yazık sizeeenaniknanik naniknanikbizde yasaklıyız 9ay full kardeşiz hihi
nette baktim bu haftada 13 cm olur filan yaziyor merak ettim size danisayim dedim sagolun
selam kıslar hepinize merhaba
ben dün doktora gittim veeee inşallah bir kızım olucakmış:))
eşim, iyi bakın lütfen pipisi yokmu diye sorunca doktor yok,istersen bu saatten sonrada olmasın dedisüprizzzzz
bizde yasaklıyız 9ay full kardeşiz hihi
eşim, iyi bakın lütfen pipisi yokmu diye sorunca doktor yok,istersen bu saatten sonrada olmasın dedisüprizzzzz
zuzuuu bebişe yeni ciciler almadın mı?
ya bende karar veremedim zuzucum çok pahalılar o kadara gerek yok bence ucuz bişe alcıam ana kucagı çok arabayla fink atamayız zaten evdede bi mama yedirirken felan lazım olacak bakcaz
hee efet kıslar tetenoz aşınızı unutmayın 20.haftada yapılıomuş saglıık ocagı takip edio
benİm rİsklİ gebelİk cnm ondan full 9ay malesef eŞİmde zaten anlayıŞlı korkuyo 2bebİŞİmİz kaybettİk 3lemesİn dİo
benİm rİsklİ gebelİk cnm ondan full 9ay malesef eŞİmde zaten anlayıŞlı korkuyo 2bebİŞİmİz kaybettİk 3lemesİn dİo
canm ikili test 100 ytldi sormadım üçlüyü ama buda 100müş zeynep sormş sanırım..az kalmış askbuya bebişle kavuşmana 3lü teste güsel çıkar inş cnım ne kaddarmış medicalde
ya bende karar veremedim zuzucum çok pahalılar o kadara gerek yok bence ucuz bişe alcıam ana kucagı çok arabayla fink atamayız zaten evdede bi mama yedirirken felan lazım olacak bakcaz
handan pusetler çok rahat oluo ama gezmeye gtsen başkasnn yatağnda yatrcana uyur pusetnde,sen yemek felan yaparken pusetyle mutfağa getrrsn ii olur ağlamaz seni görünce hem bazı hastanelerde pusetsz çıkmıomş ama pustler çok pahalıuydı ben chicconun sordum 350 ytl dediilla marka olması şartr değildr canm sanırım ::S:S:S:S:
mersi cicimmmbaktııım...çok sevimliler güle güle giysin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?