dandan gelmiş hoşgelmişş...
alyanın kabızlığı geçmiş gözünüz aydın aybikim..
ama bu seferde zeynebinki azmış..üzüldüm walla kan geldi dedin ya bide yasemin..yawrum ya minicik poposu nası da acımıştır..
buket takipteyim..iyi hbrler wericeksin inşallah bize azkaldı..
bulcuk kıyamam ya..herkeste aynı iştah sorunu..sıcaklarda tetikliyo iyice bence..
baharrrr..yakaladıımmmmm:))
insallah zuzum yaa. ctesiyi bi iyi haberlerle atlatsaydik
saat 16.30 oldu daha agzina lokma koymadi
off(( sen böyle söyledikçe yemin ederim ağlayasım gelio..çok kötü oluyorum..sabır canım sabır..
zuzucum nil uyandı... ben evlatla bi ilgileneyim.... bişeyler yeirmeye çalışıyım.. gene görüşürüz... buketçim senden de iyi haberler bekliyorum inşallah... ama çinko şurubunu dene derim....c.tesi mi belli olacak sizin sonuçlar..
ins.canim. esim almis zinco onu zar zor aglatarak verdik artik. tek umudumuz o cunku.
ctesi tum abdominal bolgeye (bobrek. barsak. mide...) bakilacak. insallah bisey cikmaz. ne stresli biseymis yaa
ins.canim. esim almis zinco onu zar zor aglatarak verdik artik. tek umudumuz o cunku.
ctesi tum abdominal bolgeye (bobrek. barsak. mide...) bakilacak. insallah bisey cikmaz. ne stresli biseymis yaa
umuyorum aman istahi acilsin da yeterki kayinvalide ben yaptim desin takmamİnşallah ciddi bişey çıkmaz canım, bir an önce yemeye başlar da hemen alır verdiği kiloları. Baran hastalandığında verdiği kiloyu çok çabuk geri almıştı.
Antep'e gitcez diyosun belki orda ortam değişince iştahı açılır biraz, gerçi bu sefer de kaynana bana geldi iştahını açtım der orası ayrı :)
stli olmaz mı.. ben yarın kültür sonucu çıkacak ona bile nasıl stres yapıyorum... öncesinde enfeksiyon çıktığı için....
Allah tüm bebekleri korusun... zinco umarım işe yarar.. nil de o ay işe yaramıştı...merak etme herşey yoluna griecek Allahın izniyle....
umuyorum aman istahi acilsin da yeterki kayinvalide ben yaptim desin takmam
insallah canim
bu arada zinco ne zaman etkisini gostermeye baslar ki?
nilin sonucunu aldınmı diye mrk edip geldim almışsın..çabucak kurtulsun iişallah şu enfeksiyon illetinden..
kızlar nilin kültür sonucunu bugün aldım. gene enfeksiyon var 1 hafta antibiyotik kullanacaz sonrasında enfeksiyon temizlenince sondayla mesaneden idrar alınacak takrar kültür yapılacak.. artık orda bi sorun çıkarsa nolacak bilmiyorum.... Allah tüm kzuları her türlü kötülükjten korusun inşallah...
off su illet dusmuyo bebeklerin yakasindan mafoldumben
canim 3 dr nin bize dedigi idrar yolu enfeksiyonunda bobrek usg si cekilir dendi. bi baktirsaniz sizde
insallah kisa zamanda iyilesir nil kuzusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?