fatoşş sen benim yeni aldığım cicileri gördünmmüü..
gördüm hayatum hepsi birbirinden güzel valla. bende iki üc bisey aldim ama koyamiyorum pc ye yarin becerecem insallah. ya su cinsiyeti bi ögrensem durmicam alis verise. ögrendigimin ayni günü gidecem valla.
niye handan yokmuydu dün
ben çok pembe almıycam..nası olsa bebek görmeye her gelen pembiş getircek..içim bayılmasın pembeden sora..bikaç tane alcam sadece
olayı tam bilmiyorum da ben geldiğimde ciddi bi ağrı durumu wardı..doktora gidicekti..gelmedi soora..detaylı bilmiyorum ama nooldu nası bi ağrı..
ben sol tarafima yatamiyorum düz yatmam gerek ve hafif bile sol tarafima yüklenemem. sola dönüp yatinca agri geliyor. sanki cocugu SIKISTIRIYORMUSUM gibi geliyor düz yatiyorum.
ya ben bişi diyeyim mi ben yüz üstü yatıyorummm öyle daha çok rahat ediyorummmirmirmirmir
arkadaşlar ikili test sonuçlarınızı benimle paylaşırmısınız.benim sonuçlar için doktor iyi dedi ama içim hiç rahat değil.ense kalınlığı 0.6 çıktı.ikili test oranıda 1:300. papp-a 1,5 bhcg-95,8 çıktı.ikilide sınır 270 ama benim 300 çıktı doktor yinede normal dedi bide ense kalınlığı 0,6 çok düşük gibi geldi ama doktor onada çok iyi dedi.doktorum buranın en iyi doktorlarından biri ama yinede çok endişeliyim.sizin düşüncelerinizide öğrenmek istiyorum.
sen kac haftaliksin canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?