2009 Ekim Anneleri

ya zuzu valla bebişim kocişim çok daha değerli onu 9 ay üzerim ama sonra acısını kat kat çıkartırım ama mümkünse bu süreçte yaklaşmasın bana eee biz çeküyos onlarda çekecek onlara biraz nefis orucu tutturalım kaydirigubbakcemile3

kıs zuzu neye takıldın sen ben papa degerine bakmadım bile doktor bilir sen nie takılıosun doktora gösterdinmi ?

dandan almayı unutmuştum ya sonuçları dün akşam gittim aldım..aslında bişeye takmadımdı ööle koydum kenara duruyodu gidiceğim güb göstericem nası olsa diye..bi soruym dedim kızlara..internette de pappın yüksek olması freenin düşük olması gerektiini okuyuncak bi de esmanın 8binmiş pappı ii demiş dru..benim 3binlerde anam dedimm düşükmü..panic oldum..ama soora kıslar saolsun rahatlattılar accık..şimcik düşünmüyorum..bişeciği yok melekimin ben biloorumm

anlaşıldı senden kocana yeşil ışık yok:)) beklesin gariban 6 ay daha napalım:))

yok tabi annesi herkesin degeri farklı çıkıo benimde 3binlerde bişeydi sanırım herkesde degişio biz doktormuyuz anacım meleklerimiz gayet iiler bikaç hafta sonra tebiklemeye başlıcaklar allahın izniyle:))

arkadaslar bugun kontrolum vardi begeimin boyu 7,5 cm olmus bu normalmi acaba sizinkiler ne durumda tesekkurler

kıslar dün saraçhaneye gittik kocişle istanbuldakiler bilirler bebiş arabalarına baktık piercardinler 200-250 civarı sanırım onlardan alıcaz daha karar vermedik ama

yok tabi annesi herkesin degeri farklı çıkıo benimde 3binlerde bişeydi sanırım herkesde degişio biz doktormuyuz anacım meleklerimiz gayet iiler bikaç hafta sonra tebiklemeye başlıcaklar allahın izniyle:))
haklısın dandanımmm da insan bi an panic oluo işte..kaydirigubbakcemile2
arkadaslar bugun kontrolum vardi begeimin boyu 7,5 cm olmus bu normalmi acaba sizinkiler ne durumda tesekkurler

yego haftanı filan bilemiyoruz ki..13 ken benim de 7 cm di..bu haftalardaysan güzel

kıslar dün saraçhaneye gittik kocişle istanbuldakiler bilirler bebiş arabalarına baktık piercardinler 200-250 civarı sanırım onlardan alıcaz daha karar vermedik ama

biz de pierre cardin aldık canım..anakucağı almam lazım bi de..ii gibi görünüyo ewde boş boş sürüyorum dakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

elacım hoşgeldin.. kocaman bi maşallaha bebişine
bebişin cinsiyeti için zamanı bencee gıcıklığına söylemedi herhalde
biizde kocişle kardeş gibiyizz tık yokk yasaklıyızzz

anakucagını ayrı almayı düşünüyorum zuzucum hepsiburda.com da felan 45 tl bile var ikisi birlikte çok pahalı geldi bana belki öle alırız bilmiyorum düşünüoz şuan:) sen ne kadar aladın canım ?

ayy kızlar hemen almayın yaa zaman geçmez sonra ben 7 ayından sonra alıcam odasını arabasını..vs..düşündükçe çok heycanlanıyorum.

yegocum o baş-popo mesafesidir canım merak etme ona bacakları katarsan ortalama 10-12 cm felan olur sanırım , nette yazılanlar tam boy ondan öle

canım ben anakucağına karar weremiyorum pierrecardin mi olsa başka bişemi..bakmak lazım..ben 208 tlye aldım arabayı
ayy kızlar hemen almayın yaa zaman geçmez sonra ben 7 ayından sonra alıcam odasını arabasını..vs..düşündükçe çok heycanlanıyorum.

2 ay oldu alalıkaydirigubbakcemile3

bugün saglık ocagında minigimin kalbini dinledik ilk defa 15+1 ve perşembe kontrolmüz var bebişimi görcem mayıs25te tetenoza şımız var kızlar büyüdük artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…