ben de baktım, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Maalesef hala göbek şampiyonuyum, lütfen birileri önüme geçsin!!!!! Şimdiden 14+1deyim ama şimdiden 3,5 kg almışım, 59,5 kgda şişiyorum 73te falan bitiririm gibi geliyor, boyumun 1.58m olduğu düşünülürse enine bir dikdörtgen görüyorum istikbalde. Kilo alımları nasıl gidiyor?
hoşgeldin özlemmmm, hadi bakalım geçmiş olsun sanaaaaaaa a.s.
slm kızlar herkese ben de yeni yazmaya karar verdim ben de 14+3 hamileyim çok şükür artık düşük tehlikem kalmadı sorunlu bi gebelik geçiriyordum ama atlattım ben de pkos vardı guatr vardı guatr tedavisi sırasında kendiliğinden hamile kaldım düşük tehlikem vardı şükür geçti veeeeeee ben de artık yazacagım hep dışardan baktım yazdıklarınıza çok güzel gelişmeler var büyüyen göbekler alınan ciciler belli olan cinsiyetler
aaa kıslarr bide cumartesi bebekim 17+1 çıktı doktor öle dedi ultrasonda ama bugun 16+1 normalde 1 hafta ilerimi yani yeni aklıma geldi:))
tünaydın kızlarrryerimseniben
zeynepcim nazlı olacak bu bebişinn.....sağlıklı olsundaa gerisini boşveryerimseniben
saol zeynepcimm kıs bende seni çok merak ediom bence senin kızın olacakkkkk öle hissediom rabbim gönlüne göre versin
handancım gözünaydın maşallah bebişine
zeynepcim bende 14 haftada gittim belirsiz kıza benziyo falan dedi sonra kendini gösremiyo dedi. ama erkekde olabilir dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?