2009 Ekim Anneleri

fatoşş sen benim yeni aldığım cicileri gördünmmüü..

gördüm hayatum hepsi birbirinden güzel valla. bende iki üc bisey aldim ama koyamiyorum pc ye yarin becerecem insallah. ya su cinsiyeti bi ögrensem durmicam alis verise. ögrendigimin ayni günü gidecem valla.

ben çok pembe almıycam..nası olsa bebek görmeye her gelen pembiş getircek..içim bayılmasın pembeden sora..bikaç tane alcam sadece

olayı tam bilmiyorum da ben geldiğimde ciddi bi ağrı durumu wardı..doktora gidicekti..gelmedi soora..detaylı bilmiyorum ama nooldu nası bi ağrı..

bende merak ettim simdi. ama doktordan sonra eve gitmis olabilir? yani isden erken cikip daha gitmemis olabilir. haftasonuda girmiyor sanirim handan. ama elalim öglene kadar olurdu gelmedi

kaydirigubbakcemile3ya hayır konuş ya da sus

fatoş hiç şansın yok nurefşan eminim okuyo...
bekleee, bekle geliyokötükedihüso

ahahahahaha o ne kiz seytan gibi ahahahahahhah korkulu rüyadan kalkyirom bende tam sen geliyooo geliyoo derken her yerimden ter akmis gene *hayirrrrrrrr* diyip uyaniyorum muahahaha ay ne hikaye ama hemencik

ben sol tarafima yatamiyorum düz yatmam gerek ve hafif bile sol tarafima yüklenemem. sola dönüp yatinca agri geliyor. sanki cocugu SIKISTIRIYORMUSUM gibi geliyor düz yatiyorum.

sırnaşık şey

şutarafagittişutarafagittişutarafagitti

sırnaşık şey

kaaa-çaaakkk, kaaa-çaaakkkk

arkadaşlar ikili test sonuçlarınızı benimle paylaşırmısınız.benim sonuçlar için doktor iyi dedi ama içim hiç rahat değil.ense kalınlığı 0.6 çıktı.ikili test oranıda 1:300. papp-a 1,5 bhcg-95,8 çıktı.ikilide sınır 270 ama benim 300 çıktı doktor yinede normal dedi bide ense kalınlığı 0,6 çok düşük gibi geldi ama doktor onada çok iyi dedi.doktorum buranın en iyi doktorlarından biri ama yinede çok endişeliyim.sizin düşüncelerinizide öğrenmek istiyorum.

ya ben bişi diyeyim mi ben yüz üstü yatıyorummm öyle daha çok rahat ediyorummmirmirmirmir

zaten bizim haftalardada zarari yok yani. hatta biyerde okudum yüz üstü yatinca ama tabi bizim haftalarimizda konsantre olup bebegi hissedebiliyormusuz denemedim ben ama. tedirginim genede. yüz üstü yatmadim hic hamilekaldigimdan beri korkuyorum acikcasi

sen kac haftaliksin canim?

benim bi fikrim yok tatlim cünkü burda bakti bakti doktor kendi ensesi felan güzel dedi herseyi iyi dedi. burda ordaki gibi yapmiyolar. sadece benden kan aldilar oda bazi seylere bakmak icin. hic bhcg felan yazmadi bende. hic haberim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…