Selam kızlarryerimseniben
Biz doktordan geldik çok şükür herşey iyi:Saruboceq:bebeğimiz 158 gr olmuş teyzelerii...
Cinsiyetini göremedik malesefhenüz erkenmiş tam bişey sölemek için:bbo:
3lü testimi 1 hafta içinde yaptıracam, malesef onların kan kitlerinde bi arıza vaarmış şu ara dışarıda özelde yaptırmak zorundayım, istanbulda anadolu yakasında uygun fiyat bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirimyerimseniben
21-22 haftalar arasında ayrıntılı ultrason yapılacakmış...
20mayıstada rutın kontole çağırdı...
Veeee bizim fanfinifinfon işi olabilir dedi emmee bende o cesaret henüz yok:roflol:
hadi bakalım....hayırlı olsun canım bebişinle özlem giderdin......
canımm hoşgeldiinn..oooh ne güsel maşalah bebikine..ama ama amaa cinsiyet yaa..
21 nisaann kuutluu ooollssuuunnn:jeyyar: :jeyyar:
gözünaydın elacım maşallah bebişine canımm:))
nie erkenmiş ya hayret bişeeeeeeklava: cumartesi gittim bende kesin erkek dedi sana nasıl erkenmiş uyus doktor yaaaaa
Ela canım herşeyin yolunda olması çok güzel maşallah ama cinsiyetini öğrenmemiş olmana üzüldüm .
canım çok iyi gözün aydın kilosu süper yanlız demek gelişim çok fazla ayyy gördün yani bebişini ne güzel öbür işde hakketen cesaret işi bebeğime bişi olacak ödüm kopuyo bu yüzden 9 ay boyunca düşünmüyorum
sağol zuzummŞeniz
yaa sormaa yaa sinir oldum bende ama napim iyi olsunda 1 hafta içinde 3lüde gözükür belki, daha detaylı olcakyayerimseniben
bayram olurmu bilmiyom artık eccük beni gaza getirin:roflol:
fatoşu bekleekaydirigubbakcemile3
kıs bi kerede olsa yap yazık günahtır kocana acı:mymeka:
doğruu diyonnkaydirigubbakcemile3 o yok dimi bugün
kız girme kızın kanına sen kolay sanıyosun ama o psikoloji çokkkkk kötü suçluluk hissediyosun ya bişey olursa diye ela sen kalbini dinle bakbunlarahihoyyyt
saglıklı olsunda boşver elacım eninde sonunda ögrencen , hiç bell olmaz kıs belki doktor görmüştür emin olamamıştır senin velet tam göstermediyse:))
kıs ela benim bebikte 1 hafta ilerde cumartesi 17+1 çıktı ultrasonda 180 gr dedi doktor maşallah kıs bebişlerimize
ela cigim senin doktorun hollandadakilerden bi farki yok burdakilerde boyle erken deyip duruyorlar kimisinden duyduguma gore 20.haftadan once erken mis diye soylemiyorlarmis
ama benim 15.haftamda 27nisanda randevum varrr(aaaaa 1hafta kalmis oleyyyyyy) heyecanla bekliyoruz:)
kıs bi kerede olsa yap yazık günahtır kocana acı:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?