2009 Ekim Anneleri

ya bende karar veremedim zuzucum çok pahalılar o kadara gerek yok bence ucuz bişe alcıam ana kucagı çok arabayla fink atamayız zaten evdede bi mama yedirirken felan lazım olacak bakcaz

hee efet kıslar tetenoz aşınızı unutmayın 20.haftada yapılıomuş saglıık ocagı takip edio

selam kıslar hepinize merhaba
ben dün doktora gittim veeee inşallah bir kızım olucakmış:))
eşim, iyi bakın lütfen pipisi yokmu diye sorunca doktor yok,istersen bu saatten sonrada olmasın dedisüprizzzzz

eşim, iyi bakın lütfen pipisi yokmu diye sorunca doktor yok,istersen bu saatten sonrada olmasın dedisüprizzzzz

canım hayırlı olsunnnnnnn...

zuzuuu bebişe yeni ciciler almadın mı?

sabahtan bu yana mıkaydirigubbakcemile3 koydum cicim topice bu sabahh:CüvCüv:

ay bide aşı mı olcaz..ben daha hiç gitmedim sağlık ocağına

gözün aydın esra.

benım rısklı gebelık cnm ondan full 9ay malesef eŞımde zaten anlayıŞlı korkuyo 2bebıŞımız kaybettık 3lemesın dıo

benİm rİsklİ gebelİk cnm ondan full 9ay malesef eŞİmde zaten anlayıŞlı korkuyo 2bebİŞİmİz kaybettİk 3lemesİn dİo

Allah korusun canımm..bizimkisi geyik tabi..bebeğiniz sağlıkla gelsin de acısını soora çıkarırsınıs nası olsa..yerimsenibentabi sıpadan wakit kalırsakaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ederim hepinize şaka gibi geliyor,Benim bir bebeğim kızım olucak.Dünyanın en güzel hediyesi.
Doktor zayıf olmamla ilgili endişe ettiğini söyledi.Malesef 42 kiloyum halen ama bebek iyi çok şükür kıpır kıpırdı zaten:))
cd ye kaydettiği görüntüsünü seyredip durduk:)

az kalmış askbuya bebişle kavuşmana 3lü teste güsel çıkar inş cnım ne kaddarmış medicalde
canm ikili test 100 ytldi sormadım üçlüyü ama buda 100müş zeynep sormş sanırım..

kızlar ana kucağı için benim bütün arkadaşlarım maxi cosiyi öneriyor...diğerlerinde bebek rahat yatamıyormuş...açısı çok önemliymiş...bilginiz olsun maxi cosi bebeği anne karnındaki açı ile tutuyormuş...bilgilerinize ben maxi cosi alacağım

[AY KIZIM SAGLIKLI DÜNYAYA GELSİNDE ZATEN ANNEMDE KALIYOM 3AYDIR KOCİŞİ FALAN GÖRCEK HALİM YOK HEYCANDAN HİHİ MSNDE GÖRÜŞÜYOZ AYDA BİRDE GİDİYOM EVİME 9AY SIKARIZ DİŞİMİZİ MİNİK İÇİN HERŞEYE DEGER YAVVV DÜNYA TATLISI OLUYO ONLAR:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…