2009 Ekim Anneleri

maxi cosi de pahalı güzelim ya..anakucağı fiyatını bilmiyorum gerçi ama..du bi bakıımm

hatunlar burda maxi cosi (ana kucagi/)coook kullaniliyor ve cevremden bizzat goruyorum ki cok faydali birsey kesinlikle tavsiye ederim bebek evde,arabada,misafirlikte vs. rahatlikla icinde uyuyor duruyor ..ben ins. alacagim

aa handan çok güselmiş fiyatıda ii e buda pusetler gibi işte bunda yetıversn neolcak cnm aaa saten büyüyolar çabucak okadr masrafa ne gerek var aslnda imkanlar yüksek olsa yaparz bebişimize herşey feda ama elmzden geleni yapıcaz artkık..

askbuya öle tabi canım işte bütçemize göre yapcaz bişiler yoksa herkes en iiisini almak ister buda yeterli bence ya

Kıslar şubede işler yoğun bugün sohbetinize dahil olmakta zorlanıyorum.Ama şey dicem bebek arabası alırken katlanma şekline dikkat etmek gerekli diye düşünüyorum,araba bagajına sımıyor dik kapnanlar ama kutu gibi kapananlar daha kullanışlı.

Ben şu günlerde kendime komik hamile tişörtleri alıyorum.Bir tanesinin üzerine pullarla baby yazdım.Havalar ısınsın ve birazda göbişim çıksın giymek için sabırsızlanıyorum:))
bebğimin ismine karar verdiğimde onun ismini yazdığı tişörtler işlemeyi düşünüyorum:))

ban daha hiiç bişi almadm desem yalan olur bitane zıbın aldım oda ilk öğrendiğim gün.annemi bekliorum annem hiç bişi alma biz gelince herşei çıkar brden alırız dedi.ah şu günler bi geçse bu arada kıslar bz karar verdk oğlumuza necdet doruk koycaz.annenin babanın çocukarına iyi isim vermesi gereklymş anlamlı yani doruk dinen bieş ifade etmio ama ben çok seviorum necdetde rahmetli kayınpederimn adı eşimi kırmak istemedm en asndan necdetn anlamı kurtarr die düşündük artık necdet doruğumuzu sabrszlıkla beklioruzz:):):

askbuya merhaba canim , sana katiliyorum bebeklere anlam tasiyan isimler vermek gerekiyor bu arada sanirim yeni katildin aramiza ilk defa gordum seni :) hosgeldin ALLAH tamamina erdirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…