2009 Ekim Anneleri

slm fıstıklar bebeler ne aalemde bakiiim, bizim topicde işler kesat bende bi size uğruyum dedim kaydirigubbakcemile3

handancım ben burda e-bebek varmış arabayı falan ordan bakim diyodum...
ama pierre cardin, chicco, kraft bunların hepsi o erdiven altında varsa oraya gidim daha iyi yaw :)))
hemde sepetede bakarız :))

Valla hepsı var elacım ben kesın ordan alıcam alıcam zaman

kıslar bu sancıma bı Çara bulun gÖzÜnÜzÜ sevım Çatlıcam Şımdı dogrucam

Ela cnm fyat ssk fyatı ama göztepe değil bahçelievler avrupa yakasında benm dr hemen söledi gel sen en iisi buraya hemde çok şeker bi dr

dandanım arada geçen hafta sancı bendede vardı, onlar normalmiş...
bendede bugün hafif hafif batmalar var

Senınde bÖle gÖbek delıgı Çevrendemıydı elacım ıgne batıo gıbı nefes alıp verırken gaz sancısı galıba ama ne yapsam geÇer sodamı ıÇsem

Ela cnm fyat ssk fyatı ama göztepe değil bahçelievler avrupa yakasında benm dr hemen söledi gel sen en iisi buraya hemde çok şeker bi dr

cnm bahçelievler bana çok uzak yaaa...
acaba semtler arası fiyat varmıki ben bi arayıp öğreneyim bari...
bide randevu işini nasıl yapıyosun, hemen veriyolarmı?

selam kizlar benim karnim cok agriyor yaa benimle ayni durumda olan varmi???

mehaycım geçmiş olsun geçen hafta bende bel ağrısıyla birlikte karın ağrısı vardı...
belki yediğin bişey iyi gelmemiştir, benimki 1 günde geçti...

Senİnde bÖle gÖbek delİgİ Çevrendemİydİ elacım İgne batıo gİbİ nefes alıp verİrken gaz sancısı galİba ama ne yapsam geÇer sodamı İÇsem

bende göbek deliği çevresinde değildi kuşum, göbeğimle kasığımın ortasında biyerdeydi ...

cnm randevuyu ark orda çalışıo o alıo genelde bana fyat fark vardr bence aramşken göztepede doğm ne kadrmş onuda bi öğrensen iii olur bevlerde doğm çok pahalı

hımm göbekimmi büyüyo die acaba ay neyse ney geçsinde biran önce çatlıcam şimdi ben bu göbekten çok çekcem galiba anlaşıldı

handancım bi daha gidişinde bakarsan sevinirim.ben pek bilmiyorum dediğin yerleride.Başakşehirden nasıl gidiliyor oraya?

melekcim başakşehirden taksim otobüsüne binsen o altgeçitten geçip gidiosun zaten taksime canım kime sorsan tarif eder saraçhaneyi istanbulda

mehaycım geçmiş olsun geçen hafta bende bel ağrısıyla birlikte karın ağrısı vardı...
belki yediğin bişey iyi gelmemiştir, benimki 1 günde geçti...

canim bel agrisi zaten 2 haftadir var 2 gundur iyiydim dun yine basladi....ama karin agrisi yedigim biseyle ilgili degil bisey yemesemde agri oluyor dun gece uyuyamadim..aralarda biraz uyuduysamda uyandigimda elim hep karnimdaydi... sabah 5 te kalip ise gittim bide ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…