canım çok şükür kültür sonucu üreme yokkaydirigubbakcemile5 DMSA denilen tetkik de uzun sürdü.. kızım çok bunaldı,ağladı ama onun da sonucu temiz,yani geçirdiğimiz enfeksiyonlar böbreğe zarar vermemiş:teytey:
o kadar rahatladım ki..cuma günü bi fakir sevindircem..
tabi tedavi devam edicek bizim belki 6 ay belki 1 sene belki daha fazla..yatmadan önce şurubumuzu içmeye devam...her ay da kültür vericez,üreme olmazsa nefroloğu aramamıza gerek yokmuş..inşallah tez vakitte iyileşir kuzum..
iştahsızlık aynen devam,diğer seçenekler elendiğine göre büyük ihtimalle dişten:sm_confused:
inşallah sizden de güzel haberler gelir canım:1hug:
yavaş yavaş düzelir annesi inşallah..biz Allahıma bin şükür ii haberlerle geldikkaydirigubbakcemile2çinkoyu 2 gündür kullanıyoz bakalım ne zaman etkisini göstercek..cerencesil,mama için elime saldırıyo yazmış,darısı başımıza ne diyim:Saruboceq::Saruboceq:
benimki de hiç bişi yemedi bugün inan..dr. a giderken yanıma çorbasını,meyve suyunu,yoğurdunu aldım..hepsini yollarda döktüm de geldim..evde hazır mama yaptım yemedi...saat gece 10 buçuk oldu annem kabak yemeği yaptı,yoğurtla denedik..2 kaşık sonrası yemedi..tahıl maması seviyodu onu yaptım yine yemedi..oturdum ağladım yine...yapcak bişi yok:a015:
Bende arasa çinko verdim 1 şişe yeterli dedi doktorum sonrası stok yapıyormuş bütün bebeklere veriliyor 1 şişe kullan korkma buket
inan senin adina cok sevindim. umarim kuzunun istahi da duzelir.
deniz hala istahsiz. yaklasik 800 gr verdi mafoldumben cinkoyu ben de yazdirdim ama esim 1-2 dr ye daha soralim dio. denizin de kultur sonucu temiz cikti ama kandaki akyuvar sayisi neden yuksek onu bulmak icin ctesi tekrar kan ve idrar verecek. bide bobrek usg si cekilecek. insallah iyi cikar. sali gecesi antebe gidicez ucakla ama gel gorki hic gidesim yok :gitme:
bu arada yeniden hosgeldin handan
istah icin mi verdin arasa? Faydasini gordun mu?
canım çinko da bişey olacağını zannetmiyorum çünkü nil 6 aylıkken gene kilo almamaıştı vücudun çinkoya ihtiyacı olabilir demişti.. eğer çinko sonrasında kilo almazsa kültür yaptırırız demişti... o ay nil 800 gram falan almıştı....
inan senin adina cok sevindim. umarim kuzunun istahi da duzelir.
deniz hala istahsiz. yaklasik 800 gr verdi mafoldumben cinkoyu ben de yazdirdim ama esim 1-2 dr ye daha soralim dio. denizin de kultur sonucu temiz cikti ama kandaki akyuvar sayisi neden yuksek onu bulmak icin ctesi tekrar kan ve idrar verecek. bide bobrek usg si cekilecek. insallah iyi cikar. sali gecesi antebe gidicez ucakla ama gel gorki hic gidesim yok :gitme:
ayy insallah canim yaa. kurban adadim valla istahi duzelsin. surekli nette istahla ilgili seylere bakar oldum. sanirim tirlatiorum
kızım geçmiyen kabızlık yaşıyo kayısı yag hepsini kullandım yine oluyo sinirlerim harap oluyo kakasını yaparken öyle aglıyoki takılıyo bacaklarına baskı ile çıkarıyo fitilde atsmıyom asrtık alışcak die dün öyle takılmışki poposuna öyle çıglıkla agladıki içim koptu acısına poposu kanadı 2damla kan aktı çok korktum neyapcam kızlar yaaa
duphalac bir ara kullanmıştık evet cnm ondanalıyım yine bagırsak temblliği var zaten zeynebinde suyu cnm biz çok içiyoz zaten aynene çok terlediginden gün boyu biberon elinde su içiyo hep saol cnmbnm
seni anlıyorum buketçim ama olaylara sakin yaklaşmaya çalış... sen kendini kastıkça deniz daha da çok yemekten uzaklaşır.. he yapılması gerekenleri yap tabiyki ama rahat davranmaya çalış... ama çinko işe yarar diye düşünüyorum.. dr bana o zaman çinko ilacı verdiğinde ben siteye yazmıştım ama çoğu kişinin dr u vermemişti o zmana... belki de daha önce alsaydı şu anda iştah sıkıntısını bu derecede çekmezdin.. inşalllahg iyi gelir.. dr bize zinco diye bi şurup vermişti... bu arada bir araa antibiyotikleri içirmede zorlandığını söylemiştin... nil hastayken biz antibiyotiğini enjektörle veriyoduk... azına sokar sokmaz sıkıyodum enjektörü... içirmen gerekirser bide bu yöntemi dene derim... Allah acil şifa versin canım...
canım nilde enjektörü hissettiği an tükürmeye çalışıyodu ama son zamanlarda ağzına soktuğum an tüm gücümle birden sıkıyodum mecburen yutkunuyodu ama olmuyo diyosan denecek de bişey yok... inşallah herşey yoluna gireri.. bu arada face deki fotoya mı yorum yapan sensin? bugün yani...canim zaten enjektorle deniyoruz ama bizim kiz cins. agzina geldigini anladigi an tukuruyo ve aglamaya basliyo. dun yine veremedik. uyku arasinda vermeye calisiyorum ama olmuyo
musyas ve bulcuk cok gecmis olsun
bu arada fotoya yorum yapan benim/ bi karisiklik olmasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?