kızlar ben hamile kalmışım bana bir akıl verin ne olur çıldırcam şimdi daha çok erken doğuramam sezeryanlıyım napcam
kızlar ben hamile kalmışım bana bir akıl verin ne olur çıldırcam şimdi daha çok erken doğuramam sezeryanlıyım napcam
yok cnm sürekli çoğalttım ama olmadı bugünde hepsini denedim yine yok... 1 kaşık yiyiyo tadını alınca yüzünü ekşitiyo diliyle itiyo. yoğurduda yemedi ben bu kıza nasıl yeni tatlara alıştırıcam şaştım valla...Hepsini bir arada koymadın dimi canım... Yavaş yavaş tekrar tekrar dene cnm...Başta benimki de yemiyodu.Şimdi alıştı tabii
meyve püresi gibi iştahla yemiyo ama en azından yiyo.Sabır cnm alışacaktır.
bend eek veriyorum.ama sebaelerle pe
k arası yok yinede 1 2 kaşık zorla veriyorum.ama inanırmısın bu çocuk beni o kadar şaşırttıki annem tarhana çorbası verdi nasıl yiyor.bilmiyorum oda zarar eder gibi geliyo.meyve suları yogurt bide muhallebi 1 er kez verebilirsiniz dediler saglık ocagından.cokacimcoook.
yok cnm sürekli çoğalttım ama olmadı bugünde hepsini denedim yine yok... 1 kaşık yiyiyo tadını alınca yüzünü ekşitiyo diliyle itiyo. yoğurduda yemedi ben bu kıza nasıl yeni tatlara alıştırıcam şaştım valla...
muhallebiyi çok seviyo kutu mamlarını falan onları yiyiyo ama benim yaptıklarımı yemiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?