2009 Ekim Anneleri

iğne şuruba göre daha etkilidir canım...biraz canı yanar ama eminim bundan sonra toparlanır yavrucuk kıyamam.

az veya çok,ne emiyosa kardır inan..o konuda için rahat olsun..sen emzirmeye devam et..stresli olduğundan sütün etkilenmiştir,bebiş biraz düzelsin senin de o moralle sütün artar eminim..

biz de bugün batın ultrasonu çektirdik..sağ böbrek sola göre biraz büyümüş:sinifsinif:yarın DMSA diye bi tetkik yapılcak,3-4 saat sürüyomuş işlem..çoçuğum sıcaklarda mahvoldu,yarın da aynı:sinifsinif:

bizimki de kilo vermiş yine..dr. a sordum bugün sadece emdi,.ne kahvaltı ne çorba ne yoğurt ne meyve...sadece emdi dedim..genelde böyle dedim.(.memeyi de sadece uykusu gelince arıyo benimki,gece emmeyi ise çoktan bıraktı..) dr.antibiyotik tedavisinde beklenen bi durumdur bu dedi..

çinko şurubu işe yarar mı dedim..hemen yazdı..bugün başladım...sen de bi sor istersen canım..

Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

nurefşancım hoşgeldin..biz de kilo alamıyoruz hatta veriyoruz...geçmiş olsun...yaz gelsin diye 4 gözle bekliyodum,çok kötü bi yaz geçiriyoruz..Allah beterinden saklasın...

bahaircim inşallah sizin sonuçlar bari ii çıkar..bizim kültür sonucu da çarşamba belli olcak

real quin cim...milletin moral bozmakta üstüne yoktur..boşver sen milleti..canı içinde olsun sağlıklı olsun yeter..hangi dr. a gitsen biz obez çocuk istemiyoruz der...

saol canim yaa. insallah hayat duzelir, bu gunler gecer. deniz bugun 2. ignesini vuruldu. sukur aksam 2 kasik mama yedi ama reklamla tabi. oteki turlu hic acmiyo agzini. yarin biz de dr ye gidicez yine. ben soyleyeyim cinkoyu ne dicek dr bakalim.

uzun zamandır girememiştim kızlar ne kadar çok bebek hastaymış. Geçmiş olsun kuzucuklara Allah şifa versin. Bora da her zaman ki gibi hasta her ay belki ay dolmadan hasta oluyoruz ve direk ciğerlere iniyor. alerjik tedaviye başladık astım bronşit belirtilerinin hepsini taşıyor yaşında tahlil yapılacak ve tedavi başlıcak tamamen çokk zor her ay her ay iştahı güzel çocuğumun ama her ay olduğu için iyileşmesi 10 15 günü buluyor bu sürede hastalıktan bişey yiyemiyor 1.5 aydır kilo aynı.. sağlık olsun Rabbim beterinden korusun miniklerimizi

hoşbuldum canım malesef benım kızmda kılo vermıs bugun doktor Vitagil isimli vitamın surubu yazdı iştahta açıyormuş inş. bır faydası olur çocukta iştah yok.amın ıns.

sagol canım..çok tesekkur ederım..
gozun aydin sekerim.

gecmis olsun nurefsancim ikinize de.umarim bir an once duzelirsiniz.

benım kendı annem aılemde bana aynısını dıyor.ayrıca kayınvalıdeme gore ben çok doktor sözu dinlediğim için çocuk büyümüyormus .inek sütü ,tuz ve seker vermediğim için he he diyor geçiyorum...

geçmiş olsun tüm kuzucuklara biz de çeşmedeyiz eşimin memleketi... eşimin tüm akrbaları ne biçim bu çocuk çok zayıf bakamamışsınız diyo çok mutsuzum...insanlar ne kadar insafsızz ya

çok gecmış olsun canım Allah şifa versin...

off kızlar ya kuzuların bu durumlarını okudukça çok üzülüyorum... nazarlarımı geliyolar ne oluyo anşlamıyorum.. tez vakitte sağlıklarına kavuşurlar inşallah...

