Ben daha başlamadım tarhanaya
Ya zaten hergün çorba saatleri bi macerayla geçiyoo...Ağız burun her yer ayrı yiyo...Allahtan seviyooo aman nazar değmesin ağzını kitlemiyo en azından bugün pırasayla tanıştık bizde kabak tan daha çok sevdik kaydirigubbakcemile3
sağol amazoncum o zamn öğünler genişledi alayım hemen
seher klima etkisi mi oluyomuş çıkarım mı acep denim
Kızlar okudukça şaşdım,herkes çorbalar meyveler herbişeye başlamış..ben hala sadece anne sütü veriyorum,yokmu bizim gibi olan kimse CADIARZU
Kızlar okudukça şaşdım,herkes çorbalar meyveler herbişeye başlamış..ben hala sadece anne sütü veriyorum,yokmu bizim gibi olan kimse CADIARZU
tşkk kızlarr solst bide öyle deneyim bugün katı yaptı biraz sanki
bu arada oğlumun bacakları çoğu zaman soğuk oluyo 3 kat giydiriyorum önceden değil di neden acaba kansızlık olabilirmi o düşündürdü beni ama
prima 4 no 72 adet değisiyo kimi yerde 22.90 kimi yerde 24 tl ...
benimkide 3 saatte 180 lik faln içmiyo kafasına göre takılıyo çok nadir 180 ml içtiği
prima geçen gün kipada indirim yapmıştı 94 lümaxi paket 4 numara 22.90 dı şekercim kaydirigubbakcemile5
ben varım canım sadece anne sütü veriyorum kızıma...c.tesi sorduk doktoruma azar azar ek gıdaya geçelim mi diye,HAYIIIRRR dedi..üstelik bu ay sadece 500 gr. almış..
kaynanamgil,kendi annemler pek hevesliler kızımın ağzına bişiler tıkıştırmaya da ben izin vermiyorum...ama yemek ve salata sularından birer parmak çalıyorum ağzına,öğün olarak vermedim daha hiç bişi..biraz da muz yalatıyoz...aslında ek gıdalara hazır gibi benim kız...ne uzatsan kocaman açıyo ağzını,tattırdıklarımızın hiç birini de geri çevirmedi..ekşiyi sevcek gibi bi his var içimde ama görcez..şunun şurasında 1 ay kaldı..emsin biraz daha yavrum..
benim sütüm kesildi asya sadece 4.5 ay anne sütü alabildi. mama ya başlamışdık mama da yemeyince ek gıdalara başladık.mamayı sadece gece uyrken içiyo yoksa mümkünü yok mama istemiyo.
Beyazcım ah beyazcım napalım süt yeterli olmadığından veriyoruz ,süt olsa vermeyiz elbette. Neden şaşırıyosunuz anlamıyorum yani ,ek gıda da öcü değil ya..
Aynen canım,bizimde..herkes o kadr meraklı ki,bide benim kzu tatlı bişilr alınca emmiyo beni,baya bi zorluyo beğenmiyo sütü:ecrin_bebek: bunu farkedene kdar bi kaç bişi tattırdım,hayır demedi,yani zorlamaz heralde beni
Hmm anladm canım,zor böle durumlar:bbo:
şaşırdım derken,topicdeki herkes ek gıdalardan bahsediyo,hiç ben sadece emziriyorum diyen birini okumadım epeydr bilmiyorumkismile o yüzden şaşırdım dedim,yoksa ek gıdaya öcü gözüyle bakmıyorum bende tatlımyerimseniben
Haa,ama şuda bi gerçekki,vaktinden önce ne kdar çok şey veriliyosa bebişlere,o kdar çabuk azalıyo sütler,istisnalar hariç tabiki..
göğüste süt olmayınca ocuk ne yasın benimki doğduğundan beri kuru göğüs emmedi hep dolu olunca emerdi öyle çekyimde annemin sütü olsun zahmetine girmedi velet
bence sütün varsa ve emiyorsa hiç bişi verme en güzeli ben mecbur veriyorum...bizim sıpa beni hiç emmedi çünkü
Ben de sadece anne sütü veriyorum. Ama 1 haftadır bişiler tattırmaya başladım, hergün 1-2 çay kaşığı. Dr. artık alışması lazım dedi. 6 ay bitince öğün olarak yemeğe başlıcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?