2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlaropuyorumnanaktan
haftasonundan buyana annemdeydim giremedim herkes iyidir inş.

yasemin yaşadıklarına çok üzüldüm eşin kabahatini anlayacaktır eminim üzerine çok gitme, abinede çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...

yaemincim geçmiş olsun Allah şifa versin abine inşallah çabucak iyileşir
eşininde aklı başına gelir bu arada sen üzme tatlı canını

günaydın kzılar.. yasemincim geçmiş olsun canım... inşallah kolaylıkla atlatır abin ve eşinle de aralar düzelir...

kızlar kaç gündür soracam unutuyorum.. berranın annesi zeynep vardı nerde? gören duyan haberi olan varmı?

allah razı olsun kızlar abim çok aglıuyo hasekide yer yokmuş platin yokmuş ellerinde yatırmak için bidaha gittiler heryeri paramparça kol tanınmaz halde büyük bir kırıgı var ve çatlak ana kemigi çok kötü oldunm onu öyle görünce şimdi tekrar haskeiye gittiler zeyneb var die ben evde kardeşimle ona bakıyom allahım nerde hasta varsa şifa versin inş hemen yatırırlar acısı azcık dinerrr

yasemincim çok geçmiş olsun abine..

bahairim bilmiyorum zeynebi girmiyo uzun süredir ewet..çoğu gibi..

weee bugün adet olduumm..anam ne sewindim ne sewindim zil takıp oynıcaktım...hadi bakim insin şişimm..inmessem fururum zeze seni..sırf sen dedi diye bak adet oldum bugün:)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın sevindimsırnaşık şeyiner canım iner merak etme..

inanın eşimi hiç taktıgım yok şuan ne hali varsa gördün kaynanam tutuştu geri gelmicem sanıyo

yasemincim şimdi gördüm..Allah acil şifalar versin abine:Saruboceq::Saruboceq:geldi mi üst üste geliyo böyle..üzülme kızını düşün,etkilenmesin yavrucak,inşallah en kısa zaman da düzelir..

merhaba kızlar..baharcım beni merak etmişsin canım saol..aslında buralardayım arada bakınıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor...zor aylar geçirdik..belki hatırlarsınız kayınvalidem kalçasını kırmıştı...2. 5 ay hep hastanede yattı ..bizde hep onunla ilgilendik..malesef geçen hafta kaybettik..kadıncağız toparlayamadı kendini..o yüzden buralara pek uğrayamadım..ama hep takip ediyorum sizleri..
yasemincim abine çok geçmiş olsun...allah acil şifalar versin...

gecmis olsun yasemincim.

basiniz sagolsun canim,Allah sizlere uzun omurler versin.

geçmiş olsun yasemincm allah beterinden saklasın..
zeynep bşınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır ömür versin

bu arada zelldacm sen nasılsn eşin nasıl oldu var mı bi gelişme?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…