2009 Ekim Anneleri

canım içini ferah tut aklına iyi şeyler getir iyi şeyler olsun doktora gidicem cuma günü istersen sorarım canım sıkma canını.. olur mu..???

saolun kızlar ya..doktorum ilk ölçümü yaptığında tahlil göstermek için gelmene gerek yok geldiğinde gösterirsin demişti..riskli görse çağırırdı dimi..gerçi sırf ense kalınlığı da çok bişey ifade etmio ama..sorarsanız çok sewinirim walla..

zuzucum en iyi yorumu dr yapar.icini ferah tut.bende kanı 2 gun sonra vermistim ense olcumunden.

haklısın hayatım da işte insan bi an panic oluweriyo ..dün aldım testi iyidir nası olsa diye rahattım..soora demin birden aklıma düşüwerdi içim daraldı resmen..

faydasi oldugunu duymustum ama ben kullanmadim.
kızlar birşey sorucam doktor bana şu bileğe takılan mide bulantısını önleyen bilekliklerden verdi acaba içinizde kullanıpda işe yaradığına inanan var mı???

burda parasetomol diye bir hap var yan etkisi yokmus hamilelikte sakincasi yokmus burda nezaman doktora gitsen parasetomol yazip gonderiyorlar:)neyse ben ebeye sordum hangi ilaci kullanabilirim diye o da:gunde en fazla 6 tane parasetomol icebilirsin dedi... 6 mi diye bi bakmisim ebeye yok artik:) 1tane icmeye bile insan cekiniyor ..neyse iste ben basim cok agriyorsa bir tane agri kesici iciyorum

ay başım acayip ağrıyor arkadaşlar siz baş ağrısı için ne yapıyosunnuz?

haklısın hayatım da işte insan bi an panic oluweriyo ..dün aldım testi iyidir nası olsa diye rahattım..soora demin birden aklıma düşüwerdi içim daraldı resmen..

bende merak ettim esim bugun evdeydi.aradım bak dedim.baktı.
papp-a: 2.98 mlu/ml imis. demekki birimler farklı oluo. degisiyo boyle oluncada.dr bana risk yok demisti.

slm kızlar:CüvCüv:ikili testimin sonucu hala gelmedi meraktan catlıycam ya,inşallah hersey normaldir:Saruboceq:

zuzu canım kendini boştan yere sitrese sokupta bebişi üzme sen özel hastaneye gitmiyomuydun ara doktorunla görüş hayatım.benim sonuçlar evde benimkiyle karşılaştırmak isterdim de.ama ense kalınlığı falan çok iyi bence ..sen kendini boşuna üzme.doktorunu arada için rahatlasın.

zuzu cnm endişelenme benmkide 1,3 çok normal ben bide 12 hftalkken gtmştm 12+1di.
hcg felanda güsel sen cnsyetini öğrenmşmydn ne olcakmşş beta değerine göre erkek gösterio:)
bu arada bu kadr sıkma canını bişei ne kdr kafana taakrsan okdr kötü olur hem bu testler sonuç değil sadece tarama kiii o bebeği rabbim karnına hayrlısıyla nasp etmş herşein hyrlıısnı yazmş hakkımzda

bende merak ettim esim bugun evdeydi.aradım bak dedim.baktı.
papp-a: 2.98 mlu/ml imis. demekki birimler farklı oluo. degisiyo boyle oluncada.dr bana risk yok demisti.
mersi cicimmm

haklısın cerencim..çok saol..ulaşamadım doktora doğuma girmiş sanırsam..

saol şekerim..free haftalar ilerledikçe düşermiş ondan erkek gibi görünüyo:) kız benim bebişim

ölecem bu baş ağrısından ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

agrega canım biraz dişini sıkman lazım eltim hemşire ve benimde bazen başım çok ağrıyo gebelikte ilaç içilmiyo biliyorsun doktorlar sadece ağrı kesici olarak parol veriyorlar yani sadece parol içebilirsin onunda içindeki etken maddesi çok az olduğundan kendi kendine bile daha çabuk geçer ilaç içme ama eğer dayanamıyorsan da doktorunun telefon numarası varsa arayıp sor canım senin için en iyisini senin doktorun bilir..

canım ya doktor minoset veriyo ama onunda gebelik katagorisi B içmek istemiyorum o yüzden doğal bişey yok mu ya kimi limon sarıyomuş geçermi acaba işdeyim birde yaaa offf

Selam kızlarryerimseniben
Biz doktordan geldik çok şükür herşey iyi:Saruboceq: bebeğimiz 158 gr olmuş teyzelerii...
Cinsiyetini göremedik malesef henüz erkenmiş tam bişey sölemek için:bbo:
3lü testimi 1 hafta içinde yaptıracam, malesef onların kan kitlerinde bi arıza vaarmış şu ara dışarıda özelde yaptırmak zorundayım, istanbulda anadolu yakasında uygun fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirimyerimseniben
21-22 haftalar arasında ayrıntılı ultrason yapılacakmış...
20mayıstada rutın kontole çağırdı...
Veeee bizim fanfinifinfon işi olabilir dedi emmee bende o cesaret henüz yok:roflol:

hadi bakalım....hayırlı olsun canım bebişinle özlem giderdin......

canımm hoşgeldiinn..oooh ne güsel maşalah bebikine..ama ama amaa cinsiyet yaa..

21 nisaann kuutluu ooollssuuunnn:jeyyar: :jeyyar:

gözünaydın elacım maşallah bebişine canımm:))

nie erkenmiş ya hayret bişeeeeeeklava: cumartesi gittim bende kesin erkek dedi sana nasıl erkenmiş uyus doktor yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…