2009 Ekim Anneleri

başınız sağolsun zeynepcim...özlettin kendini..

geçmiş olsun yasemincm allah beterinden saklasın..
zeynep bşınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır ömür versin

bu arada zelldacm sen nasılsn eşin nasıl oldu var mı bi gelişme?

evet canim,kemoterapi bitti,3 ayda 1 kez tarama yapilacak artik,senin esin nasil oldu toparlandi mi.

zeynepcim başınız saolsun..mekanı cennet olsun..

evet canim,kemoterapi bitti,3 ayda 1 kez tarama yapilacak artik,senin esin nasil oldu toparlandi mi.

tekrarlamamak üzere terkeder sizi bu illet inşallah...

tekrarlamamak üzere terkeder sizi bu illet inşallah...
[/QUOTE]

amin zuzucum,insallah.

başın sağolsun cnm.

başınız sağolsun zeynepcim...özlettin kendini..

saol hayatım bende sizleri özledim..

çok geçmiş olsun hayatım inşallah son olur...

zeynep basınız sagolsun. berracım nasıl iyimi?

saol canım..berracıkta iyi sayılır..kızımda reflü çıktı bi ara sürekli ne yese kusuyordu..çok şükür şu ara azaldı...ama midesi hep ağzında yaşıyor kızım..sürekli evin içinde anne anne diyip dolaşıyor ama ayırmadan herkese anne diyor:)))) emekliyor sıralıyor işte böyleee günler geçip gidiyor..yaşlarına az kaldı kuzularımızın ..artık büyüdüler sayılır...

Rabbim göstermesin bir daha cnm ...
eşimde çok şükür daha iyi arada başağrıları olsada tabi eskiye nazaran süper maşllahh

ettim tabiykimm... önce allah rahmet eylesin başınız sağolsun diyim..
sonrada hoşgeldin diyim...

zeynep bsşınız saolsun cnm bnm allah sizlere uzun ömür versin

zellda cnm bnm allahım eşine şifa versin saglık versin inşallah

allahım tüm hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah

2 gün önce üst dişimizin birinin patladığını fark ettimhihoyyyt3 ay uğraştırdı bizi...çok şükür...inşallah 4. de çabuk gelir,yoksa altta 2 üstte 1 diş,çok komik bi görüntü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…