ya ben anlamiyorum kiz sezeryanliyim diyo hala israrla yok benim annem pespese dogurmus falan.sizin anneleriniz ya da cevrenizdekiler sezeryanlimi dogurmuslar.sezeryanla ne kadar zararli.doktorum ustune basa basa soyledi ben de sezeryanliyim.en az 2 yil gecireceksin dedi.tamam bi hata olmus keske hamile kalmasaydi.ben kurtaj ol ya da dogur demem diyemem.bu hakki kendimde gormuyorum.ama bu noktada kendi sagligida cok onemli.normal dogum yapmis olsaydi isi cok daha kolay olurdu.ama sezeryanla deil...
günaydın. gece uykularınız nasıl.benimki 2den önceyatmıyor.bir önerisi olan varmı acaba.ne yapmalıyım.
ayy canım benimkide aynen 2 den önce uyumuyo gece nasıl benimki bi 6da bi 8de mamaya kalkıyo sonra 9buçuk 10gibide uyanıozzz offf
bende gece uykusuna banyoyla alıştırmışdım. benim kızım banyodan sonra mutlaka uyuyo o yüzden hiç gündüz yıkamıyorum eger gündüz yıkarsam saatlerce uyuyo ve o gece bize haram oluyo en iyisi akşam 10 yıkıyorum 15 dkk da uykuda.
Var cnm..Bazen canıma tak dioo..Ama yüzüne bakınca geçiyo benim ki yoksa tuttuyo benim kızın da inat damarı durduk yere bağırınıyo..Yok işte bi sorunu biliyorum ama inat işte..Salonum zaten öyle büyük değil ama bi tarafta ana kucağı bi tarafta arabası( bi o eksikti ama tek başına 5 dk anca duruyo o yüzden ben nereye o oraya) , 3'lü koltuk sürekli yatak vaziyetinde yani misafir gelse oturacak yeri yok..laelaelaelaelae
İnan bazen 2 de anca kahvaltı ediyorum..Düşün yani..Oyun halısını sevmedi sanırım benim sıpa..Fisher price dan bi oyuncak almıştım çektikçe hayvan sesleri çıkaran ona bayıldı ama çekmeye gücü yetmiyo henüz onu da ben çekiyorum..Yani oluyo böyle şeyler büyüdükçe çıkıcak yeni adetleri...Sıkma canını hiç cnm...
GÜNAYDIN KISLARRR opuyorumnanaktan
eflatun saol canım anlatırsan çok evinirim şahsen...
yaf bizim kiz ayaklarinin ustune basamio.hos simdiye kadar bastirmadik kucuk die.dun babam dedi bu niye basamiyo artik basmasi lazim die
yaf bizim kiz ayaklarinin ustune basamio.hos simdiye kadar bastirmadik kucuk die.dun babam dedi bu niye basamiyo artik basmasi lazim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?