çok geçmiş olsun meleklerimize şu mübarek günlerde acil sifalar diliyrm tez zamanda iyileşirler inş.
Rabbim beterinden saklasın

selam kızlar artık eskisi kadar giremiyorum efe ile uğraşmaktan canım çıkıyor zaten çalışıyorum da sürekli ayakta durmak istiyo bizim kerata 2 adım atıyo dengesini kaybedip pat yere müdahelede ettirmiyor kafası başka biryerini acıtcak diye ödüm kopuyor valla,
bebekleri hasta olan annelere sabır bebeklerinize acil şifalar dilerim.umarım en kısa zaman da iyileşirler bizde daha yeni atlattık

merhaba kızlar çok uzun zamandır giremiyorum , işe başladım dün çok kötüyüm aranızda çalışan varmı elalı işe başladımı acaba ?

arasa annem bakıyor sabah bırakıp akşam alıyorum ama oglum dün akşam beni görünce yüzüme bile bakmadı benimle ilgilenmiyor o kadar ilgime ragmen beni cezalandırıyor sessiz içine kapanmmış sanki aglamaktan helak oldum bu sabah bıraktım yine anneme yine yüzüme bakmadı çok üzgündü aglayarak işe geldim ne yapcamı bilmiyorum çaresizim(

hasta bebeklere çok geçmiş olsuyn buketim cnm sabret mükafatını alcan cnm bnm toparlıcak miniklerimiz kendilerini allahın izniyle ben dünden beri çok kötüyüm kızlar cigerlerim gögsümdn fırlıcak derece agrıyo böbreklerimdeki taşlar hareket ettiler sanırsam böbreklerim çok agrıyo bogazlarım şişti nefes zor alıyom doktora gitmek istemedim hala emziriyom verdiği hiç bir ilacı kullanamıcam çünkü zeynebe bir alerjik kullandıgım krem bile yan etki etti tüm gün uyuttu kuzumu korktum

saol canim insallah
sana da cok gecmis olsun. insallah ciddi bisey degildir. yine de sen bi dr ye git bence

gecmis olsun canim.

merhaba;
Ben fırsat buldukça sayfada yazılanları okuyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor.
Ben de çalışıyorum oğlum 5 aylıkken işe başladım o günden beri oğlum sıksık bana küsüyor ilk zamanlar daha zordu ama alıştık sabret şunu unutma bebeğin sıkça sana küsecek alışman lazım gerçi çok zor ben halen alışamadım.İlk zamanlar bende senin gibi çok ağladım.Allah yardımcın olsun.

zezecim inşallah hayırşısıyla hepimizin sonuçları iyi çıkar...

canım çok şükür kültür sonucu üreme yokkaydirigubbakcemile5 DMSA denilen tetkik de uzun sürdü.. kızım çok bunaldı,ağladı ama onun da sonucu temiz,yani geçirdiğimiz enfeksiyonlar böbreğe zarar vermemiş:teytey:
o kadar rahatladım ki..cuma günü bi fakir sevindircem..

tabi tedavi devam edicek bizim belki 6 ay belki 1 sene belki daha fazla..yatmadan önce şurubumuzu içmeye devam...her ay da kültür vericez,üreme olmazsa nefroloğu aramamıza gerek yokmuş..inşallah tez vakitte iyileşir kuzum..

iştahsızlık aynen devam,diğer seçenekler elendiğine göre büyük ihtimalle dişten:sm_confused:

inşallah sizden de güzel haberler gelir canım:1hug:

saol canim yaa. insallah hayat duzelir, bu gunler gecer. deniz bugun 2. ignesini vuruldu. sukur aksam 2 kasik mama yedi ama reklamla tabi. oteki turlu hic acmiyo agzini. yarin biz de dr ye gidicez yine. ben soyleyeyim cinkoyu ne dicek dr bakalim.

yavaş yavaş düzelir annesi inşallah..biz Allahıma bin şükür ii haberlerle geldikkaydirigubbakcemile2çinkoyu 2 gündür kullanıyoz bakalım ne zaman etkisini göstercek..cerencesil,mama için elime saldırıyo yazmış,darısı başımıza ne diyim:Saruboceq::Saruboceq:

benimki de hiç bişi yemedi bugün inan..dr. a giderken yanıma çorbasını,meyve suyunu,yoğurdunu aldım..hepsini yollarda döktüm de geldim..evde hazır mama yaptım yemedi...saat gece 10 buçuk oldu annem kabak yemeği yaptı,yoğurtla denedik..2 kaşık sonrası yemedi..tahıl maması seviyodu onu yaptım yine yemedi..oturdum ağladım yine...yapcak bişi yok:a015:

yasemincim çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin inşallah..böbrek ağrısı zordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…