ahhh ahhh kocalarınız yanınızda da kavga ediyonuz... ben kocamı bulsam da kavga etsem:)
cnm ben hçbişi demedimki tipime küfür etti senden nefret ediym artık dedi daha ne desinki beynimde kendini bitirdi hiç demedigi şeyleri dedi
sadece ona öff dedm die bana yolda küfür etti ayagımı çok acıttı kızımın arabasını çıkarttı üstüne bişi demedim ikinciye yaptı öfff dedim çok cnm acıdı geri dön gitmiyoz senin tipinimipini dedi sonra bende düzgün konuş magandalaşma dedim döndü kızımı aldım ver ben tek giderim markete eksik olsun seningelişin dedim adım kızımı mrkete gittim karnalıkta tek geliyoduk yol uzun çok buarada aradı nerdesin dedi yakındayım şurda dedim suratıma teli kapadı aldı kızımı gelid beni arkada gecenin karanlıgında tek bıraktı önden arayı bayagı açarak giderken dediki artık nefretimsin bunu unutma aklın a az dedi bende bıktım bişileri diretmen yazdırmandan bitsin yormayalım birbirimizi dedim arkasına bile bakmadan kızımla koştuta koştura gitti bende saf gibi aglıyarak eve geldim annesine anlattım nerdeyse oglunu haklı çıkarcak yüzüme küfür etti yolda tek bıraktı gece körü ben karısıyım haladedim sende dönseydin gitmeseydin etsin bişi olmaz kocan osenin demezmi kadınada kustum al oglunla mutlu ol nebiçim tavsiye veriyonya dedimkızına yapsalar ne küfürler ederdin damada dedim işe de gitmedi yatıyo evde faceden bukonuyu açmayın kızlar bana ortak facemiz o açıyo facemi evdeyken çok mutsuzum aglıyom hep tek uyudum yatak odamda kızımla
selam kizlar, hayirli ramazanlar,
ben de emzirdigim icin oruc tutamayacagim.Zaten tek gogus emdigi icin ondan da mahrum etmek istemiyorum.
kizlar sizin kaseler nasil , su bizim buyuk corba kaselerimi yoksa kucuk kaseylemi veriyosunuz yemekleri bebeklere.Bende kucuk kaseler var onlari kullaniyorum ,bitiriyor,buyuk olsa zaten cok gelir diye dusunuyorum.
kaseleriniz ne buyuklukte ??
cnm ben hçbişi demedimki tipime küfür etti senden nefret ediym artık dedi daha ne desinki beynimde kendini bitirdi hiç demedigi şeyleri dedi
ahh be cam ne kasesi biz 5 kaşık yedirdik mi gönbek atıyoz nerdeyse sen kase diyon sus nazar değcek :)
selam kizlar, hayirli ramazanlar,
ben de emzirdigim icin oruc tutamayacagim.Zaten tek gogus emdigi icin ondan da mahrum etmek istemiyorum.
kizlar sizin kaseler nasil , su bizim buyuk corba kaselerimi yoksa kucuk kaseylemi veriyosunuz yemekleri bebeklere.Bende kucuk kaseler var onlari kullaniyorum ,bitiriyor,buyuk olsa zaten cok gelir diye dusunuyorum.
kaseleriniz ne buyuklukte ??
ben küçük kase yapıyorum moralim düzelsin ohh bi kase yedi diyeyim diye ama kase de baya bi küçük 10 kaşık filandır....lülülülülülü
hahahah alemsin , ok ben de kucuk kase veriyorum ama bayagi bir dolu oluyor,senin kase bayagi bir kucuk olmali,ya da kasigin buyuk :)) olsun yesinlerde 10-20 gene de midelerine bisey girdiginde insan mutlu oluyor ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?