2009 Ekim Anneleri

wrose cok gecmis olsun canim...
felisim, benced dikkat et dogumdan sonra emzirdigin icin pek diyette yapilmiyor ,kilolarini gordukce moralin bozulur zaten 7,8 ve 9.ayda ister istemez kilo aliyorsun..

benimde istahim cok acildi canim surekli yemek istiyor normalde kahvalti yapamayan ben kahvalti yapmaya basladim ..abur cubur ,cips,kizartma uzak durmaya calisiyorum ..meyve
yiyorum ara ogunlerde ..

hosgeldin canim ne guzel masaallah Allah ins. saglikli sihhatli kucagina almayida nasip etsin..

handancım gözünaydın canımm...Şeniz
ya bende bebişimi görmek istiommmm:asigim:
elacım nerde kaldı yaa...acaba cinsiyetini öğrendimikiiii:1rolleyes:
özlem hoşgeldinnnnnyerimseniben

merhaba kızlar ...handancım gözün aydın canım...bende geçen cumartesi gittim renkli ultrasano girdim özel biyerde...yazmıştım ama görmemişsinizdir...bebeğimim bayağı net gördüm...ama hala cinsiyeti adam gibi öğrenemedim bi kıza benziyo dedi erkekte olabilir ama dedi daha erkenmiş nesi erken ya 15 haftalık oldu artık...oğlumu 14 de öğrenmiştim...bu yaramaz nazlanıyo bayağı...

zeynepcim nazlı olacak bu bebişinn.....sağlıklı olsundaa gerisini boşveryerimseniben

saol zeynepcimm kıs bende seni çok merak ediom bence senin kızın olacakkkkk öle hissediom rabbim gönlüne göre versin

zeynepcim nazlı olacak bu bebişinn.....sağlıklı olsundaa gerisini boşveryerimseniben

sorma canım bunun nazlı olduğunu biliyodum ben zaten 19 ay sonra hamile kaldım çünkü...

saol zeynepcimm kıs bende seni çok merak ediom bence senin kızın olacakkkkk öle hissediom rabbim gönlüne göre versin

ahhh sorma handancım bende çatlıyom meraktan pazartesi druma gidicem 3 lü tarama için o zaman kesin bişey söyler artık inşallah...

handancım gözünaydın maşallah bebişine
zeynepcim bende 14 haftada gittim belirsiz kıza benziyo falan dedi sonra kendini gösremiyo dedi. ama erkekde olabilir dedi..

yok canım ya 3lü teestle ilgili bişe demedi bende sormayı unuttum tel açıp sorucam yapcakmısınız ona göre gelim die yoksa 1 ay sonra giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…