canim insallah sizin sonuclar iyi cikar. deniz dun ateslendi burada mesa die bi hast. var oraya goturduk acile. kan ve idrar aldilar. kanindaki akyuvarlar cok fazla artmis. bu da vucutta bi enfeksiyonun ya da bakteri fazlaliginin belirtisiymis. idrar kultur sonucu bugun cikacak. ama hast.deki uzman suprax i kesti. 5 gun vermistik. yerine guclu bi igne verdi. dun ilkini vurdular. bugun de vurulacak. yarin yine hast.gidicez. yine kan ve idrar verilecek. sonra da bobrek usg si cekilecek. acildeki uzman, yeni gecmeye calistigimiz sistem icin simdilik askiya al, istedigi zaman meme ver dedi. hos ben zaten uygulayamadim. aldigi tek sey meme o da arada emiyo oyle sık sık degil. gece kalktiginda da veriyorum meme ve su. iyice kilo verdi, artik kemikleri batiyo elime. ama ben inaniyorum ki bebeklerimiz iyilesecekler.
iğne şuruba göre daha etkilidir canım...biraz canı yanar ama eminim bundan sonra toparlanır yavrucuk kıyamam.
az veya çok,ne emiyosa kardır inan..o konuda için rahat olsun..sen emzirmeye devam et..stresli olduğundan sütün etkilenmiştir,bebiş biraz düzelsin senin de o moralle sütün artar eminim..
biz de bugün batın ultrasonu çektirdik..sağ böbrek sola göre biraz büyümüş:sinifsinif:yarın DMSA diye bi tetkik yapılcak,3-4 saat sürüyomuş işlem..çoçuğum sıcaklarda mahvoldu,yarın da aynı:sinifsinif:
bizimki de kilo vermiş yine..dr. a sordum bugün sadece emdi,.ne kahvaltı ne çorba ne yoğurt ne meyve...sadece emdi dedim..genelde böyle dedim.(.memeyi de sadece uykusu gelince arıyo benimki,gece emmeyi ise çoktan bıraktı..) dr.antibiyotik tedavisinde beklenen bi durumdur bu dedi..
çinko şurubu işe yarar mı dedim..hemen yazdı..bugün başladım...sen de bi sor istersen canım..
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
nurefşancım hoşgeldin..biz de kilo alamıyoruz hatta veriyoruz...geçmiş olsun...yaz gelsin diye 4 gözle bekliyodum,çok kötü bi yaz geçiriyoruz..Allah beterinden saklasın...
bahaircim inşallah sizin sonuçlar bari ii çıkar..bizim kültür sonucu da çarşamba belli olcak
real quin cim...milletin moral bozmakta üstüne yoktur..boşver sen milleti..canı içinde olsun sağlıklı olsun yeter..hangi dr. a gitsen biz obez çocuk istemiyoruz der...
gozun aydin sekerim.
gecmis olsun nurefsancim ikinize de.umarim bir an once duzelirsiniz.
geçmiş olsun tüm kuzucuklara biz de çeşmedeyiz eşimin memleketi... eşimin tüm akrbaları ne biçim bu çocuk çok zayıf bakamamışsınız diyo çok mutsuzum...insanlar ne kadar insafsızz ya
uzun zamandır girememiştim kızlar ne kadar çok bebek hastaymış. Geçmiş olsun kuzucuklara Allah şifa versin. Bora da her zaman ki gibi hasta her ay belki ay dolmadan hasta oluyoruz ve direk ciğerlere iniyor. alerjik tedaviye başladık astım bronşit belirtilerinin hepsini taşıyor yaşında tahlil yapılacak ve tedavi başlıcak tamamen çokk zor her ay her ay iştahı güzel çocuğumun ama her ay olduğu için iyileşmesi 10 15 günü buluyor bu sürede hastalıktan bişey yiyemiyor 1.5 aydır kilo aynı.. sağlık olsun Rabbim beterinden korusun miniklerimizi
hasta bebeklere çok geçmiş olsuyn buketim cnm sabret mükafatını alcan cnm bnm toparlıcak miniklerimiz kendilerini allahın izniyle ben dünden beri çok kötüyüm kızlar cigerlerim gögsümdn fırlıcak derece agrıyo böbreklerimdeki taşlar hareket ettiler sanırsam böbreklerim çok agrıyo bogazlarım şişti nefes zor alıyom doktora gitmek istemedim hala emziriyom verdiği hiç bir ilacı kullanamıcam çünkü zeynebe bir alerjik kullandıgım krem bile yan etki etti tüm gün uyuttu kuzumu korktum
hasta bebeklere çok geçmiş olsuyn buketim cnm sabret mükafatını alcan cnm bnm toparlıcak miniklerimiz kendilerini allahın izniyle ben dünden beri çok kötüyüm kızlar cigerlerim gögsümdn fırlıcak derece agrıyo böbreklerimdeki taşlar hareket ettiler sanırsam böbreklerim çok agrıyo bogazlarım şişti nefes zor alıyom doktora gitmek istemedim hala emziriyom verdiği hiç bir ilacı kullanamıcam çünkü zeynebe bir alerjik kullandıgım krem bile yan etki etti tüm gün uyuttu kuzumu korktum
merhaba kızlar çok uzun zamandır giremiyorum , işe başladım dün çok kötüyüm aranızda çalışan varmı elalı işe başladımı acaba ?
arasa annem bakıyor sabah bırakıp akşam alıyorum ama oglum dün akşam beni görünce yüzüme bile bakmadı benimle ilgilenmiyor o kadar ilgime ragmen beni cezalandırıyor sessiz içine kapanmmış sanki aglamaktan helak oldum bu sabah bıraktım yine anneme yine yüzüme bakmadı çok üzgündü aglayarak işe geldim ne yapcamı bilmiyorum çaresizim(
zezecim inşallah hayırşısıyla hepimizin sonuçları iyi çıkar...
saol canim yaa. insallah hayat duzelir, bu gunler gecer. deniz bugun 2. ignesini vuruldu. sukur aksam 2 kasik mama yedi ama reklamla tabi. oteki turlu hic acmiyo agzini. yarin biz de dr ye gidicez yine. ben soyleyeyim cinkoyu ne dicek dr bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?