2009 Ekim Anneleri

hamile bayanların okuması gereken dualar

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
Ahlakı güzel olması için ıNSAN-ıBRAHıM Suresi okunur.
ılk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHı VE BıHAMDıHı okunur.
9 ay boyunca 71 tane ENBıYA SURESı okunur.
Doğumu Kolaylaştırsın diye ınşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
Ateşli Hastalık olmaması için Ali ımran Suresi okunur.
Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali ımran Suresi 83. ayeti okunur.
Bol bol Yasin okunur.
Terfice, tüncina hatimleri okunur.

canım çok iyi gözün aydın kilosu süper yanlız demek gelişim çok fazla ayyy gördün yani bebişini ne güzel öbür işde hakketen cesaret işi bebeğime bişi olacak ödüm kopuyo bu yüzden 9 ay boyunca düşünmüyorum

hadi bakalım....hayırlı olsun canım bebişinle özlem giderdin......

sağol cnm Şeniz
evet özlemişim ama 3lü testte daha çok görürüm sanırımyerimseniben

canımm hoşgeldiinn..oooh ne güsel maşalah bebikine..ama ama amaa cinsiyet yaa..

21 nisaann kuutluu ooollssuuunnn:jeyyar: :jeyyar:

sağol zuzummŞeniz
yaa sormaa yaa sinir oldum bende ama napim iyi olsunda 1 hafta içinde 3lüde gözükür belki, daha detaylı olcakyayerimseniben
bayram olurmu bilmiyom artık eccük beni gaza getirin:roflol:

gözünaydın elacım maşallah bebişine canımm:))

nie erkenmiş ya hayret bişeeeeeeklava: cumartesi gittim bende kesin erkek dedi sana nasıl erkenmiş uyus doktor yaaaaa

sağol dandanımŞeniz
bende uyus oldum ama napim iyi olsunda meleğim:Saruboceq:
seninde kesinleşmiş yaa süper ama bakalım 3lüde örenirim sanırım...
galiba benimki kıs erkek olsa pipi gözükmezmiydii:roflol:

Ela canım herşeyin yolunda olması çok güzel maşallah ama cinsiyetini öğrenmemiş olmana üzüldüm .

sağol pempemmŞeniz
bende üzüldüm ama napim hayırlısıyerimseniben

sağol cnmyerimseniben
bugün 16+0ım ama ultrasonda 16+6 gözüküyomuş
o işi bende pek düşünmüyom çaktırmaakaydirigubbakcemile3

sağol zuzummŞeniz
yaa sormaa yaa sinir oldum bende ama napim iyi olsunda 1 hafta içinde 3lüde gözükür belki, daha detaylı olcakyayerimseniben
bayram olurmu bilmiyom artık eccük beni gaza getirin:roflol:

fatoşu bekleekaydirigubbakcemile3

saglıklı olsunda boşver elacım eninde sonunda ögrencen , hiç bell olmaz kıs belki doktor görmüştür emin olamamıştır senin velet tam göstermediyse:))

kıs ela benim bebikte 1 hafta ilerde cumartesi 17+1 çıktı ultrasonda 180 gr dedi doktor maşallah kıs bebişlerimize

ela cigim senin doktorun hollandadakilerden bi farki yok burdakilerde boyle erken deyip duruyorlar kimisinden duyduguma gore 20.haftadan once erken mis diye soylemiyorlarmis
ama benim 15.haftamda 27nisanda randevum varrr(aaaaa 1hafta kalmis oleyyyyyy) heyecanla bekliyoruz:)

elalım gözünaydın canımm...maşallah bebişinee......
zuzummm ikili test sonucuna takılma yerimsenibenbenimkinde papp-a 1,72 mlu/ml ve doktor çok ii dedii...canımm trisomy 21 ve 18 kaç?yerimseniben

Selam kızlar 15.haftamdayız ve 16.haftadan itibaren 3lü testimizi yaptırmamız lazım çapada yaptıran varmı sonuçlar nekadar zamanda çıkıyo ve gidiptemi randevu almam lazım tekirdagdayım ben istde doktorum telden randevu alabiliyormuyuz acil cvp lütfen

selam kızlarr artık yaz geliyo işler yoğunlaştı(turizmci olunca) sayfaya bile fazla bakamıyorm
umarım herkes iyidir...
cumartesi kontrolüm var inşallah cinsiyeti söyleyebilir doktorum yaa bizim doktorun ultrasonu sanırım eski tip 3 boyutlu değil ondanmı söyleyemedi yarın tam 16 hafta bitecek bakalım artık cumartesi öğrenebilecekmiyiz cinsiyeti

kız girme kızın kanına sen kolay sanıyosun ama o psikoloji çokkkkk kötü suçluluk hissediyosun ya bişey olursa diye ela sen kalbini dinle bakbunlarahihoyyyt

yahu kuzum risk dewam etse doktor serbest bırakırmıydı hiç..adamlar kaç aydır kanka bari şimcik accık keyfini çıkarsınlar..göbekler şiştikçe zaten zorlancak,son ay yasak doğumdan soora 40 gün daha bekle..yazık nan adamlara

ayy bilmiyom kuzum artık, sağlıklı oldunu örendimya çokda üstünde durmadım aslında, biliyosun biraz üzüntülü 1 ay geçirmiştim :)))
maşallah kuzularımıza maşallahh

haklısın galiba cnm bu konuda yerimseniben
ben devlet hastanesine gidiyorumya bazı geri kafalılar bu aylarda kız oldunu duyunca aldırıyolarmış bebeği:mymeka: belkide onun önüne geçmek içindir sölememeleriyerimseniben
seninde az kalmış cnm hadi hayırlısı...

kıs bi kerede olsa yap yazık günahtır kocana acı:mymeka:

düşüncess artıkk:roflol:

ela maşallh bebişinee canm bende yarn gidicem üçlü teste bende özledim bebekimiiiii:)yarın görcem yaşasııııınnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…