2009 Ekim Anneleri

aaa çok iyi fikir düz tşhörtemi işliyosun ayyy keşeke öyle bir becerim olsa:sm_confused:

hosgeldin emelcimm nasilsin canim ?

askbuya canim ne zaman gideceksin 3 clu test icin ? insallah hayirlii haberini bekleriz bende yarin gidecegim hem cinsiyetini ogrenmis oluruz hemde 3 clu test yapacak doktorum 5 haftadir bebegimi gormedim acaba nasil olduki yarin sabahi iple cekiyorum :)

ya cinsiyeti bir belli olsa isim araştırıcam ama bu gıcık doktorlar ne acımasızlar yaaa hayır dahası değil ben kızım diye seviyorum babası oğlum diye bebişim psikolojisi bozulacakkaydirigubbakcemile2

Pul işlemek çok kolay agrega.
istediğin yazı ya da şekli tişörtün üzerine kopyalayarak çiz ve sonrada pulları dik :)

Hoş buldum, herkes iyidir inşallah ben bir kaç gündür giremedim nete de haberleriniz alamadım.Dini isim olayına bu ara bende çok taktım eşimle konuşmadım henüz ya bide biz isim olayıda nalaşamıyoruz benim dediğimi o beğenmiyor onun dediğini ben sanırım 2 isim olcak birini o birini ben koyarsam ben dini isim koyarım ozaman inş.

ya cinsiyeti bir belli olsa isim araştırıcam ama bu gıcık doktorlar ne acımasızlar yaaa hayır dahası değil ben kızım diye seviyorum babası oğlum diye bebişim psikolojisi bozulacakkaydirigubbakcemile2

:)))) insallah hayirlisi olur canim ALLAH gonlunuze gore versin diyecegimde ikinizde farkli sekilde seviyomussunuz :)) ikiz olsaydi biri kiz digeri erkek ikinizinde istegi belki gerceklesmis olurdu önemli olan saglikli ve zamaninda dunya ya gelmesi tum annelere Rabbim bebeklerini hayirlisi ile kucaklarina almalarini nasip etsin bu arada kac haftaliksin canim ticker yok senin sanirim

merhaba ilkay,
dün doktora gittim kızım olucamış inşallah :)

gozun aydin olsun canim :)) ekim kizlari cogaliyor guzel prensesler ALLAH im bagislasin insallah kiz cocuklarini ben cok seviyorum boyle giydirmek falan ayri bir zevk bakalim bende yarin ogrenecegim nasip olursa kaydirigubbakcemile5

elaaaaaaaaaaaaaaaa handannnnnnnnnnn huuuuuuuuu huuuuuuuuuuu kizlar gordum sizi :)))))))))) ne yapiyorsunuz gelin ya elaaaaaaaam gittin mi doktora ?? bugun randevun vardi sanirim ?!

burdayım ilkaycım:)) bende cumartesi gittim doktora ogluşum olacagını garantiledim:)) bide renkli ultrasonla gördüm ilk defa çok güzeldi:)

AMİNNNN CANIM ...bi beceremedim tickerı 13+5 bugün canım ayyy zaman geçmiyor bi uyusam bir uyansam 9 ay dolmuş olsa kucağımda miniğimi koklasam :CüvCüv:

yarın gidicem ilkaycım ama ark randevu alcak daha almadı sanırırm aramadı inş sabah erken gderim:)bu arda varm bayadr yahu..pek yeni sayılmam ama genede yeni sayılırım 3 hafta kesn olmştr geleli..

yarın kaldı yazım:)inş sende hayrlı haberlerle gelrsn dr benm oğluşum olcağnı sölemişti inş sennkde belli olur canm..yarın sabah olsun çabuuuuuuukkk bende çok özledm bebişimi:):):

elalım gözünaydın canımm...maşallah bebişinee......
zuzummm ikili test sonucuna takılma yerimsenibenbenimkinde papp-a 1,72 mlu/ml ve doktor çok ii dedii...canımm trisomy 21 ve 18 kaç?yerimseniben

lallcim sağol cnmŞeniz
hepimizinkine maşallah, Allah (c.c.) hepsini korusun:Saruboceq:

ela maşallh bebişinee canm bende yarn gidicem üçlü teste bende özledim bebekimiiiii:)yarın görcem yaşasııııınnn..

sağol cnm darısı sana inşallahyerimseniben

kıslar dün saraçhaneye gittik kocişle istanbuldakiler bilirler bebiş arabalarına baktık piercardinler 200-250 civarı sanırım onlardan alıcaz daha karar vermedik ama

kıs saraçhane neresi iyiymiş fiyatlar, anakucağı + bebek arabası 2li setler ne kadardı cicim?

