saol buketcim dopplermi bilmiyorum önce normal ultrasınla baktı bide renkli bakalımmı dedi benim gözler fıldır fıldır oldu zaten aynı ekranda farklı ultrason başlıgı ile baktı çok güseldi ama ya ne kadar net görünüo heryeri kara kara bakmakla çok fark varmış
saol buketcim dopplermi bilmiyorum önce normal ultrasınla baktı bide renkli bakalımmı dedi benim gözler fıldır fıldır oldu zaten aynı ekranda farklı ultrason başlıgı ile baktı çok güseldi ama ya ne kadar net görünüo heryeri kara kara bakmakla çok fark varmış
ne guzel.ne mutlu sana
esmer mi sarısın mı anlayabilio musun? :))
efet ya ben dopplere girmedim o paralı bide sanırım benimki renkli ultrasondu görüntü böleydi Ultrason Resimleri
tabi kıs onlar büyük ben örnek verdim öle renkli die bak benimki aha böleydi 17 haftalık bebek bu http://www.webanne.com/hafta-haftaresim/3d-17haf.jpg
he anam kesinleşti pempecimm :))) sen paşamın cicilerini ve yuvasını gördünmü teyzesiii:)))
aaa kıslarr bide cumartesi bebekim 17+1 çıktı doktor öle dedi ultrasonda ama bugun 16+1 normalde 1 hafta ilerimi yani yeni aklıma geldi:))
Handan canım gördüm cicilerini inş. güzel günlerde kullanır çok güzelleryuvası derken yoksam beşiğini aldınmı delikafadulden
deme zuzum valla yeni dank etti kafama yaaa ben şimdi 18 haftalıkmı oluom bidahaki gidişte düzelir belkim :uhm:
zuzu sen ne zaman gitcen kuş
yok kıs tuttum kendimi erken dedim alasımız vardı aslında delikafadulden göbişim demek sitedim kıs yuva derken hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?