valla ben durmadan temizlik yapiyorum. hamile kaldigimdan beri daha bi titiz oldum. yapmadan duramiyorum :S. ama ne agrim oluyor ne sizim. bide hamile kaldigimdan beri daha bi enerjikim, kapilari felan siliyorum bide söyle ses cikariyorum ooooh resmen sanki cok sicak da hava ben soguk suya girmis gibi rahatliyorumsanki ahahahahhaah benimkisi hastalik.
o hastalık bendede vardaaa :)))) amazonun soyledikleri gozumu korkuttuuu oda kendini iyi hissediyormuş ama doktor 10 gun dinleneceksin demiş
valla ben durmadan temizlik yapiyorum. hamile kaldigimdan beri daha bi titiz oldum. yapmadan duramiyorum :S. ama ne agrim oluyor ne sizim. bide hamile kaldigimdan beri daha bi enerjikim, kapilari felan siliyorum bide söyle ses cikariyorum ooooh resmen sanki cok sicak da hava ben soguk suya girmis gibi rahatliyorumsanki ahahahahhaah benimkisi hastalik.
fatoş bacııı ewlere temizliğe gelseneee..kapı pencere duwar ne ararsan silincek bol bol rahatlatırım ben senii:roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şey:roflol:fatoş bacııı ewlere temizliğe gelseneee..kapı pencere duwar ne ararsan silincek bol bol rahatlatırım ben senii:roflol: :roflol: :roflol:
slm kızlarrrr
temizlik muhabbeti he bende azıcık süpürdüm sildim süt molası verdim kendime :))))
ohh fatoşşş ne güsel ya enerjik olmak ben yine tam tersi oldum mayış mayış sümsük gibiyim
sinir oluyorum bu halimee
benim bi günüm bi günümü tutmuo cicim ya..aşırı enerjik olup suyunu çıkarıyorum soora 2 gün yatıyorum..bu gece de çok uyandım uykumu alamadım..uyuşuğum bugün...bi de sabah çok az yemiştim üstüne de yürüdüm halsis kaldım kanımca..
slm kızlarrrr
temizlik muhabbeti he bende azıcık süpürdüm sildim süt molası verdim kendime :))))
ohh fatoşşş ne güsel ya enerjik olmak ben yine tam tersi oldum mayış mayış sümsük gibiyim
sinir oluyorum bu halimee
eve gidip temizlik yapasım geldi sizin yüzünüzden :)
mutfak halımı silerek başlayacam işe inş. bi akşam olsa...
eve gidip temizlik yapasım geldi sizin yüzünüzden :)
mutfak halımı silerek başlayacam işe inş. bi akşam olsa...
süt molası süt molası şu sütü benimde içmem lazım ama hiç aklıma gelmiyo ne olcak böyle bilmiyorum
evet bende öyle ya yatasım var ya gezesim ortasını bulamadım bi türlü
kociş maçda gelince dişçiye gitcez ordanda bi turlarız artık
oohh gesin tabe..kocim işte benimm..ewde olsa hazır canım çekmişken kesin temizletirdim biyerleri sırnaşık şey
fatoş bacııı ewlere temizliğe gelseneee..kapı pencere duwar ne ararsan silincek bol bol rahatlatırım ben senii:roflol: :roflol: :roflol:
he vlal kız fatoş camlarla bakışıp duruyoz gelde bi el at huzura kavuşş :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?