ela medical parkta cnm ikili 100 dü üçlüde 100 müş
evet canım çok hareketliydi maşallah parmakını emdi kollarını açtı bi sürü poz çekti doktor resmini:) renkli bambaşka bişeymiş ya kara kara bişe göremiomuşuz megersem her gittimde renklide bakın diecem artık taciz edicem:)
elam hosgeldin , bebegin kendini naza cekmistir annecim bir hafta daha merak et diye :)))) 1 hafta cok fazla degil bekle canim :) nerdeyse fatosla ayni doneme denk geleceksin :))))) saglikli gordunya bebegini 1 hafta yeter sana canim benim
handan dur senin gobegine bir bakayim ben :))
bu arada kizlar cumartesi esimle bebek magzalarina bakmaya gittik oylesine cunku ben birsey almak taraftari degildim ne olur ne olmaz diye sonra aldiklarima bakinca canim daha cok yanar diye ama dayanamadim cinsiyetini dahi bilmeden bebege kiz ve erkek elbiselerini aldim hemde 6 takim kiz 6 takim erkek olmak uzere :)))))))))))) ne guzel ceketler elbiseler vardi dayanamadim benim bebegime nasip olmazssa birilerine veririm diye dusundum aldim bakalim hayirlisi artik
evet elacım orası köprünün altı bisikleçiler var ya onlar bi sürü model var park yataklar var çeşit çeşit onların fiyatına bakmadım ya keşke senin için baksaydım aklıma gelmedi
ilkayım doktor kadındı yafrum(
kizlarr size gecenlerde bir arkdasimin basina gelen cok komik bir olayi anlatmak istiyorum
arkdasimin 6yasinda bir oglu ve 2 yasinda ikizleri var (biri kiz biri oglan)
ailecek bir tanidigin bahcesine gitmisler orda bu ikizler camurla falan oynamislar camura sekiller falan vermisler neyse ertesi sabah oluyor arkdas mutfakta kahvalti falan hazirlarken buyuk oglu anne kos diyor ikizlerin odasinin kapisini aciyor birde ne gorsun.....
bizim bu ikizler bezlerini cikarmislar kakalarini bir guzel halinin ustune yapip ondan sekiller vermisler duvarlara surmusler:))))))) sonra arabayla ustunden gecip iz cikartmislar vs..
annelri girincede bunlar anlamis kotu birsey yaptiklarini hemen aglamaya falan baslamislar sonra babalari hemen banyoya goturmus ,hali cope gitmis duvarlarda fircalanarak temizlenmis ama boya yapilacakmis:)
hatunlar aman ayiplamayin basiniza gelmesin sonra:))))
:roflol: vah vah elam kadinmiydi doktorun erkek olsaydi kesin becerirdin desene :)))))))))))))))))) :roflol:
hmmm cnm 3lü testte ssk içinde indirim yapılıyomuymuş, yoksa bu özel fiyatımıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?