Kızlar ek gıda tarifleri arıyorum neler verebilir 5 aydan sonra kuzuma değişik ne yapabilirim hoş yarın dr gidicem ama......... meyve elma armut dışında ne verebilirim
bencede obez olur bebk 4. ayında doğum kilosunun 2 katı olmalıymış heralde o ölçüleri içse 4 katı olur
Cnm eklere ilk başlayınca biraz kabız oldu benim ki 2 gün falan ama şimdi daha iice demir hapı sadece koyulaştırıyo bildiğim ama olması kabız olmaları normal hiç bilmediği tatları tanıyolar.Özellikle çorbaya kabak yada pırasa koy..Bide pişirilince 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyuyoruz ya o da çok işe yarıyo.Sorma bende 1,5 ay önce ne çekmiştim sabit 4 günde bi yapıyodu.Valla bando takımıyla beklioduk.:roflol:Ama dert etme 1 hafta tada alışınca düzeliyolar.Ben arada haftada 1-2 defa da muz eziyorum birazcık.aynen cnm benimkide gündüz eskisi değil gecede mecburen içiyo heralde :))
kakasını rahat yapabiliyormu en çok endişelndiren beni kabızlık sorunu çok yaşamıştık da 2 ay önce
selam kızlar nasılsınız biz hala istdeyiz çapaya gidiş gelişler devamtek bi sonucumuz kaldı bugün gidicem oda çıktıysa randevu alıp uzmana göstercem bu sonuıçlar çıkna kadar kızım hiç ilaçsız allah tarafından dualarla düzeldi çok şükür eski keyfi yerine geldi yiyo az az da olsa ama hasta oldugu için aşısını yaptıramadım geçti aşı günü düzelsin öyle yaptırcam inşallah
saol seher bende dün hem muhallebi hemde patates havuç kabak vermiştim bugün az az yapmış katıydı ama demir ilacı kulannmadım ne zamndır ilk defa bugün başladım ..
amazoncum sağol cnm birşey sormak istiyorum sebze derken hepsinden yapabilirmiyim?? Ayrıca meyve hani 5 aydan sonra elma armut başka hangi meyveler verilir?
ben anlamiorum herkes farkli bisi yapio.biz daha demire baslamadik.goturdugum 3 dr de 6.ayda gerek gorulurse baslanir dedi..aydan once olmazmis barsaklar hazir deilmis ki kan tahliline gore verilirmis fazlasi zararmis
tarhana bildiğimiz yazdan yapılıp kurutulan tarhana dimi. ben hiç vermedim bugün denicem
saol seher bende dün hem muhallebi hemde patates havuç kabak vermiştim bugün az az yapmış katıydı ama demir ilacı kulannmadım ne zamndır ilk defa bugün başladım ..
amazoncum sağol cnm birşey sormak istiyorum sebze derken hepsinden yapabilirmiyim?? Ayrıca meyve hani 5 aydan sonra elma armut başka hangi meyveler verilir?
misss gibi tarhanayı yemedi sıpaa yaaaa...
tşkk kızlarr solst bide öyle deneyim bugün katı yaptı biraz sanki
bu arada oğlumun bacakları çoğu zaman soğuk oluyo 3 kat giydiriyorum önceden değil di neden acaba kansızlık olabilirmi o düşündürdü beni ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?