2009 Ekim Anneleri

hoşbulduk fataoşçum yoruldum valla akşama misafir gelecekmiş temizlikti hazırlıktı derken bittim...saolsun arkadaşımda yardım etti yoksa mahvolmuştum....
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...

hoşbulduk fataoşçum yoruldum valla akşama misafir gelecekmiş temizlikti hazırlıktı derken bittim...saolsun arkadaşımda yardım etti yoksa mahvolmuştum....
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik...

iyiyim cok sükür ne olsun.. iyi gdiiyo valla tek merakim halen biliyonuz. sonuclar güzel cikti bide su cinsiyeti ögrensem artikin tememdir. yarin piknige gidecem ins. hava güzel olursa bol oksijen depolucam sevincten ucuyorum

zeynepcim okumayin gecmisi bizim bu zuzuu bisi yapmista diyemiyo utaniyor

demek ööle haaa...delikafadulden anlaşma burda bitmiştirrr...taraflardan biri saldırıya geçerse emin ol diğeri boş durmaz..hihoyyytgel elaa geell gell gell..gel ilkayy gell gel gelll..sen görürsünnn kendin kaşındınn:lepi:

iyiyim cok sükür ne olsun.. iyi gdiiyo valla tek merakim halen biliyonuz. sonuclar güzel cikti bide su cinsiyeti ögrensem artikin tememdir. yarin piknige gidecem ins. hava güzel olursa bol oksijen depolucam sevincten ucuyorum

yok yok bi merakımız daha war senlen ilgili..dünkü testin sonuçlarıı demi fatoşşşş:jeyyar:

canim beniiim sende hic sakadan anlamiyon giii sagga sagggaa saggayi gaggaaa yapma daaa a.s.a.s.a.s.:smiley-cool:

piknik mi biri piknik mi dedi bak şimdi canım pikniğe aş erdi oldu mu ya.. ya şişerse bir yerim..:jeyyar:

delikafadulden
ALLAAAAHHH... sanırım savaş başlıyo kıslar koşun gelin... :)))

zuzuuum ajkummm benüüüm cok seviyom ben seniiii mucuxxx oyy oyy yirim seniii bennnn
kendimi korku filmindeki gibi hissediyorum suan, alnimdan terler akmaya basladi :))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…