2009 Ekim Anneleri

dobler farklı bildiğim kadarıyla......o 3 boyutlu ultrason...

ne guzel.ne mutlu sana
esmer mi sarısın mı anlayabilio musun? :))

ne guzel.ne mutlu sana
esmer mi sarısın mı anlayabilio musun? :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

handaann werdiğin linkteki bebekler daha büyüktür demi..son aylar büyük ihtimalle..baya baya bebek ay onlar:)) netmiydi seninkisii...yaa ben de istiyorum

aaa kıslarr bide cumartesi bebekim 17+1 çıktı doktor öle dedi ultrasonda ama bugun 16+1 normalde 1 hafta ilerimi yani yeni aklıma geldi:))

yok kıs tuttum kendimi erken dedim alasımız vardı aslında delikafadulden göbişim demek sitedim kıs yuva derken hahahah

deme zuzum valla yeni dank etti kafama yaaa ben şimdi 18 haftalıkmı oluom bidahaki gidişte düzelir belkim :uhm:

cicim şöylede olabiliyo..yane doktorum demişti..çok milimetrik ölçüm yapmayıncak boyunu,tıkladıkları uzunluğa göre ultrason otomatik haftayı günü yazıyomuş..yani hızlıca yaklaşık baş popo arası şurası die işaretlediğinde bilgisayar onu ölçüo we haftayı gününü sölüo..ultrasona göre 17+1 sen ewet 18. haftanın içindesin..ama daha başı ya 18 demek için erken:) ama zaten hepimiz tam 40 haftada kesin dourcas die bişe yok..1-2 hafta erkene gelebilir ozaman eylülde doğurabilirs

slm kızlar herkese ben de yeni yazmaya karar verdim ben de 14+3 hamileyim çok şükür artık düşük tehlikem kalmadı sorunlu bi gebelik geçiriyordum ama atlattım ben de pkos vardı guatr vardı guatr tedavisi sırasında kendiliğinden hamile kaldım düşük tehlikem vardı şükür geçti veeeeeee ben de artık yazacagım hep dışardan baktım yazdıklarınıza çok güzel gelişmeler var büyüyen göbekler alınan ciciler belli olan cinsiyetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…