Aynen canım,bizimde..herkes o kadr meraklı ki,bide benim kzu tatlı bişilr alınca emmiyo beni,baya bi zorluyo beğenmiyo sütü:ecrin_bebek: bunu farkedene kdar bi kaç bişi tattırdım,hayır demedi,yani zorlamaz heralde beni
Hmm anladm canım,zor böle durumlar:bbo:
şaşırdım derken,topicdeki herkes ek gıdalardan bahsediyo,hiç ben sadece emziriyorum diyen birini okumadım epeydr bilmiyorumkismile o yüzden şaşırdım dedim,yoksa ek gıdaya öcü gözüyle bakmıyorum bende tatlımyerimseniben
Haa,ama şuda bi gerçekki,vaktinden önce ne kdar çok şey veriliyosa bebişlere,o kdar çabuk azalıyo sütler,istisnalar hariç tabiki..
Kızlar okudukça şaşdım,herkes çorbalar meyveler herbişeye başlamış..ben hala sadece anne sütü veriyorum,yokmu bizim gibi olan kimse CADIARZU
Kızlar okudukça şaşdım,herkes çorbalar meyveler herbişeye başlamış..ben hala sadece anne sütü veriyorum,yokmu bizim gibi olan kimse CADIARZU
soyle de bi durum var.benim gittigim 2 doktor da ek gidayi sut yetmedigi icin vermiyo.hos benim sutum cok yok o ayri.5.ayda baslamanin gerekli oldugunu dusundugu icin veriyolar yani sutu dolu dolu olan birine de tavsiye ediyolar.cunku dusuncelerine gore bebegin alismasi daha kolay olurmus.5.aydaki bi bebek artik hazirdir diyolar.yani cok hevesten degil bazi seyler
ya kızlar tek ben miyim böyle bu ufacık çocuğa o kadar sinirleniyorum ki kendime kızıyorum sonra durmuyo sürekli evin içinde gezdirecek halim yok benimde cnm var sabahın köründe ayakta 6.30 da kalktı.. yürüteç zararlı diyorlar bıraktım şimdi vallahi bi 15 dk oyalanıyo mahvetti beni kızdıktan sonra üzülüyorum ama ne yapayım ya bende mi sorun var( üzülüyorum o mahum anlamıyo konuşamıyo ee ben neden daynamıyorum (
ya kızlar tek ben miyim böyle bu ufacık çocuğa o kadar sinirleniyorum ki kendime kızıyorum sonra durmuyo sürekli evin içinde gezdirecek halim yok benimde cnm var sabahın köründe ayakta 6.30 da kalktı.. yürüteç zararlı diyorlar bıraktım şimdi vallahi bi 15 dk oyalanıyo mahvetti beni kızdıktan sonra üzülüyorum ama ne yapayım ya bende mi sorun var( üzülüyorum o mahum anlamıyo konuşamıyo ee ben neden daynamıyorum (
günaydın. gece uykularınız nasıl.benimki 2den önceyatmıyor.bir önerisi olan varmı acaba.ne yapmalıyım.
tüm ekim anneleri zaten aramızda canım almak diye birşey sözkonusu değil hoşgeldin.
Ben ek gıdaya geçmedim süte devam ediyoruz ama tatlara alışması için ufak tefek bulduğum şeyleri tattırmaya devam ediyorum. Drların kimi başla diyor kimi bekle artık başlamanında sakıncası yok zaten şimdi süt vermek daha kolay 6 aydan sonra tek başına yeterli olmayacağı için mecburen ek gıdaya geçeceğiz herşeyide yiyemeyecekler sanırım 6 ay işimiz zor olacak.
bende anne sütü veriyorum ama zaman zamqan pişmemiş karışmamış bişeyler sürüyorum ağzına meyve mesela yalatıyorum (kayısı kurusu sevmedi benim kız ağzı gözü kaydı:))) ama tattırımlar haftada 1-2 fazla değil, yoksa alışır emmez. Doktor 6.ayı tammamlamamız gerektiğinde ısrarlı ee doyuyoda hwem daha rahat benim için de
Bende sadece ve sadece anne sütü veriyorum.Bende çok hevesliyim ek gıdaya ama doktor illa 6. ayın sonuna kadar sadece anne sütü dedi.Gerçektende anne sütü tüm hastalıklardan koruyoo,benim 2 haftam kaldı.Haa gayret emzireceğim.Haa ek gıdaya başlayıncada yine sadece anne sütü emecekmiş.Devam sütü felan yasak bize.Sadece meyve püresi,sebze çorbası, yoğurt ve yine anne sütü...
tüm ekim anneleri zaten aramızda canım almak diye birşey sözkonusu değil hoşgeldin.
Ben ek gıdaya geçmedim süte devam ediyoruz ama tatlara alışması için ufak tefek bulduğum şeyleri tattırmaya devam ediyorum. Drların kimi başla diyor kimi bekle artık başlamanında sakıncası yok zaten şimdi süt vermek daha kolay 6 aydan sonra tek başına yeterli olmayacağı için mecburen ek gıdaya geçeceğiz herşeyide yiyemeyecekler sanırım 6 ay işimiz zor olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?