2009 Ekim Anneleri

insallah zuzum yaa. ctesiyi bi iyi haberlerle atlatsaydik
saat 16.30 oldu daha agzina lokma koymadi

insallah zuzum yaa. ctesiyi bi iyi haberlerle atlatsaydik
saat 16.30 oldu daha agzina lokma koymadi

off(( sen böyle söyledikçe yemin ederim ağlayasım gelio..çok kötü oluyorum..sabır canım sabır..

zuzucum nil uyandı... ben evlatla bi ilgileneyim.... bişeyler yeirmeye çalışıyım.. gene görüşürüz... buketçim senden de iyi haberler bekliyorum inşallah... ama çinko şurubunu dene derim....c.tesi mi belli olacak sizin sonuçlar..

tamam canım..nilime afiyet olsun..berra da uyandı saçlarımı yoluyo şuan:)

şimdi kayısıyla erik kaynatcam zeynebe yarında ilaç alcam kızlar inşallah düzelir geçmiş olsun tüm hasta bebeklere acil şifalarrr

ins.canim. esim almis zinco onu zar zor aglatarak verdik artik. tek umudumuz o cunku.
ctesi tum abdominal bolgeye (bobrek. barsak. mide...) bakilacak. insallah bisey cikmaz. ne stresli biseymis yaa

ins.canim. esim almis zinco onu zar zor aglatarak verdik artik. tek umudumuz o cunku.
ctesi tum abdominal bolgeye (bobrek. barsak. mide...) bakilacak. insallah bisey cikmaz. ne stresli biseymis yaa

İnşallah ciddi bişey çıkmaz canım, bir an önce yemeye başlar da hemen alır verdiği kiloları. Baran hastalandığında verdiği kiloyu çok çabuk geri almıştı.
Antep'e gitcez diyosun belki orda ortam değişince iştahı açılır biraz, gerçi bu sefer de kaynana bana geldi iştahını açtım der orası ayrı :)

stli olmaz mı.. ben yarın kültür sonucu çıkacak ona bile nasıl stres yapıyorum... öncesinde enfeksiyon çıktığı için....
Allah tüm bebekleri korusun... zinco umarım işe yarar.. nil de o ay işe yaramıştı...merak etme herşey yoluna griecek Allahın izniyle....

selam kızlar
musyascım Miraç doğduğu günden beri kabız şimdi isal oldu nedense
doktor bize kabızlığı için ilaç verdi şurup bide poposu için krem miracında kanıyodu yaparken ve hergün ılık suya oturma banyosu verdi ben hergün siyah kayısı kaynatıp püresini yediriyorum suyuylada kahvaltısını hazırlıyorum

iştahsız bebekler içinde bi arkdaşımdan duydum henüz denemedim polen veriyomuş hergün yoğurduna katıp ne kabızlığı kaldı ne iştahsızlığı diyo 1 yaşından sonra bende denemeyi düşünüyorum sonuçta zararlı bişi değil

umuyorum aman istahi acilsin da yeterki kayinvalide ben yaptim desin takmam

insallah canim

bu arada zinco ne zaman etkisini gostermeye baslar ki?

umuyorum aman istahi acilsin da yeterki kayinvalide ben yaptim desin takmam

insallah canim

bu arada zinco ne zaman etkisini gostermeye baslar ki?

valla bilmiyorum canım o bünye ye göre değişir... ama en az bi 3-4 gün kullanmak gerekir diye düşünüyorum...belki de hemen gösterir.. ben bazen nilin kan ilacını vermeyi unutuyorum sonra verince 1-2 gün içinde hemen yemeye başlıyo...

selam canlarım ben uzun zamandır yoktum neler yaptınız .kuzularınız nasıl.
doruk altta 2 diş çıkardı üsttekileri patlatmaya çalışıyor.bu aralar çok keyifsiz.
pek birşey yemek istemiyor.bende üstüne gitmiyorum.haklı zavallım hem sıcak hem diş ağrısı bunalıyor.
bu arada pipisinde de yapışıklık varmış.bu hafta uygun bir doktor bulursak sünnet ettirceğiz.erkek annelerinden bebeğini sünnet ettiren varmı.neler yaşadılar bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.

kızlar nilin kültür sonucunu bugün aldım. gene enfeksiyon var 1 hafta antibiyotik kullanacaz sonrasında enfeksiyon temizlenince sondayla mesaneden idrar alınacak takrar kültür yapılacak.. artık orda bi sorun çıkarsa nolacak bilmiyorum.... Allah tüm kzuları her türlü kötülükjten korusun inşallah...

nilin sonucunu aldınmı diye mrk edip geldim almışsın..çabucak kurtulsun iişallah şu enfeksiyon illetinden..

off su illet dusmuyo bebeklerin yakasindan mafoldumben
canim 3 dr nin bize dedigi idrar yolu enfeksiyonunda bobrek usg si cekilir dendi. bi baktirsaniz sizde
insallah kisa zamanda iyilesir nil kuzusu

off su illet dusmuyo bebeklerin yakasindan mafoldumben
canim 3 dr nin bize dedigi idrar yolu enfeksiyonunda bobrek usg si cekilir dendi. bi baktirsaniz sizde
insallah kisa zamanda iyilesir nil kuzusu

sağol canım inşallah..
canım eğer bu sondayla alınan idrarda da bişey çıkarsa sanırım usg çekilecek... bide bu enfeksiyon geçse bile sürekli kültür yapılması gerekiyor.. anlamadığım şey her enfeksiyon çıktığında antibiyotik mi dayıyacam ben bu çocuğa...???????????

Selam hanımlar,Nilin sonucu çıkmış.bi an önce düzelir umarım kuzumuz.

Bizde bugün kontrole gittik,hala balgamı var yiğitin,ilaçlarını yeniledi dr.
birde kızlar geçen hafta kan sayımı istemişti.sonuçlara göre kan ilacını vermene gerek yok dedi.
birde bugün polivit verdi,devit yerine bundan ver dedi..devit dışında bişey kullanan varmıı vitamin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…