ben gelsem olurmu...ne haberler kızlar ne var ne yok bakıyım....
walla sanırım geçmişi okuyolar üzgünüm fatoşnennn gelsenizeeeee
ben gelsem olurmu...ne haberler kızlar ne var ne yok bakıyım....
ewet canım ben folik plus kullanıyorum
keremim sen cinsiyetini öğrenmiştin galiba hangi hastaneye gidiyorsun..??
walla sanırım geçmişi okuyolar üzgünüm fatoş
laelaelaelaelae
hoşbulduk fataoşçum yoruldum valla akşama misafir gelecekmiş temizlikti hazırlıktı derken bittim...saolsun arkadaşımda yardım etti yoksa mahvolmuştum....
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...
zeynepcim okumayin gecmisi bizim bu zuzuu bisi yapmista diyemiyo utaniyor
iyiyim cok sükür ne olsun.. iyi gdiiyo valla tek merakim halen biliyonuz. sonuclar güzel cikti bide su cinsiyeti ögrensem artikin tememdir. yarin piknige gidecem ins. hava güzel olursa bol oksijen depolucam sevincten ucuyorum
demek ööle haaa...delikafadulden anlaşma burda bitmiştirrr...taraflardan biri saldırıya geçerse emin ol diğeri boş durmaz..hihoyyytgel elaa geell gell gell..gel ilkayy gell gel gelll..sen görürsünnn kendin kaşındınn:lepi:
yok yok bi merakımız daha war senlen ilgili..dünkü testin sonuçlarıı demi fatoşşşş:jeyyar:
iyiyim cok sükür ne olsun.. iyi gdiiyo valla tek merakim halen biliyonuz. sonuclar güzel cikti bide su cinsiyeti ögrensem artikin tememdir. yarin piknige gidecem ins. hava güzel olursa bol oksijen depolucam sevincten ucuyorum
ne demek istedigini anlamadim :jeyyar:
kızlar bebek şekerleri düşünüyomusunuz.
delikafadulden
ALLAAAAHHH... sanırım savaş başlıyo kıslar koşun gelin... :)))
zuzuuum ajkummm benüüüm cok seviyom ben seniiii mucuxxx oyy oyy yirim seniii bennnn
kendimi korku filmindeki gibi hissediyorum suan, alnimdan terler akmaya basladi :))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?