet bende öyle ya yatasım var ya gezesim ortasını bulamadım bi türlü
kociş maçda gelince dişçiye gitcez ordanda bi turlarız artık

oohh gesin tabe..kocim işte benimm..ewde olsa hazır canım çekmişken kesin temizletirdim biyerleri sırnaşık şey

he vlal kız fatoş camlarla bakışıp duruyoz gelde bi el at huzura kavuşş :roflol::roflol:

valla kizlar bakin normalde 200 lira alirim günlük ama sizsiniz diye 199.50 olur. tabiiki frank

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…