Ben şu günlerde kendime komik hamile tişörtleri alıyorum.Bir tanesinin üzerine pullarla baby yazdım.Havalar ısınsın ve birazda göbişim çıksın giymek için sabırsızlanıyorum:))
bebğimin ismine karar verdiğimde onun ismini yazdığı tişörtler işlemeyi düşünüyorum:))
ya cinsiyeti bir belli olsa isim araştırıcam ama bu gıcık doktorlar ne acımasızlar yaaa hayır dahası değil ben kızım diye seviyorum babası oğlum diye bebişim psikolojisi bozulacakkaydirigubbakcemile2
merhaba ilkay,
dün doktora gittim kızım olucamış inşallah :)
:)))) insallah hayirlisi olur canim ALLAH gonlunuze gore versin diyecegimde ikinizde farkli sekilde seviyomussunuz :)) ikiz olsaydi biri kiz digeri erkek ikinizinde istegi belki gerceklesmis olurdu önemli olan saglikli ve zamaninda dunya ya gelmesi tum annelere Rabbim bebeklerini hayirlisi ile kucaklarina almalarini nasip etsin bu arada kac haftaliksin canim ticker yok senin sanirim
elalım gözünaydın canımm...maşallah bebişinee......
zuzummm ikili test sonucuna takılma yerimsenibenbenimkinde papp-a 1,72 mlu/ml ve doktor çok ii dedii...canımm trisomy 21 ve 18 kaç?yerimseniben
ela maşallh bebişinee canm bende yarn gidicem üçlü teste bende özledim bebekimiiiii:)yarın görcem yaşasııııınnn..
kıslar dün saraçhaneye gittik kocişle istanbuldakiler bilirler bebiş arabalarına baktık piercardinler 200-250 civarı sanırım onlardan alıcaz daha karar vermedik ama
elacım hoşgeldin.. kocaman bi maşallaha bebişine
bebişin cinsiyeti için zamanı bencee gıcıklığına söylemedi herhalde
biizde kocişle kardeş gibiyizz tık yokk yasaklıyızzz
canm ikili test 100 ytldi sormadım üçlüyü ama buda 100müş zeynep sormş sanırım..
ya bende karar veremedim zuzucum çok pahalılar o kadara gerek yok bence ucuz bişe alcıam ana kucagı çok arabayla fink atamayız zaten evdede bi mama yedirirken felan lazım olacak bakcaz
handan pusetler çok rahat oluo ama gezmeye gtsen başkasnn yatağnda yatrcana uyur pusetnde,sen yemek felan yaparken pusetyle mutfağa getrrsn ii olur ağlamaz seni görünce hem bazı hastanelerde pusetsz çıkmıomş ama pustler çok pahalıuydı ben chicconun sordum 350 ytl dediilla marka olması şartr değildr canm sanırım ::S:S:S:S:
3lü test nerde 100müş kızlarr:uhm:
elaaaaaaaaaaaaaaaa handannnnnnnnnnn huuuuuuuuu huuuuuuuuuuu kizlar gordum sizi :)))))))))) ne yapiyorsunuz gelin ya elaaaaaaaam gittin mi doktora ?? bugun randevun vardi sanirim ?!
ilkayımmm gittim cnm bebemi gördüm ama cinsiyetini sölemedi angut doktor:mymeka:
1 hafta içinde 3lü testimi yaptırcam özle hastanede orda öğrenirim inşallah:Saruboceq:
burdayım ilkaycım:)) bende cumartesi gittim doktora ogluşum olacagını garantiledim:)) bide renkli ultrasonla gördüm ilk defa çok güzeldi:)
hayirlisi sabret canim ekime biraz var ama gunlerde geciyor aslinda bizler merak ettigimiz icin uzun geliyor sure bugunlerin tadini cikar bence hamilelik cok guzel ALLAH bizlere bu ozelligi vermis sukur ve herseyde oldugu gibi zaman gerekiyor bir annenin bebegi benimseyip alismasi donemini ve bebegin gelisip buyumesi icin zaman lazim :)) dogumu aklina getirme yoksa daha uzun gelir ani yasa canimAMİNNNN CANIM ...bi beceremedim tickerı 13+5 bugün canım ayyy zaman geçmiyor bi uyusam bir uyansam 9 ay dolmuş olsa kucağımda miniğimi koklasam :CüvCüv:
yarın kaldı yazım:)inş sende hayrlı haberlerle gelrsn dr benm oğluşum olcağnı sölemişti inş sennkde belli olur canm..yarın sabah olsun çabuuuuuuukkk bende çok özledm bebişimi:):):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?