2009 Ekim Anneleri

kızlar benim kızımda hiç yemek yemiyordu sürekli emmek istiyordu dr bugün emzirmeyi azalt kahvaltısını etmeden emzirme aç kalınca kahvaltısını yiyecektir dedi normalde sebze yemeyen ceyda sabah kahvaltısını yapmadığı ve emmediği için öğle yemeğini yedi hemde 1 kase bir kaç gün bu yöntemi deneyeceğim inş. işe yarar.

zuzucum ben 6.ayımda sütüm kesilince adet oldum fazla kilolarım birden indi canım az bi göbegim kalmışti oda adetle gitti çok etkisi var yani

yaşasıınnn..:lepi:

bugün saat başı emdi..canım çıktı walla..e tabi bu kadar emincede hiçbişiy yemedi..2 fırt çekio sonra kalkıyo dolanıyo..sonra azıcık daha emiyo..we bütün gün mızık mızık ağladı..tam 2 saat abartmıyorum 2 saat ewin içinde gezdik kucakta..sinir krizi geçiriyodum ağlamaktan..şu saat oldu sabahtan beri ance uyudu..eminim uzun sürmicek..çok kötüyüm çok.kafayı yemek üzereyim

kızlar başka bir topikte işrahsız bebekler için havuç tohumu uygulamışlar kaynatıp suyundan içirmişler diyorki ( mama yerken ağlayan kızım artık mama mama diye arkamdan ağlıyor kilo bile aldı )
duyan bilen varmı babam bugun almış paketinde gıda olarak kullanılmaz yazıyıor nette araştırdım iştah için birebir yazıyor ahmet marankinin kitabındada yazıyor

canım nasıl uygulanıyormuşş. biz de deneyelim olmazsa kaynatıp suyunu filan mı vercen?

canım nasıl uygulanıyormuşş. biz de deneyelim olmazsa kaynatıp suyunu filan mı vercen?

yetişkinler için bir subardağı suya bir çay kaşığı koyup kayantıp içiliyomuş günde 3 defa tok ama bahsettiğim kız bir çay bardağı vermiş günde bir defa

zuzum ben de biliyosundur ,geçen ay adet oldum..bi değişiklik yok...ne kilo verdim ne iştah azaldı duba gibiyim maşallahguclubacismile
sadece rahatladım ve şişlik gitti gerçekten..inşallah devamı gelir,bu ay bekliyoz bakalım..pek düzenli olmuyomuş ilk zamanlar sanırsam..mantar konusunda sıcaklarda olması çok normal..söylememe gerek yoktur ama,çaresi sık sık duş,çamaşır değişimi..yani alt takım nemlenmiycek..yoksa oluyo işte..geçmiş olsun canım..
enf. olunca bol bol su için diyolr,mantarda da işe yarar mı kifisfisfis

havuç tohumu muCADIARZUhemen bi araştırıyım,sağa sola sorıyım bakayım..en çok bizim ihtiyacımız var:bbo:

selam millet...
ben nil 3 aylıkken adet oldum... ve hamile kalamdn öncekinden çok daha düzenli olmaya başladım.. yalnız kilomda bi değişikliğe sebebiyet vermedi.. ben 6. ayda biranda inmiştim... bir de bildiğim kadarıyla emzirmeyi bırakınca bir iniş olacak... şu anda emzirmeden kaynaklı vücutlarımız su tutuyo ama emzirmeyi bırakınca su tutmayı da bırakacak...

kavun ve karpuzun dimi canım idfrar söktürücü etkisi var.. ben de ona göre vereyim...

kzılar konusu geçtimi bilmiyorujm. ama geçse herhalde görürdfüm pek yazan olmuyo:))))
biz nasıl oruç tutacaz?????

kavun ve karpuzun dimi canım idfrar söktürücü etkisi var.. ben de ona göre vereyim...

evet canım..bol bol su içir yanında bunlar da güzel çiş yaptırıyo..bizim kızların mesanesinin sık sık yıkanması lazım,bakteri ürememesi için..gece uyanmasa bile yavaşça kaldırıp su içiriyorum..mesanede su birikip beklediği için gece daha önemli..bazen gece 2 bez eğiştiriyorum ben..ki çok da terliyo kuzum sıcaklardan..

benimki bi de kum döktü geçen ay..su sayesine atlattık çok şükür

kzılar konusu geçtimi bilmiyorujm. ama geçse herhalde görürdfüm pek yazan olmuyo:))))

canım benimki gece emmiyo,bi tek gündüzleri uyuturken 4 posta emziriyorum..zaten iştahı yok, bi de ben aç susuz kalıp çocuğumun rızkını kesmek istemiyorum..ne kadar olsa süt etkilenir..geçen sene de tutmamıştım,bu sene de tutmıycam..Allahım inşallah ömür verir de seneye tutarız artık napalım..yavaş yavaş da kazalarını tabi..

ben bugun deneyecegim eger cok zorlanirsam tutmayacagim gece sahurda 1.5 lt su ictimkaydirigubbakcemile3 benim kiz cogunlukla emdigi icin sutum kesilirse diyede korkuyorum bir taraftan da sutum azalirda ac kalirsa ek gidayi daha cok yermi ki diye dusunuyorum annemde bu kiz senin sutune guveniyor ondan hic birsey yemiyor sen bunu sutten kes diyip duruyor kafam cok karistikafamçokkarıştı
Allah oruc tutanlara yardim etsin..

bunu bende denemeyi dusunuyorum gece en son saat kac gbi emziriyorsun?

maşallah diyo delüm:)) ay bende bi olsam..

mantar için de biliyorum yediğim haltı aslında..çamaşır tercihiyle alakalı..pamıklı anne şeysi giyim barim:)

yawrum konu kilo oluncak senlen ilgilenmiyorum..fıstık gibisin maşallah:) kıskanıyomuyum..eweett:)))))

ay ewet oruç muhabbeti dönmedi hiç..ben hala emzirdiğim için hatta sadece emdiği için tutamıyorum..Allah tutanlara yardım etsin çok sıcak..şaka maka 60 borç takıyoruz..emzirme biter bitmez bayaa bi oruçlu olcaz..

ben bugün dün öglen yedigimle oruca niyetlendim allah yardımcım olsun kızımda emiyo ama eşimle çok büyük kavga ettik boşanalım dedim dünden beri aglıyom gözümde yaş kalmadı bana nefretimsin artık dedi bunu duymak zaten bana yetti

canım hayırdır inşallah nolduki :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…