2009 Ekim Anneleri

şu kasetçiler çarşısının ordaki yermi burası handan

evet canım çok hareketliydi maşallah parmakını emdi kollarını açtı bi sürü poz çekti doktor resmini:) renkli bambaşka bişeymiş ya kara kara bişe göremiomuşuz megersem her gittimde renklide bakın diecem artık taciz edicem:)

elam hosgeldin , bebegin kendini naza cekmistir annecim bir hafta daha merak et diye :)))) 1 hafta cok fazla degil bekle canim :) nerdeyse fatosla ayni doneme denk geleceksin :))))) saglikli gordunya bebegini 1 hafta yeter sana canim benim

handan dur senin gobegine bir bakayim ben :))
bu arada kizlar cumartesi esimle bebek magzalarina bakmaya gittik oylesine cunku ben birsey almak taraftari degildim ne olur ne olmaz diye sonra aldiklarima bakinca canim daha cok yanar diye ama dayanamadim cinsiyetini dahi bilmeden bebege kiz ve erkek elbiselerini aldim hemde 6 takim kiz 6 takim erkek olmak uzere :)))))))))))) ne guzel ceketler elbiseler vardi dayanamadim benim bebegime nasip olmazssa birilerine veririm diye dusundum aldim bakalim hayirlisi artik

evet elacım orası köprünün altı bisikleçiler var ya onlar bi sürü model var park yataklar var çeşit çeşit onların fiyatına bakmadım ya keşke senin için baksaydım aklıma gelmedi

hehehehe bosuna sana sapik demiyorum degilmi :)))))))))))))))) doktor taciz edersin boyle bakarsin doktor yarin baska birsey isterse ne yapacaksin kiz :))))))))) bu hanim bana tutulmus diye adami gunaha mi sokacaksin seytana uyar falan tobeeeeeeeeeee

galiba öle yaptı teyzesi bizim sıpaakaydirigubbakcemile3 sağlıklı olsunda ne diyim geç göstersin şeyinikaydirigubbakcemile3

evet elacım orası köprünün altı bisikleçiler var ya onlar bi sürü model var park yataklar var çeşit çeşit onların fiyatına bakmadım ya keşke senin için baksaydım aklıma gelmedi

biliyom cnm orasını bizede bebek arabalarını orda bakın uygun bulursunuz
demişlerdiyerimseniben
demek park yatada var ozaman sepette vardır orda du ben kocişe diyimde oraya gidelim...
ama bizim bebe göstermesse şeyini gitmemiz uzar:çok üzgünüm:

elaaaaaaaaaaa sen nasil olduda doktoru taciz edemedin kiz :)))))))))))))))9 hehehe handana sorsan olmayzmiydi teknigi nasil yapilacagini :)))))))

kizlarr size gecenlerde bir arkdasimin basina gelen cok komik bir olayi anlatmak istiyorum
arkdasimin 6yasinda bir oglu ve 2 yasinda ikizleri var (biri kiz biri oglan)
ailecek bir tanidigin bahcesine gitmisler orda bu ikizler camurla falan oynamislar camura sekiller falan vermisler neyse ertesi sabah oluyor arkdas mutfakta kahvalti falan hazirlarken buyuk oglu anne kos diyor ikizlerin odasinin kapisini aciyor birde ne gorsun.....

bizim bu ikizler bezlerini cikarmislar kakalarini bir guzel halinin ustune yapip ondan sekiller vermisler duvarlara surmusler:))))))) sonra arabayla ustunden gecip iz cikartmislar vs..
annelri girincede bunlar anlamis kotu birsey yaptiklarini hemen aglamaya falan baslamislar sonra babalari hemen banyoya goturmus ,hali cope gitmis duvarlarda fircalanarak temizlenmis ama boya yapilacakmis:)
hatunlar aman ayiplamayin basiniza gelmesin sonra:))))

:))))) bu cocuklar bunca is cevirirken marifetlerini ortaya sergilerken anne babasi hic mi bakmamis :)))) cocuklar iyi ve kotuyu bu yasta ayirt edemezler yavrucaklar oyun sanmislar ayyyyy , anne babasi arada bir gidip kontrol ederler artik bu bebekler ne yapiyor diye , burda ayiplanacak bir durum yok cocuk gozden uzak olunca hersey yapabilir sonucta :)

efet ela sepette var canım::))

kıs ilkay zillisi sen bana ne demek istion benim kociş adanalı haa furur seni hahahaha ya çok masum soruom duktor bey görebilonuzmu net felan diom adamcagız dahada bi incelio:)) valla ben böle renkli bakabildigini bilseydim baştan beri öle baktırırdım madem varda nie bakmıon len dicektim:mymeka:

ilkaycigim uyuyorlar diye dusunmus o yuzden bakmamis:)) valla aklima geldikce guluyorum
yazik cocuklar camura doyamamis..modern hayatin zorlugu iste ..koy yerinde camurdan bol ne var..

askbuyacım ordamısın tatlımm...
medical park göztepe nin fiyatımı 100tl 3lü test kuşum :))
bide ordan önerebileceğin dr varmı? şöle cinsiyet söleyeninden :))))

selam kızlar..Handancım ben alışverişi istanbulda yapmak istiyorum.o dediğin yerde chicco nun arabası varmı park yatağı bide.Ben burda sordum 585 dedi arabaya travel sistem ikililer.Biraz pahalı geldi.Aynı kalitede hangi marka vardır bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

melekcim her marka vardı canım pierecardin chico kraft hepsi vardı yani ama hepsinin fiyatı aklımda degil maalesef tekrar gidersek bakarım canım

kıslar bişe sorcam acaipp bi sancım var göbek çevremde sanırım gaz sancisi dimi ama böle zor oturuım zor nefes alıom ne yapabilirim bi fikriniz varmı ya lütfennn göbekim ortadan ikiye ayrılcak gibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…