2009 Ekim Anneleri

kızlar ben sinirleniyorum artık ama neden bu yzden kızıyorum kendimi tüm bebkelr demek böyle arkşın dediği gibi tek oyuncak benim oyun haısı alıcaktım vazgeçtim durmaycak çünkü çabuk sıkılan bebk herşeyden salıncağı var salonda onda oyalamya çalışıyorum olmuyo yine kucak kucakta dursa iyi sürekli gezecekmiş beyefendi.. Bugün dr gittim yürüteçe tamamen karşı ( yine onda 15 dk duruyodu onada koyamıcam ne yapıcağımı şaşırdım..
solstce bu veletler böyle işte bne o yüzden sürekli gece bile yatarken battaniyeyi sıkıştırıyorum koltul altına

slm kızlar benim b,ir kızım var 10.ayın 20 sinde dogdu.şimdi saçları dökülüyo. ne önerirsiniz.hepsinimi kessemmi? yada öle alsamı kafasının arkası kel oldu.bilmiyorumkismile.

benimknide saçları çok dökülüyo yastık saç dolu acaba ne zaman kazıtabilirim..

ayrıca bugün dr gittim yürüteçi sordum kesinlikle hayır dedi ( katı bu konuda bi sürrü zararlarından bahsetti .. napcam en azından onda 15 dk duruyodu hoppalaya da hayır dedi ama ona göre sanki daha zararsız ne yapsam

Saçlar bizde de dökülüyooo..Dr normal hiçbişey yapmayın dedi..Daha sağlıklı şekilde gelcekmiş yerine...
Anılcım bencede sağlıksız yürüteç..Tabii bu benim görüşüm...Zaten dediğin gibi 15 dk anca oyalanıyomuş değmez yani...Yapcak bişi yok...Kendi kendine oyalanmayı da öğrencekler..Açıkçası ben hoppala yada yürüteç almaktansa oyun alanı almayı düşünüyorum.Çünkü yakında oyuncaklara ilgi artıcakk..Umarım o zaman bırakıcam içine aklım rahat oynasın oyuncaklaryla..

merhaba kızlar bizde ek gıdaya geçtik ama benim bızdık sebze çorbasını bi türlü yemiyo ne yapmam gerekir. patates havuç ıspanak pırasa brokoli ne koyduysam olmadı

merhaba kızlar bizde ek gıdaya geçtik ama benim bızdık sebze çorbasını bi türlü yemiyo ne yapmam gerekir. patates havuç ıspanak pırasa brokoli ne koyduysam olmadı

Hepsini bir arada koymadın dimi canım... Yavaş yavaş tekrar tekrar dene cnm...Başta benimki de yemiyodu.Şimdi alıştı tabii meyve püresi gibi iştahla yemiyo ama en azından yiyo.Sabır cnm alışacaktır.

bend eek veriyorum.ama sebaelerle pek arası yok yinede 1 2 kaşık zorla veriyorum.ama inanırmısın bu çocuk beni o kadar şaşırttıki annem tarhana çorbası verdi nasıl yiyor.bilmiyorum oda zarar eder gibi geliyo.meyve suları yogurt bide muhallebi 1 er kez verebilirsiniz dediler saglık ocagından.cokacimcoook.

tarhana baharatsız bebek için özel yapıldıysa ver sütlü yap bide hem besleyici hemde genelde çocuklar çok severler

kızlar ben hamile kalmışım bana bir akıl verin ne olur çıldırcam şimdi daha çok erken doğuramam sezeryanlıyım napcam

canım sorma ,

zaten emzirdiğim için hap,iğne vs yasak 2-3 sene sonra bir bebek daha düşündüğümüz için spiralde taktırmadık.eşim korunuyodu ama işte erkeğe güven olurmu desene oda şokta şu an zaten kazayla dedikleri şey bu olsa gerek kaza ile demek bana çok saçma geliyodu bana söyleyenlere gülüyodum ama enim başıma geldi

tabi çok erken olmuş ama hayırlısı..ben de bu kaza nasıl olur derdim oluyonuş demek ki..bende korktum şimdi

çokkkk zor senin durumunu yaşamış bi arkadaşım var maşallah kızlrı büyüdü şimdi ama acayip zorlandı ilk bebek bebek olamıyo 2.si ilki kıskanmasın diye sevilemiyo derdi hep
içini sıkmak istemem ama okadar zor yanları varki...

sanemcim ne diyeceğimi bilemiyorum ben de çok korkuyorum bu durumdan eyvahedigeldismile kaç haftalık peki yeni mi yoksa kalp atışları felan başlamışmı... ben bu durumda ne yapardım bilemiyorum arkadaşım , bende 2-3 yıl sonra düşünüyorum ama bir şekilde kalırsam çok zor yaaa hem isterdim hem istemezdim herhalde...

eşim geri çekilme yöntemiyle kornuyodu kızlar dikkat edin en çok kaza geri çekilmede oluyomuş bir damla bile gitse tutuyo işte.ben kasette yaptım çift çizgi çıktı birazdan doktora gidicem o zman belli olur ne kadarlık olduğu ama son adetime göre 4 haftalık olması gerekiyor umarım kalp atışları yoktur daha duyarsam nasıl aldırtabilirm zaten çalışıyorum 2. çocuğuda yaparsam işten atarlar beni zaten 3 ay zor dayandılar bi kez daha izin alamam yandım ben.kürtajdan hariç düşük için başka bildiğiniz bir yöntem varmı arkadaşalr

canım düşük çok kötü birşey ben yaşadım sakın böyle birşey düşünme...çalışıyorsan çok kötü gerçekten hiç zamanı değilmiş şimdi.

ALLAH yardımcınız olsun..
ben alyadan başka bebek düşünmüyorum geçerli nedenlerim var tabii bu yüzden inanılmaz ürktüm
ALLAH herşeyi bilendir inş hayırlısı olur hakknızda

canım düşük çok kötü birşey ben yaşadım sakın böyle birşey düşünme...çalışıyorsan çok kötü gerçekten hiç zamanı değilmiş şimdi.

biliyorum canım düşük doğumdan daha zor ve acı verici bende efeden önce bi düşük yapmıştım ama başka çarem yok

o zaman bana düşmez tabiiki ama kürtaj ol canım o daha kolay. sende yaşadıysan bilirsin çok acı veriyor gerçekten psiklojik olarakta daha kötü oluyorsun.
Allah yardımcın olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…