elacım hoşgeldin.. kocaman bi maşallaha bebişine
bebişin cinsiyeti için zamanı bencee gıcıklığına söylemedi herhalde
biizde kocişle kardeş gibiyizz tık yokk yasaklıyızzz

hoşbuldum cnm çok sağolŞeniz
bencede emin olamadı sanırım cinsiyet konusunda:mymeka:

diğer sayfalara hiç bakamadım dandanım, buayı bile zar zor takip ediyom...
bi yarım gün yoktum işler b.ka sarmışta...

burdayım ilkaycım:)) bende cumartesi gittim doktora ogluşum olacagını garantiledim:)) bide renkli ultrasonla gördüm ilk defa çok güzeldi:)

:)))))))))) garantiye aldik oglumuzu pasamizi gozun aydin olsun tekrar handancim nasildi ?? oynuyormuydu aaa ustelik renkli gormussun cok guzel yaa ben bile heyecanlandim

AMİNNNN CANIM ...bi beceremedim tickerı 13+5 bugün canım ayyy zaman geçmiyor bi uyusam bir uyansam 9 ay dolmuş olsa kucağımda miniğimi koklasam :CüvCüv:
hayirlisi sabret canim ekime biraz var ama gunlerde geciyor aslinda bizler merak ettigimiz icin uzun geliyor sure bugunlerin tadini cikar bence hamilelik cok guzel ALLAH bizlere bu ozelligi vermis sukur ve herseyde oldugu gibi zaman gerekiyor bir annenin bebegi benimseyip alismasi donemini ve bebegin gelisip buyumesi icin zaman lazim :)) dogumu aklina getirme yoksa daha uzun gelir ani yasa canim

yarın kaldı yazım:)inş sende hayrlı haberlerle gelrsn dr benm oğluşum olcağnı sölemişti inş sennkde belli olur canm..yarın sabah olsun çabuuuuuuukkk bende çok özledm bebişimi:):):

insallah canim yarin hemen olsun degilmi :) bende merak eçerisindeyim 5 hafta bekledik 1 gun daha bekleyelim sabah olsun hayir olsun insallah kac cm olduki ayy yavrucaklar :teytey:

http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/138392-cocugunuz-ustun-zekali-olabilir-4.html
ananas:
merhaba arkadaşlar dolares çok güzel bi konuya değinmiş.aranızda çok zeki çocuğu olsun isteyenler var .benimde 4 yaşında bi kızım var ve bende dolares gibi aynı şeyi savunuyorum .çocuğunuzun zeki olması başta genetik bi olay sonrada o sizin hamurunuz nasıl yoğurursanız öyle şkillenir.bi çocuk için en önemli şey ilgi.tamamen çocuk odaklıda yaşamanız gerekmiyo tabii.ama mutlaka çocuğunuzun meraklarını giderin.başınızdan salmayın.ben 1 yaşına kadar kızıma kendi icatım olan zeka oyunlarını oynattım mesela rengarenk büyük lego parçalarınını yere dizip birkaçının da içine boncuk sakladım ve bebişler bu boncuk bulmaca oyununu çok seviyor ceee diye bulduğunda hem kıkır kıkır gülüyo hemde hafızası güçleniyo.vs.. bunun gibi oyunlar.1 yaşındada ya-pa yayınlarının kitaplarını aldım .ama yaşına uygun alın mutlaka her yaş için kitap var.ve 1 ayda o kitaptan hangi nesneyi sorduysam bana gösteriyodu ve bu onun için hem anneyle eğlenceli vakit geçirme hemde zeka geliştirici süper bi yöntemdi.renk kitaplarıyla renkleri sayı kitaplarıyla sayıları 1 buçuk yaşında öğrenmiş oldu.2 yaşında 100 e kadar saymayı biliyodu.ama onunda bi yöntemi vardı tabi kızımı araba tuttuğu için her gezmeye çıkışımızda yolda apartman,direk,araba vs.. leri sayalım kızım diyerek onu avutuyoduk ve sonuç yolda araba say say bitmez ve kızım 100 den daha fazla saymak istiyodu.özelliklede hangi gıdanın ne işe yaradığını önce siz öğrenin sonrada çocuklarınıza ne işe yaradığını söyleyerek yedirin.kızımın yemediği hiç bişey yok desem size inanırmısınız bilmem ama ona ne yedirirsem bana ne işe yaradığını sorarak yediği için herşeyin neye faydası var biliyo ve çok ilgisini çekiyo bilinçli besleniyo.daha birsürü şey var ama aklıma geldikçe yazarım size bi fikir olur.yani anlatmak istediğim zeki çocuğu birazda biz yaratırız .ama gerçekten genetikte önemli.süper çocukları olanlar onları iyi bir şekilde yönlendirilmesi için çocuk gelişim uzmanlarına danışın.dolores doğru söylüyo.

hamisler bilgiler coooook faydali hemen size yazdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…