2009 Ekim Anneleri

merhaba arkadaşlar bende kim annesiyim
sanemcim durumuna gerçekten çok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun....
gerçekten çoook zor bi durum....

Sanemcim,çok zor bi durum..
Benimde en çok korktuğum şey.
Umarım hakkında hayırlısı olur..:teselli:

kızlar ben hamile kalmışım bana bir akıl verin ne olur çıldırcam şimdi daha çok erken doğuramam sezeryanlıyım napcam

ben ve kardeşimde arka arkaya olmuşuz. annem zorlanmış ama şimdi çok memnun. belki arka arkaya ama ileri için güzel olacak... keşke bende arayı bu kadar açmasaymışım. şimdi üçüncüyü yapardım.... kaydirigubbakcemile . sezeryanlı olman konusunu dr sor mutlaka... ama sakın aklın başka birşey getirme Allah kolaylık versin.

üste kürtajla ilgili düşüncelerini yazmışsın şimdi okudum. sağlık durumu sezeyan vs haricinde bilemem ama kürtaj olanlar ömür boyu vicdan azabı çekiyor. haddim değil ama 2 arkadaşım yaşadı.. o nedenle söyledim.

Son düzenleme:
sanemcim canı iyi düşünüp öyle karar ver benim doktorum en az 2 sene olmalı diyor seseryan için yoksa sonuçları çok kötü olabilir miş ben 13 aylık sezeryana aldım dedi zor olmuş çok doğumu düşün yani

kızlar ben hamile kalmışım bana bir akıl verin ne olur çıldırcam şimdi daha çok erken doğuramam sezeryanlıyım napcam

ya aslında sezaryanlı olmasan çokda kötü bi durum değil. allah yardımcın olsun dr un ne diyecek bu duruma acaba merak ettim belki normal doğum yaptırır. bence karamsar olma

sanemcım cok uzuldum ama sanırım benım basımdada ole bır durum var spıral taktırdım ama her ay duzenlı olurken bu ay adet olmadım ayın dokuzunda olmam lazımdı ama olmadım belırtıde yok olcakmısım gıbı cıldım duzeldı falan bılmıyorum ne olucak test yaptım negatıf cıktı ama erken yaptım sanırım oncekı gebelıgımdede ılk ıkı hafta cıkmamıstı benım hamılelıgım 1 aylıkken bıle sılık bı sekılde cıkmıstı cızgı cok korkuyorum ama kalırsam yapıcam ben elımden geldıgını yaptıgım halde o can bulduysa benım o cana kıymaya hakkım yokmus gıbı gelıyor bende sezeryanlıyım ama ıcım rahat abımın esıde 5 aylıkken yıyenım hamıle kaldı ılk bı kac sene zorlandı ama sımdı cok rahat cok memnun ıkısıde okula gıdıyo 15 ay var aralarında ısı azaldı herhangı bır saglık sorunuda yasamadı yıne ne oılur ne olmaz ama heralde hamıleysem bu sefer yatarak gecırırım dıkıslerım daha tam duzelmemıstır dıye

ayyy ayyy allah yardımcın olsun sanemcim ..yanlış anlama ama sizinki artık bir korunma yolu sayılmıyo çünkü o şekilde hamile kalmak çok kolay...ama senin yerinde olsam aldırmazdım sanırım...benim 2 çocuğum var 3. kesinlikle düşünmüyorum ama allah korusun hamile kalırsamda doğururum sanırım...

canım gçmiş olsun mu desem yoksa tebrik mi etsm bilemedim ama allhın katında yeri yok can almanın, iyi düşün sağlıklı karar ver, benim bebeğim tüp bebek, aylarca uğraştım hamile kalmak için ona para döktüm, allah sana uğraşmadan bi bebek vermiş bence aldırma tabi bu benim görüşüm,kaldıki ben doğum yaptığımda druma sordum" bi bebek daha istiyorum ne kadar sonra yapmalıyız" diye, 10 ay sonra olur o kadar gözünde büyütme dedi, ben de sezeryanlıyım düşün gerisini. iş bulunur ama evladın yüzünden günaha girme. allah verdiyse boynumuz kıldan ince,dikkat edecektin hamile kalmayacaktın. biliyorum çok zor bi durum ama insallah iyice düşünüp aldırmaktan vazgecersin.Allah yardımcın olsun cnm benim.

Sanemcimm gerçekten zor bir durum.Enine boyuna düşünmek lazım.Ben napardım hiç bilmiyorum ama olduysa bir kere şartları zorlayıp doğurmalısın bence.Bir arada ikisi de büyür gider.Hem çok yıl geçince aradan daha zor olur sanki.

