kıs zuzu neye takıldın sen ben papa degerine bakmadım bile doktor bilir sen nie takılıosun doktora gösterdinmi ?
ya zuzu valla bebişim kocişim çok daha değerli onu 9 ay üzerim ama sonra acısını kat kat çıkartırım ama mümkünse bu süreçte yaklaşmasın bana eee biz çeküyos onlarda çekecek onlara biraz nefis orucu tutturalım kaydirigubbakcemile3
haklısın dandanımmm da insan bi an panic oluo işte..kaydirigubbakcemile2yok tabi annesi herkesin degeri farklı çıkıo benimde 3binlerde bişeydi sanırım herkesde degişio biz doktormuyuz anacım meleklerimiz gayet iiler bikaç hafta sonra tebiklemeye başlıcaklar allahın izniyle:))
arkadaslar bugun kontrolum vardi begeimin boyu 7,5 cm olmus bu normalmi acaba sizinkiler ne durumda tesekkurler
kıslar dün saraçhaneye gittik kocişle istanbuldakiler bilirler bebiş arabalarına baktık piercardinler 200-250 civarı sanırım onlardan alıcaz daha karar vermedik ama
anakucagını ayrı almayı düşünüyorum zuzucum hepsiburda.com da felan 45 tl bile var ikisi birlikte çok pahalı geldi bana belki öle alırız bilmiyorum düşünüoz şuan:) sen ne kadar aladın canım ?
ayy kızlar hemen almayın yaa zaman geçmez sonra ben 7 ayından sonra alıcam odasını arabasını..vs..düşündükçe çok heycanlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?