2009 Ekim Anneleri

ya ben birşey sorcam ben folik asit içiyorum günde 3 adet sizde içiyor musunuz..??

evet canım bende içiyorum folbiol günde bir tane
başkada bişey içmiyorum vitaminleri 5.aydan sonra vercekmiş doktorum
besinlerden al vitaminleri dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum

ya ben birşey sorcam ben folik asit içiyorum günde 3 adet sizde içiyor musunuz..??
yok canım geçen ay bıraktım ben..hamilelikten 2ay önce filan başlamıştım
valla kizlar bakin normalde 200 lira alirim günlük ama sizsiniz diye 199.50 olur. tabiiki frank

hadi lennn..rahatlatıyos işte seni bide üstüne para mı werceskaydirigubbakcemilelaelaelaelaelae

bacım toplamda günlük kaç mg içiyosun önemli olan o.
benim arkadaşım da hamile o da günde 3 tane içiyo hem de kocaman. ama folik oranı az ilaçdaki.

benim kullandığım da (folbiol) minicik bişi, ama tanesi 5 mg. doktor ikiye böl, günde bi tane iç dedi.

bence doktoruna danış. ne kadar gerektiğine ve ilacının içeriğine bağlı.

evet canım bende içiyorum folbiol günde bir tane
başkada bişey içmiyorum vitaminleri 5.aydan sonra vercekmiş doktorum
besinlerden al vitaminleri dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum
senin de mi 5mg olanı Bulcuk?
bana günde yarım iç dedi. zaten minicik. zor kırıyorum.

evet tatlım ilk. hamilelikten önce başlamalıydım ama biraz ihmal oldu. Zuzu'nun dediği gibi.
Aslında hala kullanmalı mıyım onu da bilmiyorum...

ya ewet aslında hamilelikten 2 ay önce içmeye başlıyorsunda benim kocacım çocuk istemiyordu o yüzden ben içemedim şimdi karnım azıcık çıktı benim yüzüme karşı bebişle ilgili konuşmuyo ama geceleri karnımı seviyoo bende hiçç çaktırmıyorum :roflol::roflol:

icine ne doguyor kizmi erkekmi

mavi açacağım sanırım:teytey:
öyle hissediyorum ama bakalım nasip.. hayırlısı...

:a015: :teselli: :a015:

Fatos_55 .!.:
nurefsann keremimmm hosgeldinizzz gelin en sonuncu sayfayaaaa okumayin gecmisi nasilsiniz?
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…