Hepsini bir arada koymadın dimi canım... Yavaş yavaş tekrar tekrar dene cnm...Başta benimki de yemiyodu.Şimdi alıştı tabii
meyve püresi gibi iştahla yemiyo ama en azından yiyo.Sabır cnm alışacaktır.
yok cnm sürekli çoğalttım ama olmadı bugünde hepsini denedim yine yok... 1 kaşık yiyiyo tadını alınca yüzünü ekşitiyo diliyle itiyo. yoğurduda yemedi ben bu kıza nasıl yeni tatlara alıştırıcam şaştım valla...

muhallebiyi çok seviyo kutu mamlarını falan onları yiyiyo ama benim yaptıklarımı yemiyo.

sanemcim daha çok erken 2.. çocuk için belki ama ben kürtaj yanlısı değilim..Allah yardımcın olsun...

sanemcim.. öncelikle Allah yardımcın olsun... abimle benim aramda 11 ay 20 gün var yani annem abim 2 aylıkken bana hamile kalmış ve ben 4. çocuğum .. annem öğretmen... zorlandım ama hanginize kıysaydım der hep.... her insanın düşüncesi farklıdır canım .... ama kalp atışını duymasan bile hamile olduğun kesinleşirse ... artık 2. bebeğin var demektir... onunda yaşamaya hakkı var annesi... 3-5 sene sen zorlanacaksın diye onun yaşam hakkını elinden alma annesi... 3 düşük yaptım ... tutunamadı yavrularım hala düşündükce hüzünleniyorum... eğer kaderi yoksa bi vesileyle düşer zaten.. ama gerekli tedbiri almayıp sonra Allahın bu dünyaya yaşasın diye gönderdiği bir bebeğin yaşam hakkını almak... elbette karar senin canım ben düşüncelerimi yazdım ben olsam napardım biliyorum... onu kesinlikle doğururdum.... Allah doğru karar vermeyi nasip etsin...

cnm tatlı seylerı sevıyor demekkı benımkıde tatlı sevıyor o yuzden ben sebzelerın ıcıne elma rendelıyorum bır tane o zaman yıyo ne zaman rendelemesem benımkıde beyenmıyo dene ıstersen bı hazır kavanoz mamalarının ıcıne hep elma suyuyla uzum suyuyla tat vermısler cunku onları o yuzden yıyo bebısler

Ben de aldırmaz , doğururdum, dikkat edip korunmak lazım, kendi dikkatsizliğim yüzünden yavrumun canına kıymazdım. Tabii en sağlıklı kararı doktorun verecektir.

Ayyy işte kendimde en korktuğum ki ben hala hastalanmama rağmen deli gibi sakınıyorum ve üstüne üstlük kızıma mutlaka bi kardeş istiyorum ama tabii 3 sene sonra falan.
Ama arkadaşım bende olsam aldıramazdım yani bilmiyorum kıyamazdım sanırım ..Evet senin için çok zor olacaktır...Kimse kolay olacağını düşünemez yada söyleyemez ama kucağındaki bebişin karnındaki de senin bebişin bugün kalbi çarpmasa da çarpıcak..Ayyy çok duygusalım hala çıkamadım sanırım bu lohusalıktan..
Herşey senin ve bebeişin için hayırlı olsun cnm...:Saruboceq:

ya ben anlamiyorum kiz sezeryanliyim diyo hala israrla yok benim annem pespese dogurmus falan.sizin anneleriniz ya da cevrenizdekiler sezeryanlimi dogurmuslar.sezeryanla ne kadar zararli.doktorum ustune basa basa soyledi ben de sezeryanliyim.en az 2 yil gecireceksin dedi.tamam bi hata olmus keske hamile kalmasaydi.ben kurtaj ol ya da dogur demem diyemem.bu hakki kendimde gormuyorum.ama bu noktada kendi sagligida cok onemli.normal dogum yapmis olsaydi isi cok daha kolay olurdu.ama sezeryanla deil...

ASLA aldirmazdim...cok yakin akrabalarimdan aldiranlar var acayip vicdan azabi cekiyorlar cunki bir can bilerek yok ediliyor...DOGRU KARAR VERMEN DILEGIYLE

kesinlikle buketcim bende aynı şekilde yazdım. allah korusun birşey olsa bu sefer bebeğime kim bakacak değilmi. bugün dr'a gidecekti sanem,inşallah hakkında hayırlı olan kararı vermiştir.

bende bu konuda aldırma diyemeyeceğim kendin bilirsin 2 çocuğu olanlar özellikle peşpeşe çok zor bilirler tabıkı kürtaj yanlısı değilim ama istenmeyen bakamayacağım maddi manevi bi çocuk doğurma yanlısıda değilim açıkçası o çocuğun geleceğinide düşünmek lazım...Dikkat etmek lazım diyoruz ama edilmiyo erkeklere güvenmyeceksin bu konuda ben 2 bebeğimide kaza kurşunıu hemde bi isabette tutturdu istemıyordum istenmeyen bebeğe bakmakta çok zor özellikle diğeri daha mınıcıkse günahına ortak olmak istemem ama çpok zor olacak her yönden rabbım yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…