2009 Ekim Anneleri

canııım imageshack e gir.....
1.resmi yyükle
2.800*600 ü sec ve host it de.
3.cıkan sayfada hot link(sayfanın aşağısına in 1 deki) yazan yerdeki linki buraya kopyala tamaaamm.

zuzummm çok güsel geçti ilk defa renkli ultrasonla baktı doktor bebegimi çoookk net gördüm harikaydı yaa herşeyi gördümm kesin erkek dediii doktor ogluşum kesinleştiii:)))))

:dance: :dance: süperr..ayhh darısı başımısa..bis de renkli görelimmm..canım çekti:)))

arkadaşlar bebek cdsi = anne karnında bebeğin beyin gelişimini olumlu yönde etkileyen müziklerin bulunduğu cd. bebek doğduktan sonra bu müziğe aşina olduğundan bu müzikte uyuyor ve dinleniyor büyük müzik marketlerde yada bebe mağazalarında satılıyomuş ama burda yok alan var mı?

yok canım almadım ben.....ama bakarım nasıl isteyeceğiz?......

klasik müzik bestelerinden bahsediyorsun değil mi? Kayınpederimin geniş bir arşivi vardı, Mozart, Beethoven ağırlıklı olarak seçtik mp3 cdsi yaptık, piyasada da var ama çok para, hangi kasetçiye gitsen böyle bir mp3 hazırlatırsın ve içinde çok çok daha çeşitli parça olur.

annadım..henüz almadım..ben ona şarkı sölüorum hergün:)) anasının sesinden güsel cd mi olurmuşşsırnaşık şey

nazcım ben cumartesi doktoruma sordum böle pıtpıtlar hissedişom bebekmi dedim efet bu haftalarda öle hissedersin dedi kalp atılşı gibi dedi 1-2 hafta sonra daha güçlü hissedeceksin dedi bide beni duyarmı dedim şuan duyar ama az dedi 20 haftada net duymaya başlar dedi

saol buketcim dopplermi bilmiyorum önce normal ultrasınla baktı bide renkli bakalımmı dedi benim gözler fıldır fıldır oldu zaten aynı ekranda farklı ultrason başlıgı ile baktı çok güseldi ama ya ne kadar net görünüo heryeri kara kara bakmakla çok fark varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…