sıfırı tüketmişim farkında olmadan dün seni çok seviyorum diyen adam bugün bunu diyebiliyosa çok şey bitirmişim gözünde bi öff demekle vay be bu sevgi nasıl bişi nefretiymişim canı sagoolsun
canım benim yaptığı büyük eşşeklik tabikide ama böyle boşanma kararı alıp küs oturmayın bi konuşun bakalım birbiniz hakkınızda neler düşünüyosunuz gerçekten bittimi yoksa bi anlık düşüncesizliklemi oldu bunlar kuzucuğunuzu üzmeyin annesi
madem evde şimdi geç karşısına konuş
ben bugün dün öglen yedigimle oruca niyetlendim allah yardımcım olsun kızımda emiyo ama eşimle çok büyük kavga ettik boşanalım dedim dünden beri aglıyom gözümde yaş kalmadı bana nefretimsin artık dedi bunu duymak zaten bana yetti
bunu bende denemeyi dusunuyorum gece en son saat kac gbi emziriyorsun?
yasemincim nacizane fikrim ama koyma şu face e fotolarınızı...ben bugün dün öglen yedigimle oruca niyetlendim allah yardımcım olsun kızımda emiyo ama eşimle çok büyük kavga ettik boşanalım dedim dünden beri aglıyom gözümde yaş kalmadı bana nefretimsin artık dedi bunu duymak zaten bana yetti
zaten kuşum bi betlik var üstümüzde hiç böyle bukadar sık tartıştıgımızı hatırlamam 2haftadır bir günde bir sert çıktık birbirimize noluyo bize çok üzülüyorum iki yabancı gibiyiz dünden beri evdemorelim sıfırın altında
kız zuzum kıskanma... herkese kendi kilosu yakışıyo bence.. hem sen de abarttığın kadar değilsindir eminim...
bu arada ben de bu gün niyetliyim... deneyecem bakalım....İnşallah tutabilirim de borçlar çok birikmez....
ahhh ahhh kocalarınız yanınızda da kavga ediyonuz... ben kocamı bulsam da kavga etsem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?