zuzucum ben 6.ayımda sütüm kesilince adet oldum fazla kilolarım birden indi canım az bi göbegim kalmışti oda adetle gitti çok etkisi var yani
kızlar benim kızımda hiç yemek yemiyordu sürekli emmek istiyordu dr bugün emzirmeyi azalt kahvaltısını etmeden emzirme aç kalınca kahvaltısını yiyecektir dedi normalde sebze yemeyen ceyda sabah kahvaltısını yapmadığı ve emmediği için öğle yemeğini yedi hemde 1 kase bir kaç gün bu yöntemi deneyeceğim inş. işe yarar.
kızlar başka bir topikte işrahsız bebekler için havuç tohumu uygulamışlar kaynatıp suyundan içirmişler diyorki ( mama yerken ağlayan kızım artık mama mama diye arkamdan ağlıyor kilo bile aldı )
duyan bilen varmı babam bugun almış paketinde gıda olarak kullanılmaz yazıyıor nette araştırdım iştah için birebir yazıyor ahmet marankinin kitabındada yazıyor
canım nasıl uygulanıyormuşş. biz de deneyelim olmazsa kaynatıp suyunu filan mı vercen?
benimki de sevmiyo,hoş benimki hiç bişi sevmiyo ya...yazın güzelim meyvelerinden çeşit çeşit alıyoz yüzüne bakmıyo...kışın bunları bulamıcaz haberi yok..
ben kavun veya karpuzu süzgeçte ezip ,suyunu biberona koyuyom o zman yarım çay bardağı kadar içiyo..(kavun gaz yapıyo yalnız söyliyim)..deneyebilirsin..
biz de enf. var ya..ikisi de güzel idrar söktürüyo ayrıca..
kavun ve karpuzun dimi canım idfrar söktürücü etkisi var.. ben de ona göre vereyim...
kzılar konusu geçtimi bilmiyorujm. ama geçse herhalde görürdfüm pek yazan olmuyo:))))
biz nasıl oruç tutacaz?????
kzılar konusu geçtimi bilmiyorujm. ama geçse herhalde görürdfüm pek yazan olmuyo:))))
kızlar benim kızımda hiç yemek yemiyordu sürekli emmek istiyordu dr bugün emzirmeyi azalt kahvaltısını etmeden emzirme aç kalınca kahvaltısını yiyecektir dedi normalde sebze yemeyen ceyda sabah kahvaltısını yapmadığı ve emmediği için öğle yemeğini yedi hemde 1 kase bir kaç gün bu yöntemi deneyeceğim inş. işe yarar.
zuzum ben de biliyosundur ,geçen ay adet oldum..bi değişiklik yok...ne kilo verdim ne iştah azaldı duba gibiyim maşallahguclubacismile
sadece rahatladım ve şişlik gitti gerçekten..inşallah devamı gelir,bu ay bekliyoz bakalım..pek düzenli olmuyomuş ilk zamanlar sanırsam..mantar konusunda sıcaklarda olması çok normal..söylememe gerek yoktur ama,çaresi sık sık duş,çamaşır değişimi..yani alt takım nemlenmiycek..yoksa oluyo işte..geçmiş olsun canım..
enf. olunca bol bol su için diyolr,mantarda da işe yarar mı kifisfisfis
havuç tohumu muCADIARZUhemen bi araştırıyım,sağa sola sorıyım bakayım..en çok bizim ihtiyacımız var:bbo:
selam millet...
ben nil 3 aylıkken adet oldum... ve hamile kalamdn öncekinden çok daha düzenli olmaya başladım.. yalnız kilomda bi değişikliğe sebebiyet vermedi.. ben 6. ayda biranda inmiştim... bir de bildiğim kadarıyla emzirmeyi bırakınca bir iniş olacak... şu anda emzirmeden kaynaklı vücutlarımız su tutuyo ama emzirmeyi bırakınca su tutmayı da bırakacak...
ben bugün dün öglen yedigimle oruca niyetlendim allah yardımcım olsun kızımda emiyo ama eşimle çok büyük kavga ettik boşanalım dedim dünden beri aglıyom gözümde yaş kalmadı bana nefretimsin artık dedi bunu duymak zaten bana yetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?