2009 Ekim Anneleri

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm allah yardımcın olsun inş. :1hug:

günaydın herkese nasılsınız iyi bir hafta olur inşş kızlar ben çok fena grip oldum artı öksürük başladıı öksürdükçe midem bulanıyor sabah kustum bu yüzden off ne yapsam acaba ?

kızlar günaydın nasılsınız bakalım şu allerjiyi bi türlü atlatamadım ya off çok fena akşamları başka bi fena tutuyor

pembişşş göbemin resmini kodum bak balkam sende

ben de baktım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Maalesef hala göbek şampiyonuyum, lütfen birileri önüme geçsin!!!!! Şimdiden 14+1deyim ama şimdiden 3,5 kg almışım, 59,5 kgda şişiyorum 73te falan bitiririm gibi geliyor, boyumun 1.58m olduğu düşünülürse enine bir dikdörtgen görüyorum istikbalde. Kilo alımları nasıl gidiyor?

günaaaaydıııııııııııııııııııııııııın.....güzel bir hafta olsun:)

günaydın cannarıımm..keyifler nası..yawruşlar nasıı?? elaa doktorda..ayy cinsiyetini öğreniyodur belkim..dandaann senin nası geççti kuşum randewun..kesin geliomuymuş oğluşun...agrega bebek cdsi ne ay:))

zuzummm çok güsel geçti ilk defa renkli ultrasonla baktı doktor bebegimi çoookk net gördüm harikaydı yaa herşeyi gördümm kesin erkek dediii doktor ogluşum kesinleştiii:)))))

zuzummm çok güsel geçti ilk defa renkli ultrasonla baktı doktor bebegimi çoookk net gördüm harikaydı yaa herşeyi gördümm kesin erkek dediii doktor ogluşum kesinleştiii:)))))

handanım hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşun:)))))))))))

aminn canım inşallahhh nie göremiosun tatlım linkle tıklayınca olmuomuu bebişimin cicilerinide eklicem ama böle beceremiom biri bana anlatsa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…