tünaydın candyy :))
ben yemege gidiom kıslar
kızlar birşey sorucam doktor bana şu bileğe takılan mide bulantısını önleyen bilekliklerden verdi acaba içinizde kullanıpda işe yaradığına inanan var mı???
tek bildikleri bizi merak içinde bırakmak artık öğrenmek istiyorum yaaaaa
kızlar bişe sorcam..dün nihayet ikili sonucumu aldım..ense kalınlığımı 13+0 ken ölçtürmüştüm 1,2 çıkmıştı..ama kan testini 4 gün sonra başka hastanede yaptırddım 4 günde değişme gösterirmiş zaten..13+4 ken ense kalınlığı 1,5..papp-a değeri: 3675,46 hcgb: 24 çıkmış..kendi doktoruma iki hafta sonra göstericem..sizin sonuçlarla karşılaştırırmısınız..bu papp-a denen şey böyle yüksek bişeymi..benimki normalmi..yaş filan faktörleriyle birlikte değerlendiriyolar biliyorum ama mrk işte
Zuzucum bendede papp-a 8 binlerde falanda yüksek yanii normaldir herhalde doktor baktı yanlış anlamadıysam yüksek çıkması iyi o değerin emin değilim ama iyidir.
nisasum gözün aydın canım malesef bulantılar insanı bitiriyor ben tam bitti diyodum dün akşam yine çıkardım...napalım çekecez biraz....
aynen bend ebıttı deıdgım an baslıyor dün aksam ve bu sabah cıkardım... cıkarıncada yıyemıyorum canım ya.....
aa işe yaraması cok güzel canım? yagaı kesıldımı? psıkolojık olsada önemli olan kesilmesi canım.... tesekkkur ederimbenim bugün üçüncü günüm eczaneden aldım canım sea band yazıyo aslında doktorum ban pisiband al dedi ama ben bulamadım sea band aldım 22,5 tl psikolojik midir nedir sanki işe yarıyo bebeğede hiçbir zararı yokmuş
ay şekerim 8 bin iyiyse 3 bin az?? bişe yoktur iişallahh...
internette diyoki; bhcg gebelik ilerledikçe düşer papp-a ise yükselirmiş..pap-a nın yükselişi az sa risk warmış..off ya bişe warsa..hiç ii diilim şuan..kızlar bikaç kişi daha yazsın nolur
internette diyoki; bhcg gebelik ilerledikçe düşer papp-a ise yükselirmiş..pap-a nın yükselişi az sa risk warmış..off ya bişe warsa..hiç ii diilim şuan..kızlar bikaç kişi daha yazsın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?