ya ben birşey sorcam ben folik asit içiyorum günde 3 adet sizde içiyor musunuz..??
ya ben birşey sorcam ben folik asit içiyorum günde 3 adet sizde içiyor musunuz..??
yok canım geçen ay bıraktım ben..hamilelikten 2ay önce filan başlamıştımya ben birşey sorcam ben folik asit içiyorum günde 3 adet sizde içiyor musunuz..??
valla kizlar bakin normalde 200 lira alirim günlük ama sizsiniz diye 199.50 olur. tabiiki frank
yok canım geçen ay bıraktım ben..hamilelikten 2ay önce filan başlamıştım
hadi lennn..rahatlatıyos işte seni bide üstüne para mı werceskaydirigubbakcemilelaelaelaelaelae
senin de mi 5mg olanı Bulcuk?evet canım bende içiyorum folbiol günde bir tane
başkada bişey içmiyorum vitaminleri 5.aydan sonra vercekmiş doktorum
besinlerden al vitaminleri dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum
niye üc kere
evet tatlım ilk. hamilelikten önce başlamalıydım ama biraz ihmal oldu. Zuzu'nun dediği gibi.zeynocan senin ilk cocugunmu canim
doktor sabah öğle akşam birer tane iç dedi sonrada unutursun belki akşam 3 tane birden iç dedi
evet tatlım ilk. hamilelikten önce başlamalıydım ama biraz ihmal oldu. Zuzu'nun dediği gibi.
Aslında hala kullanmalı mıyım onu da bilmiyorum...
evet tatlım ilk. hamilelikten önce başlamalıydım ama biraz ihmal oldu. Zuzu'nun dediği gibi.
Aslında hala kullanmalı mıyım onu da bilmiyorum...
sen folicplus kullanıyosun ozaman hı???
icine ne doguyor kizmi erkekmi
:a015: :teselli: :a015:candyelif .!.:ya ewet aslında hamilelikten 2 ay önce içmeye başlıyorsunda benim kocacım çocuk istemiyordu o yüzden ben içemedim şimdi karnım azıcık çıktı benim yüzüme karşı bebişle ilgili konuşmuyo ama geceleri karnımı seviyoo bende hiçç çaktırmıyorum :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:Fatos_55 .!.:nurefsann keremimmm hosgeldinizzz gelin en sonuncu sayfayaaaa okumayin gecmisi nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?