merhaba kızlar..baharcım beni merak etmişsin canım saol..aslında buralardayım arada bakınıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor...zor aylar geçirdik..belki hatırlarsınız kayınvalidem kalçasını kırmıştı...2. 5 ay hep hastanede yattı ..bizde hep onunla ilgilendik..malesef geçen hafta kaybettik..kadıncağız toparlayamadı kendini..o yüzden buralara pek uğrayamadım..ama hep takip ediyorum sizleri..
yasemincim abine çok geçmiş olsun...allah acil şifalar versin...
geçmiş olsun yasemincm allah beterinden saklasın..
zeynep bşınız sağolsun rabbim geride kalanlara sabır ömür versin
bu arada zelldacm sen nasılsn eşin nasıl oldu var mı bi gelişme?
merhaba kızlar..baharcım beni merak etmişsin canım saol..aslında buralardayım arada bakınıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor...zor aylar geçirdik..belki hatırlarsınız kayınvalidem kalçasını kırmıştı...2. 5 ay hep hastanede yattı ..bizde hep onunla ilgilendik..malesef geçen hafta kaybettik..kadıncağız toparlayamadı kendini..o yüzden buralara pek uğrayamadım..ama hep takip ediyorum sizleri..
evet canim,kemoterapi bitti,3 ayda 1 kez tarama yapilacak artik,senin esin nasil oldu toparlandi mi.
tekrarlamamak üzere terkeder sizi bu illet inşallah...
başınız sağolsun zeynepcim...özlettin kendini..
evet canim,kemoterapi bitti,3 ayda 1 kez tarama yapilacak artik,senin esin nasil oldu toparlandi mi.
zeynep basınız sagolsun. berracım nasıl iyimi?
zeynepcim başınız saolsun..mekanı cennet olsun..
amin canım saol..
başın sağolsun cnm.
saol canım...
Rabbim göstermesin bir daha cnm ...
eşimde çok şükür daha iyi arada başağrıları olsada tabi eskiye nazaran süper maşllahh
zeldacım senin eşin de ne sorun vardı?
ettim tabiykimm... önce allah rahmet eylesin başınız sağolsun diyim..
sonrada hoşgeldin diyim...
Amin canim
çok geçmiş olsun hayatım inşallah son olur...
amin insallah hayatim.
kanser canim,Allah kimseye gostermesin insallah.
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler - Melinda Blau,Tracy Hogg - %30 indirimli - Gün Yayıncılık
kızlar bi inceleyin derim belki geç akldık bazı uygulamalar için ama denemekte yarar var
başka bi topikte uygulayanlar çok memnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?