2009 Ekim Anneleri

kızlar birşey sorucam doktor bana şu bileğe takılan mide bulantısını önleyen bilekliklerden verdi acaba içinizde kullanıpda işe yaradığına inanan var mı???

merhaba kzılar nasılsınız bakalım?
benimknin cinsiyeti ebblli değil haalaa...1 ay sonra dedi doktor..ikili tarama normal çıktı. allah şükür.uzun zamandır giremıyorum çünkü bu bulnatılar daha bıtmedı. brgun ıyı bır gün kötüyüm. moralım cok bozuluyor artık bu duruma..

merhaba kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne var ne yok nasıl gidştorrrrr

kızlar birşey sorucam doktor bana şu bileğe takılan mide bulantısını önleyen bilekliklerden verdi acaba içinizde kullanıpda işe yaradığına inanan var mı???

su bilekiğin adı nedir arkadasım..söylede allayım bende.. ınternetten.. bır arkadas faydası oldugunu söylemişti bana:hooray:

nisasum gözün aydın canım malesef bulantılar insanı bitiriyor ben tam bitti diyodum dün akşam yine çıkardım...napalım çekecez biraz....

hoşgeldin gizemcim nasılsın bakalım...

benim bugün üçüncü günüm eczaneden aldım canım sea band yazıyo aslında doktorum ban pisiband al dedi ama ben bulamadım sea band aldım 22,5 tl psikolojik midir nedir sanki işe yarıyo bebeğede hiçbir zararı yokmuş

kızlar bişe sorcam..dün nihayet ikili sonucumu aldım..ense kalınlığımı 13+0 ken ölçtürmüştüm 1,2 çıkmıştı..ama kan testini 4 gün sonra başka hastanede yaptırddım 4 günde değişme gösterirmiş zaten..13+4 ken ense kalınlığı 1,5..papp-a değeri: 3675,46 hcgb: 24 çıkmış..kendi doktoruma iki hafta sonra göstericem..sizin sonuçlarla karşılaştırırmısınız..bu papp-a denen şey böyle yüksek bişeymi..benimki normalmi..yaş filan faktörleriyle birlikte değerlendiriyolar biliyorum ama mrk işte

Zuzucum bendede papp-a 8 binlerde falanda yüksek yanii normaldir herhalde doktor baktı yanlış anlamadıysam yüksek çıkması iyi o değerin emin değilim ama iyidir.

internette diyoki; bhcg gebelik ilerledikçe düşer papp-a ise yükselirmiş..pap-a nın yükselişi az sa risk warmış..off ya bişe warsa..hiç ii diilim şuan..kızlar bikaç kişi daha yazsın nolur

ZZZEYNEBıM bende dün aksam cıkrdım sabhta cıkardım..şimdi birsey yemedım... gectı dıyorum ama tık yok gcemıyor

internette diyoki; bhcg gebelik ilerledikçe düşer papp-a ise yükselirmiş..pap-a nın yükselişi az sa risk warmış..off ya bişe warsa..hiç ii diilim şuan..kızlar bikaç kişi daha yazsın nolur

zuuzuum sıkma canını... ense kalınlığıda çok iyi.....bu değerlerin hiçbiri tek başına birşey ifade etmiyor endişelenme...ama dr.teli varsa ara tatlım...istersen cumartesi günü dr gittiğimde de sorarım ben tamam mı....

canım içini ferah tut aklına iyi şeyler getir iyi şeyler olsun doktora gidicem cuma günü istersen sorarım canım sıkma canını.. olur mu..???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…